Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    9 İleti
    1k Bakış
    C
    benim bildiğim abd elçiliği için 20 sene çalışırsanız green card hakkınız doğuyor.
  • ABD Çifte vatandaşlığı kabul ediyor mu?

Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri
    6
    0 Oy
    6 İleti
    3k Bakış
    crazycellsC
    @patrick2dev, içinde söyledi: ABD Çifte vatandaşlığı kabul ediyor mu? selamlar öncelikle. konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. ABD vatandaşlığını aldığımızda Türkiye vatandaşlığımız kalıyor mu yani geri dönebilme şansımız var mı? Siz birakmadiginiz surece Turkiye vatandasliginiz kaliyor. Su an icin hem Turkiye hem de ABD cifte vatandaslik konusunda sorun cikarmayan ulkeler listesinde. Ama ABD devletinin gozunde "Amerikan vatandasi" gibi islem gorup o sekilde sorumluluklarinizi yerine getireceksiniz, Turkiye devletinin gozunde de "TC vatandasi" gibi islem gorup yine o sekilde sorumluluklarinizi yerine getireceksiniz. Coklu vatandaslik konusunda su basligi da inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/369/amerikan-vatandaşlarının-diğer-ülkelerden-oturum-alması-kolay-mı-çoklu-vatandaşlık
  • Green Card veya da Vatandaşlığa giden süreç...

Kilitli Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri
    10
    1 Oy
    10 İleti
    816 Bakış
    crazycellsC
    @seyyah https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları
  • Amerikan kimliğiyle ABD'ye gidebilir miyim?

Taşındı Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri
    12
    0 Oy
    12 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @Baran-Sönmez, içinde söyledi: Amerikan kimliğiyle ABD'ye gidebilir miyim? Amerikan passcard dan bahsetmiyorum.ben önceden amerikaya girdim ve Amerikan kimliği aldım.ama Amerikan pasaportum hala yok.şu anda türkiyedeyim.sadece amerikan kimliğimle amerikaya gidebilir miyim? "Amerikan kimligi" diye bir kimlik yok, kimlik yerine gecen pek cok farkli kart var. Yukarida da yazdim, diger arkadaslar da yazmis zaten, oncelikle bu sorunun net bir cevabini vermelisiniz sorunuza net cevap almak istiyorsaniz. Devletin gorevlendirdigi biri degilseniz (aktif ordu gorevlisi vs.) yani normal bir vatandassaniz ABD pasaportu ile giris yapmalisiniz. Eger pasaportunuz yoksa en yakin ABD konsolosluguna gidip pasaport basvurusu yapmalisiniz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

13

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k