dv2021de kazanıp trump ve biden politikaları nedeniyle(covid miş yersen ) vize mulakatına bile gidemeyip dv2023e basvurdum gene bekliyorum.uzunbir aradan sonra 9.sayfaya dusen konuyu buldum canlandırdım.beklemeye devam.avrupadaki vatandaslık ıslemlerımde bekliyo onumuzdekı sene ya ab ya abd.
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2022 Bekleme Odası
-
Merhabalar iyi günler.
Ds-260 formunu tamamlayıp gönderdim yeni bir işe başladım çalışma bilgilerim mi mulakat zamanına kadar güncelleme zamanım var mı bir problem olmaz değil mi -
31 Mayısta ds260 formunun kilidinin açılması için attığım maile bugün cevap geldi, kilidi açtılar.
-
@capri, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Merhabalar iyi günler.
Ds-260 formunu tamamlayıp gönderdim yeni bir işe başladım çalışma bilgilerim mi mulakat zamanına kadar güncelleme zamanım var mı bir problem olmaz değil miBu değişikliği bildirmenize gerek yok. DS260’i doldururkenki güncel bilgileri yazmanız yeterli.
-
@svlylcn28 gözünüz aydın.
lütfen sürecinizi imzaniza taşıyın -
@gucarslan foruma üye değilken seni görüyordum abi peşinden koşuyordun green cardin şimdi de yeni gördüm kazandığını amerikaya gidince bir selfie bekliyoruz senden

-
@Erkand noted

-
15 Mayısta KCC ye açtırma isteği bulunduğum halde hala açmadılar.
-
2017 yılından beri Amerika'ya gitmek istiyorum. 3 yıldır da Greencard çıkmıyor bahtım kara. Greencard çıkan ve tek gitmek istemeyen bekar hanımefendiler var ise yardımcı olabilirim. 26 yaşındayım makine mühendisiyim

-
@turkeycel ama yanlış yerdesiniz.
evlenme programları daha sağlıklı olacaktır diye düşünüyorum. -
@turkeycel ilâhi
biz de 36 yaşındayız 10 yıldır başvuruyoruz kardeşim. İnşallah amacına ulaşırsın ne diyeyim daha gençsin dil okulu vizesi alıp da gidebilirsin 
-
@ayla-can +1
Bende 35 yaşındayım, 8. başvuruda nasip oldu :)) -
Sanırım DV2022 Talihlilerine henüz evrak talebinde bulunulmamış. yada bulunan var mı?
-
@EMRAH-KOÇ Hayır henüz yok. Kısa süre içerisinde başlamaları gerekiyor, eğer ki 1 Ekim itibariyle mülakatlara başlamayı planlıyorlarsa.
-
@beyc, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
15 Mayısta KCC ye açtırma isteği bulunduğum halde hala açmadılar.
Eger formun acilmasi sartsa yeniden bir email gonderebilirsiniz.
-
@turkeycel, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
2017 yılından beri Amerika'ya gitmek istiyorum. 3 yıldır da Greencard çıkmıyor bahtım kara. Greencard çıkan ve tek gitmek istemeyen bekar hanımefendiler var ise yardımcı olabilirim. 26 yaşındayım makine mühendisiyim

bu tur girisimlere forumda izin vermiyoruz, bilginize

-
@MehmetArikan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ayla-can +1
Bende 35 yaşındayım, 8. başvuruda nasip oldu :))Helal olsun iyi dayanmışsın benım 5 oldu sanırım - 3 yıl içinde banada çıkar

-
@crazycells, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@turkeycel, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

bu tur girisimlere forumda izin vermiyoruz, bilginize

Tabi ki etik olmaz, sadece espri yaptım.
-
İlk başlarda "ne kadar geç, o kadar iyi" diyordum, artık "bir an önce şu süreç olsun da gideyim" diyorum. Covid illetinin bitmemesinden dolayı biraz korkum da var. Umarım DV2021'lerin yaşadığı sorunları biz de yaşamayız. Başımı yastığa koyduğumda kuracak bir hayalim bile yoktu, yeterince doyuma da ulaştım Türkiye'de yaşamaktan. Ama insana yüklediği bir yorgunluk ve bıkkınlık var maalesef Türkiye'nin. Şimdi gece yattığımda ABD'ye yerleşeceğimin hayalini kurmaya çalışıyorum. Umarım sabrımızın karşılığını alırız.
-
@Stiff şu korona herkesi alt üst ett, siz hayal kurmaya devam edin çünkü illa ki gideceksiniz oraya umarım güzel hayallerinizi gerçekleştirirsiniz ben de daha çok gencim ilk başvurumda almayı çok istiyorum ne kadar erken o kadar iyi
-
herkese merhaba bu sene üniversiteyi kazandım kayıt olmam gerek ama bir soru var kafamda. forumda bir yerde okumuştum green card kazanılırsa lise diplomasının orjinalı isteniyormuş fotokopisi falan kabul edilmiyormuş. ben diplomanın orjinalini kayıt olucağım okula vericem eğer olurda green card çıkarsa falan bu durum da ne yapmam gerek bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. @crazycells hocam sizinde bilginiz varsa cevaplar mısınız ?
Benzer Başlıklar
Çevrimiçi Kullanıcılar
111
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k