[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Bir de şunu sormak istiyorum, diyelim 2022 talihlileri olarak belirtilen süre içerisinde yani 2022 ekim ayına kadar herhangi bir şekilde bulunduğum sıraya gelinmedi o zaman greencard hakkımı kaybetmiş mi oluyorum ?
-
@Ahmet-Aydın-0, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
peki arkadaşlar şuan 2021 mülakat hızları ne durumda normal takviminde bitirecekler mi yoksa bir sonraki yıla sarkacak mı sizce?
bir sonraki yila sarkması için acilan davalardan rezerv kararı çıkması lazim. diger türlü 30 eylül yani mali yılın sonu DV2021 için son gün.
-
@Mert-Karayılan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Bir de şunu sormak istiyorum, diyelim 2022 talihlileri olarak belirtilen süre içerisinde yani 2022 ekim ayına kadar herhangi bir şekilde bulunduğum sıraya gelinmedi o zaman greencard hakkımı kaybetmiş mi oluyorum ?
evet. mali yıl içinde süreciniz tamamlanmazsa hakkınızı kaybediyorsunuz. başvuruda ve bizlerin nefret ettiği bir ifadede belirtildiği gibi; çekilişi kazanmış olmanız vize alacağınız anlamına gelmez.
-
MERAHBA
2022EU CASE 11XXX DE HERŞEY NORMAL GİDERSE HANGİ AYDA GÖRÜŞMEYE ÇAĞIRILIRIM FİKRİNİZ VAR MI ?
TÜRKİYEDEN NUMRASO CURRENT OLMUŞ OLANLARIN ALAMAMA İHTİMALİ VAR MI , HERŞEYLERİ DÜZGÜN OLMUŞ OLSADA ? -
@cenkcobann Merhaba,
Current olmak vizeyi garanti etmiyor. Vize alıp alamayacağınızın kararını mülakatı yapacağınız konsolos veriyor.
Aşağıdaki sayfadan son 8 yıl için hangi ay, hangi numaralar current olmuş görebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/bulten/
Küçük bir not: Forumdaki mesajlarınızda büyük harf kullanımına dikkat etmenizi tavsiye ederim.
-
@cenkcobann, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
MERAHBA
2022EU CASE 11XXX DE HERŞEY NORMAL GİDERSE HANGİ AYDA GÖRÜŞMEYE ÇAĞIRILIRIM FİKRİNİZ VAR MI ?
TÜRKİYEDEN NUMRASO CURRENT OLMUŞ OLANLARIN ALAMAMA İHTİMALİ VAR MI , HERŞEYLERİ DÜZGÜN OLMUŞ OLSADA ?dv2021 için 8 temmuzda 18 kişi mülakata girdi.Ancak 12 tanesi vize alabildi.3 tanesi direk red aldı.3 taneside AP diyordu.
-
merhabalar arkadaşlar, nerede kalacağımız ile ilgili soruya daha önce gittiğim bir adresi göstermiştim formu tekrar incelerken orada yaşayan kişinin ismi yerine adresi 2.defa yazmışım formu tekrar açtırmalı mıyım yoksa önemli değil mi?
-
@Ahmet-Aydın-0, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
merhabalar arkadaşlar, nerede kalacağımız ile ilgili soruya daha önce gittiğim bir adresi göstermiştim formu tekrar incelerken orada yaşayan kişinin ismi yerine adresi 2.defa yazmışım formu tekrar açtırmalı mıyım yoksa önemli değil mi?
Açtırmanıza gerek yok. Mülakatta düzeltme imkanınız olacak.
-
Bu aralar mülakata giden varmı arkadaşlar. Bu sezon için.
-
arkadaşlar şuan evrak onayı alamamamızın sebebi ne? dv2021 ler ile bakıldığı için yoğunluk olması mı?
-
@dontoliver, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
arkadaşlar şuan evrak onayı alamamamızın sebebi ne? dv2021 ler ile bakıldığı için yoğunluk olması mı?
evet. dv 2020 ve dv 2021 pandemi sebepi ile alakali
-
Merhaba. Sayın @crazycells , @gucarslan
Bir hafta önce formu doldurup gönderdik. Ama aklımıza bir soru takıldı. Okul bilgilerini girerken açık üniversite bilgilerini girmedik. Eşim kayıt yaptırıp hiç sınavlarına girmedi ben de kayıt yaptırıp sadece bir iki dönem sınavlarına girip okulu bıraktım. İkimiz de kayıt yenilemediğimiz için kaydımız süre aşımından dolayı silindi.- Açık üniversite bilgilerini eklemek için formu açtırmamız gerekir mi?
-
@seva Form açtırmanıza gerek yok. Tamamlanmış lise eğitimi ile koşulu zaten karşılıyorsunuz. Mülakatta sorulursa beyan edersiniz.
-
merhaba, DS-260 da adjustment of status yaptim forma baslarken fakat consular process e cevirmek istiyorum formu ancak formun ilk sayfasina donemiyorum.
Nasil yapabiliriz bilen var midir?
tesekkurler. -
@selinsenturk formu doldurup submit ettiniz mi?
bu arada lütfen sürecinizi imzaniza taşıyın!
-
Merhaba arkadaşlar kardeşime greencard çıktı ama şu an askerde eylül ayında gelicek 2022 talihlisi onun yerine Ds260 formunu ben dolduracağım ama askerlik bilgilerini nasıl dolduracağımı bilmiyorum. 15 eylül 2021 de geldiğinde askerliği bitmiş olacak o zamana kadar ds260 dorumunu bekletmek mantıklı mı? Bu arada 16xxx sıralarda
-
Bu ileti silindi! -
@alib, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba arkadaşlar kardeşime greencard çıktı ama şu an askerde eylül ayında gelicek 2022 talihlisi onun yerine Ds260 formunu ben dolduracağım ama askerlik bilgilerini nasıl dolduracağımı bilmiyorum. 15 eylül 2021 de geldiğinde askerliği bitmiş olacak o zamana kadar ds260 dorumunu bekletmek mantıklı mı? Bu arada 16xxx sıralarda
Eylul'e az kalmis. Kardesiniz geldiginde sakin kafayla kendisi doldurursa daha iyi olur. Iletisim sikintisi yuzunden formu yanlis doldurup, sonradan actirmak icin ugrasmazsiniz.
-
@keysnambır Aklıma takılan soru çoğu kişi ne kadar geç yollarsan o kadar sıra numarası ve mülakat geç gelir diyorlar. Yani 4 ay geç yollacağız formu. Birde DS260 formunun son başvuru tarihi ne zaman ?
-
@alib Sıra numaranız zaten belli, mülakat tarihinizi de DS260'ı doldurma tarihiniz değil, bültende current olacağı tarih belirleyecek. Tabi ki siz numaranız current olmasına rağmen DS260'ı doldurmamış olur ve evrak onayı alamazsınız, mülakatınız gecikir.
Özetle süreç:
DS260'ı Doldur > Evrak Talebi Maili Al > Evraklarına Onay Al > Bültende Numaranın Current Olsun > Mülakat Tarihi Al
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum