Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri


  • @crazycells selam, 2022 talihlileri için mülakat bildirim süreci ne zaman başlar ...


  • @zeynepkırnıkelmasli, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

    @crazycells selam, 2022 talihlileri için mülakat bildirim süreci ne zaman başlar ...

    Eğer normal bir yıl olacak ve 1 Ekim'de Ankara DV2022 mülakatlarına başlayacaksa ağustos ortası - eylül başı arasında mülakatların gelmesi lazım.


  • @quikless

    amin inşallah kardeşim


  • @zeynepkırnıkelmasli, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

    @crazycells selam, 2022 talihlileri için mülakat bildirim süreci ne zaman başlar ...

    Benim de tahminim Agustos ortasindan sonra...


  • @crazycells, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

    @zeynepkırnıkelmasli, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

    @crazycells selam, 2022 talihlileri için mülakat bildirim süreci ne zaman başlar ...

    Benim de tahminim Agustos ortasindan sonra...

    KCC evrak isteme ne zaman başlar acaba CN 9**

  • ⭐⭐⭐

    @Ahmet-Kölüş Ağustos sonuna doğru ilk parti mülakatlar bildirimlerine yetişecek şekilde uygun bir planlama ile başlarlar. Evrak talep maili geldikten sonra evrak onay maili 3-4 gün içinde gelebilir, bu yüzden çok zorlayıcı bir süreç değil o.

    Tamamen tahmin olmakla beraber haziran sonu gibi ya da en geç temmuz ortasında sürece başlarlar.


  • merhaba, sağlık durumundan dolayı vize alamama durumu olabilir mi? benim kronik kalp hastalığım var ve ömür boyu kullanmam gereken ilaçlarım var. 12 yıl önce geçirdiğim operasyonun epikriz formunun orijinali elimde yok ama fotokopisi var. sağlık kontrolüne gideceğimiz zaman bunu yanımda götürebilirim. ikinci sorum da vizeyi aldık diyelim, Amerikaya gittiğimizde ilaçlarımı alabilmem için sağlık kontrolünde doktorlar bununla ilgili bir belge verirler mi?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @pexa bulaşıcı hastalıklar / zararlı madde bağımlılıkları dışında sağlık sorunlarınız problem olmuyor genelde. bu şekilde red alan kimseyi okumadık şuana kadar..

    diğer sorunuz için de, buradan alacağınız raporlar ile oradan ilaç tedariği yapamazsınız ne yazık ki. çünkü mülakatı yapan doktor, FDA tarafından sağlanan / sağlanacak ilaçları size verme yetkisine sahip değil.

    bunun için lütfen aşağıdaki linki kontrol edin;

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/407/amerikada-i̇laç-alımı?_=1625210220462


  • @gucarslan teşekkür ederim, sağlık kontrolü için tek klinik yetkili olduğundan Amerika için de geçerli özel bir yetkileri olabileceğini düşünmüştüm. bilgiler için tekrar teşekkürler


  • Telegram grubuna başvurdum mülakat deneyimlerini mi paylaşacağız telegramda?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @fxu hayır. bütün deneyimlerinizi burada paylaşacaksınız..
    bu iletiyi okuyun lütfen;
    https://yesilkartforum.com/forum/post/201971


  • @pexa, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

    merhaba, sağlık durumundan dolayı vize alamama durumu olabilir mi? benim kronik kalp hastalığım var ve ömür boyu kullanmam gereken ilaçlarım var. 12 yıl önce geçirdiğim operasyonun epikriz formunun orijinali elimde yok ama fotokopisi var. sağlık kontrolüne gideceğimiz zaman bunu yanımda götürebilirim. ikinci sorum da vizeyi aldık diyelim, Amerikaya gittiğimizde ilaçlarımı alabilmem için sağlık kontrolünde doktorlar bununla ilgili bir belge verirler mi?

    bulasici hastalik olmadigindan sorun olmaz.

    Sayin @gucarslan 'in dedigi gibi kendi kullanacaginiz ilaclar icin ABD'de size recete yazacak bir doktor gerekiyor.


  • Merhaba arkadaslar, evraklari gonderirken;

    1. dosya isminin en sonuna yurtdisi evraklari icin, "Germany_Translated" mi yazacagiz?
    2. Cifte vatandaslar icin ulkesindeki dogum belgesi ile Turkiyedeki Vukuatli nufus kayit ornegini birikte eklemek icin, Germany_Birth_Certificate ve Turkey_Birth_Certificate mi diyecegiz?
    3. Askerligi tecilli olanlarin askerlik durum belgesini yine de almasi gerekiyor mu? Cunku ingilizcesi bu sekilde: If you served in the military of any country, you must submit a scanned copy of your military record.
    4. Temin edilemeyen evraklarla ilgili aciklama isteniyor? Bayanlar askerlik durum evrakini temin edemedikleri icin word de aciklama yazip pdf'e cevirecekler mi?

    Cevaplariniz icin tesekkurler.


  • @cem1 Ayni konu ile ilgili son iki soru:
    5) Evraklar renkli ya da siyah/beyaz olarak istenilen sekilde gonderilebilir mi?
    6) Butun kazananlarin evraklari sadece asil talihlinin e-mail i uzerinden bir defada gonderilebilir mi?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @cem1, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

    Merhaba arkadaslar, evraklari gonderirken;

    1. dosya isminin en sonuna yurtdisi evraklari icin, "Germany_Translated" mi yazacagiz?
    2. Cifte vatandaslar icin ulkesindeki dogum belgesi ile Turkiyedeki Vukuatli nufus kayit ornegini birikte eklemek icin, Germany_Birth_Certificate ve Turkey_Birth_Certificate mi diyecegiz?
    3. Askerligi tecilli olanlarin askerlik durum belgesini yine de almasi gerekiyor mu? Cunku ingilizcesi bu sekilde: If you served in the military of any country, you must submit a scanned copy of your military record.
    4. Temin edilemeyen evraklarla ilgili aciklama isteniyor? Bayanlar askerlik durum evrakini temin edemedikleri icin word de aciklama yazip pdf'e cevirecekler mi?

    Cevaplariniz icin tesekkurler.

    1- evet
    2- evet
    3- hayır gerek yok, çünkü DS260'da belirttiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @cem1, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

    @cem1 Ayni konu ile ilgili son iki soru:
    5) Evraklar renkli ya da siyah/beyaz olarak istenilen sekilde gonderilebilir mi?
    6) Butun kazananlarin evraklari sadece asil talihlinin e-mail i uzerinden bir defada gonderilebilir mi?

    5- okunaklı olması yeterli ama tavsiyemiz pasaport sayfasını renkli olarak tarayın. diğer evraklar siyah beyaz da olabilir.
    6- 30mb'ı geçmeyecek şekilde, tek mail içinde asıl talihli tarafından gönderilecek.


  • Bu ileti silindi!

  • Merhaba.Ben asil talihliyim.Evrak talep maili geldiğinde eşim ve çocuklarım için ayrı ayrı herbiri için adli sicil belgesi, diploma, pasaport ve eski yeni pasaport ve neden eski pasaportu kullanmadığıma dair açıklamaları, eşim için askerlik belgesi, evlilik cüzdanı ben ve eşim için belgeleri herbirey için ayrı ayrı mı yoksa sadece asil talihli için mi gönderecem.teşekkürler.


  • @AYSY33 Her biri icin ayri ayri duzenleyeceksiniz evraklari. Butun evraklari siz asil talihli olarak kendi mail adresinizden gondereceksiniz. Diplomayi gondermeyeceksiniz sadece mulakata gotureceksiniz. Ayrica bu basligin ilk sayfasini okuyarak detayli bilgiye ulasabilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐

    @AYSY33, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

    Merhaba.Ben asil talihlisi.Evrak talep maili geldiğinde eşim ve çocuklarım için ayrı ayrı herbiri için adli sicil belgesi, diploma, pasaport ve eski yeni pasaport ve neden eski pasaportu kullanmadığıma dair açıklamaları, eşim için askerlik belgesi, evlilik cüzdanı ben ve eşim için belgeleri herbirey için ayrı ayrı mı yoksa sadece asil talihli için mi gönderecem.teşekkürler.

    Merhaba,

    Bu konunun ilk mesajını dikkatlice okumanızı tavsiye ederim:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/4299/dv2022-mülakat-deneyimleri?page=1


Benzer Başlıklar

  • 28 Oy
    6k İleti
    791k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
  • Hangi eyalet?

    Eyaletler green card eyalet eyalet secimi
    92
    2 Oy
    92 İleti
    22k Bakış
    Peyk74P
    @ayvalik10, içinde söyledi: Hangi eyalet? @Peyk74 alabama başlığına da yazmışsınız. Buradan cevap yazıyım en yukarıda dünya şeklinde simge var oradan alabamayı bulunca o bölge de yaşayan tüm üyeleri görebilirisiniz. Onlara mesaj atarak iletişime geçebilirsin. Teşekkür ederim bakıyorum.
  • 2 Oy
    642 İleti
    312k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

46

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum