Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2021 Mulakat Deneyimleri

  • ⭐⭐⭐

    @genchariaci tebrik ederim vizeniz hayırlı olsun
    Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim

  • ⭐⭐⭐

    @Nilena tebrik ederim hayırlı olsun. Aileniz mutlu sağlıklı huzurlu günler dilerim


  • @gucarslan Çok teşekkür ederim, umarım tüm bekleyenler güzel sonuçlar alırlar.


  • @crazycells Çok teşekkürler, darısı tüm bekleyenlere. Ben çok istifade ettim, bundan sonraki süreçleri de yaşadıkça paylaşmaya devam edeceğim.


  • @Sono Çok teşekkür ederim, umarım herkes için süreç güzel sonuçlanır.


  • Herkese selamlar, mülakatta gösterilmesi gereken dökümü 1 hafta öncesinden almanın herhaangi bir sakıncası varmı yoksa 1-2 gün kalamı alınmalı ?

  • ⭐⭐⭐

    @dolcepts Dilediğiniz zaman alabilirsiniz. Erken alan arkadaşımız da vizesini aldı, son birkaç gün kala alan da.


  • @dolcepts

    ben bütün evrakları maddi dökümleri bayramdan önce aldım herhangi bir sorun yasamadım..


  • @srhnkskn, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

    @crazycells Teşekkür ederim cevabınız için. Peki göndermiş olduğum eksik evraktan bir nüsha daha eklemeli miyim sizce bu postaya da?

    o zaten konsolosluga gitmistir, tekrar gondermenize gerek yok. Kucuk bir not ile bilgilerinizi yazip, onceki postada bunu gondermeyi unuttugunuzu belirtebilirsiniz.


  • @crazycells, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

    @srhnkskn, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

    @crazycells Teşekkür ederim cevabınız için. Peki göndermiş olduğum eksik evraktan bir nüsha daha eklemeli miyim sizce bu postaya da?

    o zaten konsolosluga gitmistir, tekrar gondermenize gerek yok. Kucuk bir not ile bilgilerinizi yazip, onceki postada bunu gondermeyi unuttugunuzu belirtebilirsiniz.

    Teşekkürler. Aynı şekilde gönderdim.


  • @gokayK merhaba, case number 8800’lerde ama henüz mülakat tarihi verilmedi yapmam gereken bir iey var mı?


  • @feridetlngn bir an önce ankara konsolosluğuna mail atıp dosyanızın mülakat için hazır olduğunu ve en kısa sürede mülakat talep ettiğiniz belirtin lütfen. mailde dosya detaylarınız (cn) ad-soyad, doğum tarihi kesinlikle içermeli.

    mail adresi: [email protected]


  • @gucarslan teşekkür ediyorum hemen gönderdim herhangi bir hak kaybı yaşanır mı tedirgin oldum açıkcası


  • @feridetlngn mail attığınız için mi hak kaybı olacağını düşünüyorsunuz?


  • @gucarslan tabiki hayır, henüz mülakat tarihi verilmediği için


  • @feridetlngn bence eylül mülakatlarında bu sorun bitecek.


  • @gucarslan inşallah.


  • Bu gün ve yarın mülakata girecek bütün arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Darısı bekleyen herkesin başına olsun.


  • Oncelikle yesilkartforum ailesine, burda deneyimini paylasan sorularimizi cevaplayan yardimci olan olmayan herkese cok tesekkurler bugun vizeniz onaylandi cumlesini duymamiza yardimci oldugunuz icin..
    19 Agustos mulakat deneyimimiz
    10:15 randevusuna guvenlige sorup saat 9:45 gibi girdik. Kimse yoktu hemen iceri alindik. Iceri girer girmez numara verildi ve hemen numaramiz yandi gidip evraklarimizi teslim ettik. Daha sonra ikinci kere yandiginda ucreti odeyip mulakati beklemeye basladik. Mulakat siyahi gercekten cok rahat tatli bir gorevliyle gerceklesti. Ben ve esim ikimiz de universite mezunuyuz. Meslegimiz endustri muhendisligi. Ben yeni ise girdim esimin endustri muhendisligi tecrubesi yok.
    Sorulan sorular sirayla:
    1-nerede yasiyorsunuz
    2-ne is yapiyorsunuz(burada ikimiz de endustri muhendisiyiz dedi esim, tamam cok guzel dedi calisip calismadigimizi sormadi ama esim su an calismadigini benim calistigimi belirtti)
    3-nereye gideceksiniz
    4-orada is buldunuz mu( henuz bulmadik hala bakiyoruz dedik hic problem degil dedi, oraya gidince ne is yapacaksiniz diye sormadi)
    5-kalacak yer ayarladiniz mi?( henuz ayarlamadigimizi vizemizi alinca gecici bir yer ayarlayip daha sonra gittigimizde kalici bir yer bakacagimizi soyledik.)
    6-amerikada daha once bulundunuz mu(wat ile 2015 bulunmustuk bunu soyledik, yani vizeniz gecersiz gecerli vizeniz yok degil mi dedi yok dedik)
    7-tanidiginiz var mi(arkadas ya da aile kimse olmadigini soyledik)
    8-ne zaman evlendiniz

    Bundan sonra vizeniz onaylandi dedi gercekten cok buyuk bi mutluluk umarim forumdaki herkes dileyen herkes vizesine kavusur.
    (Banka dokumanlarina soyle bir bakti paranin kaynagini sormadi islak imzali orjinal belgeler ve imza sirkulerini istemedi sadece kopyalar alindi(40K gosterdik ayri ayri hesaplarda ve bu miktar uzun suredir hesaplarimizdaydi) biz yaklasik bir sene once kazandiktan sonra evlenmistik iliski kanitlari icin fotograflar hazirlamistik, hicbir sey sormadi. Ancak yine de goturmekte fayda var tabi ki. Ayrica avustralya’da 9 ay yasadik ve 12 aya yakin oldugu icin sicil kaydi isterler mi acaba diye bir tereddutumuz vardi evrak teslimi sirasinda yurtdisinda yasadiniz mi diye soruldu 9 ay yasadigimizi belirtince tamam dedi. bunun icin sicil kaydi istenmedi mulakat asamasinda da istenmedi.

    Asil talihli esim ama benimle birlikte gercekten muhabbet havasinda gecti konusmalarin hepsine ben de katildim. Mulakati ingilizce gerceklestirdik daha once yurtdisi tecrubemiz de var ingilizcemiz iyi ancak iyi degilse bile gercekten yardimci olmaya calisiyorlar. biz bankoya yakin bekliyorduk ve 4-5 arkadas bizden once ayni beyefendiyle mulakat yapti ve bize oldugu givi hepsine oldukca guleryuzluz ve yardimci oldugunu duyduk ve hepsi de vizeleriniz onaylandi seklinde ayrildi. umarim herkes vizelerine kavusur.


  • Vizeniz hayırlı olsun, her şeyin gönlünüzce olmasını dilerim...


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

45

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum