Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

    @Gezzio, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

    Son bir yıl içinde yaşadığımız neredeyse travmatik süreci uzun uzun ve haykırarak irdeleyesi geliyor insanın ama zihinsel yorgunluk yüzünden daha fazla yazasım yok hakikaten. Deneyimimde atladığım, sonradan aklıma gelen detaylar olursa editlerim. Sorusu olan olursa buradayım.

    @gucarslan'ın dediği gibi "tekkeyi bekleyen, çorbayı içer."; zorluklarla dolu olsa da gösterdiğimiz sabrın meyvesini yemeyi başardınız çok şükür. İnşallah darısı tüm bekleyen DV2020 ve DV2021 talihlilerinin başına.

    Vizeniz hayırlı olsun, yeni hayatınızda bol şans dilerim. 🙂

  • ⭐⭐⭐

    @tmermertas Kendine has bir deneyim daha. Sizden sonraki birçok arkadaşımıza deneyiminizin yol gösterici olacağına eminim.

    Vizeniz size ve eşinize hayırlı olsun. Yeni hayatınızda ikinize de huzur ve mutluluğu beraberinde getirsin inşallah. 🙂

  • ⭐⭐⭐

    @tmermertas Kendine has bir deneyim daha. Sizden sonraki birçok arkadaşımıza deneyiminizin yol gösterici olacağına eminim. Ellerinize sağlık 🙂

    Vizeniz size ve eşinize hayırlı olsun. Yeni hayatınızda ikinize de huzur ve mutluluğu beraberinde getirsin inşallah. 🙂

  • ⭐⭐⭐

    @Tolipek Vizeniz hayırlı olsun, yeni hayatınızda bol şans. ✌

  • ⭐⭐⭐

    @archer Tebrikler, vizeniz hayırlı olsun. Yeni hayatınızda size, eşinize ve yavrunuza huzur ve mutluluk dolu anlar dilerim. 🙂

  • ⭐⭐⭐

    @ugr2021 Abi tebrikler, artık son düzlüktesin. Bu hafta içerisinde mülakat deneyimini de okumak dileğiyle. 🙂

  • ⭐⭐⭐

    @Serhatd Vizeleriniz hayırı olsun, ABD'deki yeni hayatınızda mutluluklar dilerim. 🙂

  • ⭐⭐⭐

    @izmirli1972 Evet DV2020'nin 12-13k'dan sonrası ve DV2021'in de tamamı hem COVID hem de Trump'ın yasaklarından etkilendi. DV2021'in geçen ekimde başlaması gereken mülakatları da ancak temmuz ayında başladı.

    14 Ağustos itibariyle 4k'ların başı mülakata girdi. Ağustos sonu itibariyle 8k'ların sonuna kadar gelecek mülakat. Beklentimiz Ankara'nın eylülde daha yüksek bir performans sergileyip olabildiğince fazla talihliye mülakat vermesi ve süren davalardan tüm talihliler için anlamlı kararlar çıkması yönünde.

    Ayrıca günlük olarak aşağıdaki sayfadan verilen vizelerin sayısını takip edebilirsiniz:


  • @izmirli1972 dosya numarası takibini bu siteden yapabilirsiniz, sitede her ülke/şehir/elçilik için son mülakat tarihi verilen dosya numaraları ve diğer istatistikler yazıyor. şuan ankara için avrupa dosyalarından en son 33700'lere mülakat verilmiş, ama bu bir istisna. normal şekilde sıralı olarak verilen mülakatlarda son mülakat tarihi alan dosya numarası 8950 civarında.


  • @gokayK cok teşekkürler ilginiz ve cevaplarıniz için. 👏🙏


  • @Serhatd Vizeniz hayırlı olsun. Bol şans dilerim. Vallahi gerildim okurken 🙂

    Bizi bebekle bu kadar uzun süre havasız bir yerde bekletirlerse sürece devam etmem şahsen 🙂


  • @Serhatd o gün ben de sağlık muayenesi oldum. Beni de sahte belge sunmak ile suçlamıştı (deneyimimi yazdım daha önce). Muayenelerin de çok geç başladığını düşünürsek benim hissiyatım kendisinin bir işinin ters gittiği ve sonucunda asabi olduğu. Yine de sizde sorun olmamış olması (elçilikte) güven veriyor, herhalde tavrı öyleydi sadece. Vizeniz için tebrikler.


  • Herkese Merhaba bende 13 ağustostaki mülakatımı paylaşmak istiyorum.

    Öncesinde Unganlara daki randevum sabah 9.30 daydı girer girmez pasaportumu verdim ve beni alt kattaki düzen labaratuarına yönlendirdiler. Burada hızlıcı kan ve idrar örneği aldıktan sonra bir süre bekledim ve ardından röntgen için girdim toplamda bu işlemler yaklaşık 45 dakika sürdü röntgen için biraz bekledim.
    Sonrasında tekrar üst kata cıktım ve bana saat 2 de muayene için tekrar gelmemi söylediler. Tekrar gittiğimde önlük giydirip doktorun odasına geçmemi söylediler burada tam 45 dakika doktorun gelmesini bekledim. Doktor herhangi bir rahatsızlığım olup olmadığını, sigara içip içmediğimi, gözlük kullanıp kullanmadığımı ve ameliyat olup olmadığımı sordu bundan başka soru sormadı aynı koluma seri atışlarla 3 aşı vurdu ve muayene bitti.

    13 ağustos sabah 9.15 te olan mülakat randevuma 8.45 te gittim ve kapıda kimse yoktu , doğru kapıda olduğumu teyit etmek için güvenlik görevlisine sormak istedim oda direk içeri girebileceğimi söyledi ve direk girdim. Girer girmez pasaportum kontrol edildi ve bir sıra numarası verildi.
    3-4 dakika sonra sıra numaram yandı ve 10 numaralı gişeden evraklarımı teslim ettim..ilk önce resimlerimi ve sağlık raporunu verdikten sonra görevli bayan tek tek evraklarımı istedikçe bende verdim, Lise diplomamı üniversite diplomam da olduğu için gerekli olmadığını söyleyerek geri verdi. Mali evraklarlarım arasında araç ruhsatımın orjinalini vardı ona da gerek olmadığını söyleyerek onu da geri verdi. Aracımın sigorta birliği internet sitesinden aldığım ekran görüntüsü çıktısı vardı onu aldı. Burada küçük bir kağıda yazdığım adres kağıdını verdim ve adresimi güncelledi. Yaklaşık 6-7 dakika sonra numaram tekrar yandı ve 330 doları ödemeye gittim burada türk olduğunu düşündüğüm çok ciddi ve ifadesiz bir görevli parayı aldı ve mülakatı hangi dilde yapmak istediğimi sordu türkçe dedim. Sonra tekrar bekleme salonundaki yerimi aldım. Burada yaklaşık 20 dakika bekledikten sonra meşhur asyalı görevlide numaram yandı. Bankonun önüne gittiğimde camın altında diplomalarım vardı hemen geri vermişti. Mülakatın İngilizce olacağını söyledi bende heyecanlı olduğumu söyledim umarım sorun olmaz dedim oda sorun olmaz merak etmeyin dedi yemin ettirdikten sonra parmak izlerimi aldı, İlk sorusu ne iş yapıyorsun oldu bende kanal d de grafik tasarımcı olduğumu ve New York’a gittiğimde de bu işi yapmak istediğimi o sormadan söyledim, ardından okuduğun en yüksek eğitim seviyesi nedir dedi üniversite dedim bu sırada bilgisayara tıkır tıkır bişiler yazıyordu, iş teklifin varmı dedi bende yok ama internette mesleğimle ilgili bir çok iş ilanının olduğunu söyledim, burada good dedi 🙂 ardından hesabımda ne kadar olduğu sordu 15.700 dolar ve yakşaık 24k değerinde arabam var dedim arabanı satacakmısın giderken dedi evet dedim. ( burada vizemin onaylandığını anladım) Daha önce amerika ya gittinmi dedi evet dedim nerelere gittin dedi bende gittiğim eyaletleri saydım hangisini en çok sevdin dedi New York dedim burada güldü, bu arada çok sempatik biri ve size çok rahat hissettiriyor.
    Sonra turist vizeni iptal ediyorum çünkü artık immigrant'sın vizeni onaylıyorum dedi teşekkür ettim ve bitti:)


  • başta @crazycells @gucarslan @Muhtaradana olmak üzere tüm arkadaşlara yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim sizlerin sayesinde sorunsuz vizelerimizi aldık umarım kalan süreçte tüm arkadaşlarım vizelerine sorunsuz kavuşurlar.

  • ⭐⭐⭐

    @isik, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

    @Serhatd o gün ben de sağlık muayenesi oldum. Beni de sahte belge sunmak ile suçlamıştı (deneyimimi yazdım daha önce). Muayenelerin de çok geç başladığını düşünürsek benim hissiyatım kendisinin bir işinin ters gittiği ve sonucunda asabi olduğu. Yine de sizde sorun olmamış olması (elçilikte) güven veriyor, herhalde tavrı öyleydi sadece. Vizeniz için tebrikler.

    Asi karnenizdeki asi tarihlerinden birinin dogum tarihinizden once oldugunu yazmistiniz sanirim. Doktorun suphelenmesi normal gorunuyor.


  • @keysnambır Kabul etmemesi ve şüphelenmesi gayet normal. Tavrı ve hemen sonuca varması rahatsız etti.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Serhatd hayirli olsun, bundan sonraki surecte bol sanslar.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @OZTURK tebrikler, hayirli olsun. Bundan sonraki sureclerde bol sanslar 👍

  • ⭐⭐⭐

    @OZTURK bey, vizeniz hayırlı olsun. Yeni hayatınızda bol huzur ve mutluluk dilerim. ☺

  • ⭐⭐⭐

    @OZTURK bey tebrik ederim yeni hayatınızda başarılar dilerim


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

55
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum