[Arşiv] DV2021 Mulakat Deneyimleri
-
@crazycells teşekkür ederim
-
@mehmetkocwa Aylardır birlikte yaşamaya başladığımız stresli günleri mutlu bir sonla geride bıraktığın için tebrikler yeniden. Yeni hayatın sana umduklarının çok daha fazlasını getirmesini diliyorum.
Ayrıca bir solukta okuduğum, ama her bir satırında çok önemli detayların bulunduğu muhteşem deneyim yazısı için de çok teşekkürler. Özellikle bir Yıldızlı olarak verdiğin detayları aklıma not ettim :)
Tekrardan tebrikler, vizen ve yeni hayatın hayırlı olsun.
-
@Serhatd vizeniz hayırlı olsun, yeni yaşamınızda huzur ve mutluluk dilerim.
Benim merak ettiğim neden muayeneye girmeden eşinizle sizi refused edebileceğini düşündünüz? Daha önceden böyle şeyler mı olmuş?
Bir de anlamadığım koskoca doktor neden böyle oyunlar yapar? Akıl sağlığını mı kaybetmiş🤨
-
@mertozo Chen'i sabırla bekleyen Rosales'çilerden ikisinin daha vizesine kavuşması insanı daha bi' mutlu ediyormuş :)
Yeni hayatınızda sana ve eşine huzur, mutluluk ve heyecan dolu anlar dilerim. Vizeniz hayırlı olsun. :)
Darısı tüm bekleyen DV2020 ve DV2021'lerin başına inşallah.
-
@Surgeon Tebrikler, vizeniz hayırlı olsun. Yeni hayatınızda bol şans :)
-
@Esra-Peker Hanım, DV2021 serüvenini mutlu sonla bitirdiğiniz için tebrikler. Umarım yeni hayatınızda huzur ve mutluluğu hiç eksik olmaz. :)
-
Herkese iyi günler, ben dv-2022 talihlisi 2022EU27XXXcase numaralı yeni forum katilanıyım.
Öncelikle tüm DV-2021 cekilişi kazananları ve sureçte gorüşme tatihu alanlar ile vizelerini kazananları tebrik ederek, ve bekleyenleri de kisa zamanda vizelerine kavuşmalatini dileyerek baslamak isterim.
Forumda cok yeni sugum icin cahilligimi mazur görun lutfen.
Siz dv-2021 talihlileri Pandemi/Covit19 kisitlamalari ile Konsoloslugun uzun sure kapali kalmaindan dolayi görüsme tatihi alinmasi/verilmesi konusunda madur olan bir grup oldugunuzu birkac yerden duydum ve/veya okumuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum ve dogrudan sizlere sormak istedim.
Şu anda Agustos ayi ortasindayiz ve 30 Eylul'un (her sene icin) son gun oldugunu biliyoruz. Sorum şu,
Şu an itibari ile (14 Agustos) görüşme tarihi emaili ve günü alabilen en yüksek case numaralı dv-2021 talihlimiz hangi numarada acaba? Buna cevap verebilir iseniz cok mutlu olurum. -
@kevineleven Vizeniz hayırlı olsun, yeni hayatınızda size ve eşinize bol şans dilerim. :)
-
@Gezzio, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
Son bir yıl içinde yaşadığımız neredeyse travmatik süreci uzun uzun ve haykırarak irdeleyesi geliyor insanın ama zihinsel yorgunluk yüzünden daha fazla yazasım yok hakikaten. Deneyimimde atladığım, sonradan aklıma gelen detaylar olursa editlerim. Sorusu olan olursa buradayım.
@gucarslan'ın dediği gibi "tekkeyi bekleyen, çorbayı içer."; zorluklarla dolu olsa da gösterdiğimiz sabrın meyvesini yemeyi başardınız çok şükür. İnşallah darısı tüm bekleyen DV2020 ve DV2021 talihlilerinin başına.
Vizeniz hayırlı olsun, yeni hayatınızda bol şans dilerim. :)
-
@tmermertas Kendine has bir deneyim daha. Sizden sonraki birçok arkadaşımıza deneyiminizin yol gösterici olacağına eminim.
Vizeniz size ve eşinize hayırlı olsun. Yeni hayatınızda ikinize de huzur ve mutluluğu beraberinde getirsin inşallah. :)
-
@tmermertas Kendine has bir deneyim daha. Sizden sonraki birçok arkadaşımıza deneyiminizin yol gösterici olacağına eminim. Ellerinize sağlık :)
Vizeniz size ve eşinize hayırlı olsun. Yeni hayatınızda ikinize de huzur ve mutluluğu beraberinde getirsin inşallah. :)
-
@Tolipek Vizeniz hayırlı olsun, yeni hayatınızda bol şans. :victory_hand:
-
@archer Tebrikler, vizeniz hayırlı olsun. Yeni hayatınızda size, eşinize ve yavrunuza huzur ve mutluluk dolu anlar dilerim. :)
-
@ugr2021 Abi tebrikler, artık son düzlüktesin. Bu hafta içerisinde mülakat deneyimini de okumak dileğiyle. :)
-
@Serhatd Vizeleriniz hayırı olsun, ABD'deki yeni hayatınızda mutluluklar dilerim. :)
-
@izmirli1972 Evet DV2020'nin 12-13k'dan sonrası ve DV2021'in de tamamı hem COVID hem de Trump'ın yasaklarından etkilendi. DV2021'in geçen ekimde başlaması gereken mülakatları da ancak temmuz ayında başladı.
14 Ağustos itibariyle 4k'ların başı mülakata girdi. Ağustos sonu itibariyle 8k'ların sonuna kadar gelecek mülakat. Beklentimiz Ankara'nın eylülde daha yüksek bir performans sergileyip olabildiğince fazla talihliye mülakat vermesi ve süren davalardan tüm talihliler için anlamlı kararlar çıkması yönünde.
Ayrıca günlük olarak aşağıdaki sayfadan verilen vizelerin sayısını takip edebilirsiniz:
-
@izmirli1972 dosya numarası takibini bu siteden yapabilirsiniz, sitede her ülke/şehir/elçilik için son mülakat tarihi verilen dosya numaraları ve diğer istatistikler yazıyor. şuan ankara için avrupa dosyalarından en son 33700'lere mülakat verilmiş, ama bu bir istisna. normal şekilde sıralı olarak verilen mülakatlarda son mülakat tarihi alan dosya numarası 8950 civarında.
-
@gokayK cok teşekkürler ilginiz ve cevaplarıniz için. 👏🙏
-
@Serhatd Vizeniz hayırlı olsun. Bol şans dilerim. Vallahi gerildim okurken :)
Bizi bebekle bu kadar uzun süre havasız bir yerde bekletirlerse sürece devam etmem şahsen :)
-
@Serhatd o gün ben de sağlık muayenesi oldum. Beni de sahte belge sunmak ile suçlamıştı (deneyimimi yazdım daha önce). Muayenelerin de çok geç başladığını düşünürsek benim hissiyatım kendisinin bir işinin ters gittiği ve sonucunda asabi olduğu. Yine de sizde sorun olmamış olması (elçilikte) güven veriyor, herhalde tavrı öyleydi sadece. Vizeniz için tebrikler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum