[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@mesut-kutlu 9 Mayıs'ta e-posta gönderen oldu ve onun formu 7 Haziran'da açıldı. Ama sanırım herkes 15 Mayıs sonrası çok fazla e-posta yazdıkları için şimdi KCC'de sıra oluşmuş ve çok daha uzun bekliyoruz. Biz de 16 Mayıs'ta e-posta gönderdik ve beklemekteyiz. İnşallah hepimizin formlari en kısa zamanda açılır! 🙏🏻
-
@ayvalik10 sigorta şirketimize yaptırabilirmiyiz ben aracımı satamazdam mecburen göstermek zorundayım eşimin üzerine sıkıntı olurmu
-
@gucarslan basınca "Erişim Engellendi
Erişim izniniz olmayan bir sayfaya denk gelmiş gibisiniz." yazıyor... Nasıl açabilirim? Teşekkürler! -
@barış-koç, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@ayvalik10 sigorta şirketimize yaptırabilirmiyiz ben aracımı satamazdam mecburen göstermek zorundayım eşimin üzerine sıkıntı olurmu
@ayvalik10 un size paylastigi https://www.tsb.org.tr/tr/kasko-deger-listesi linkinden kendi aracinizin degerini gosterir sayfasinin ciktisini goturmeniz yeterli. Yaniniza bir de aracin ruhsatini alin tamamdir. Sigortaciya onaylatma gibi bir zorunluluk bulunmuyor.
-
@barış-koç eşinizle birlikte gideceğiniz için banka hesap olsun veya tapu - araç olsun kimin üstünde olduğuna bakmıyorlar siz ailesiniz bir olarak görüyorlar.
-
@keysnambır ben zorunluluk yazmadım ki sadece yapabilirsin yada yapmayabilirsin isteğe bağlı yazdım
-
@leylaaltun, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gucarslan basınca "Erişim Engellendi
Erişim izniniz olmayan bir sayfaya denk gelmiş gibisiniz." yazıyor... Nasıl açabilirim? Teşekkürler!kullandığınız tarayıcıda denemenizi ve internet ayarlarınızı kontrol etmenizi öneririm.
-
Herkese Merhaba,
Bende okulların tamamının Diplama, Degree bölümüne not ortalamalırını yazdım, (2,66... gibi) bir sorun olur mu? -
@MehmetArikan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Herkese Merhaba,
Bende okulların tamamının Diplama, Degree bölümüne not ortalamalırını yazdım, (2,66... gibi) bir sorun olur mu?Sorun olmaz. O sorularla hangi düzeyde eğitiminiz olduğunu, okulların türlerini öğenmek istiyorlar ve bunu kanıtlamınızı bekliyorlar.
-
Bu ileti silindi! -
@Sono Çok teşekkürler, ek olarak yurtdışı takibi yapacaklar için olmazsa olmaz dediğiniz bir belge öneriniz var mı? Saygılar.
-
-
@Stiff aldiginiz diplomanin veya derecenin unvanini yani ismini soruyorlar; not ortalamanizi degil.
-
Herkese Merhaba,
Bende okulların tamamının Diplama, Degree bölümüne not ortalamalırını yazdım, (2,66... gibi) bir sorun olur mu?o sorularda not ortalamanizi sormuyorlar. Zaten formu inceleyen biri, not ortalamasi yazan kisinin diploma sahibi oldugunu tahmin edebilir; ama baska bir nedenle DS-260 formunu actirirsaniz o durumda bu cevaplari da degistirirsiniz.
DS-260 formundaki sorularin turkceleri icin imzamdaki sayfada bulunan paketi incelemenizi tavsiye ederim.
-
@crazycells Üstad peki başka bir nedenden ötürü formu açtırmam gerekmezse, o bölüm bu haliyle sorun oluşturur mu?
-
@crazycells Üstad peki başka bir nedenden ötürü formu açtırmam gerekmezse, o bölüm bu haliyle sorun oluşturur mu?
hayir, sorun olmaz. onemli olan gercek hayatta egitim/diploma sartini saglayip saglamadiginiz :)
-
Merhaba sn@crazycells
16 yaşından itibaren kaldığımız adresleri yazarken ingilizce mantikla cevirilmiş kavramlari kullanmalimiyiz(district, street gibi) ?
Teşekkürler -
@mechta22 Türkçe karakter kullanmadan, Türkçe kelimelerle ifade edebilirsiniz.
-
Arkadaslar merhaba, ben almanya dogumluyum ve istanbulda yasiyorum. Dogum belgesi lazim oldugu icin evde aradik taradik ama dogum belgesine ulasamadik. Daha sonra dogum belgesi almak icin alman konsoloslugu ile iletisime gectim ve onlarin yonlendirmesi dogrultusunda dogum belgesi almanyadan geldi. Uygulamaniz gereken adimlar, dogdugunuz bolgenin standesamti ile iletisime gecmeniz gerekiyor. Dogdugunuz ilce standesamti ile telefon veya e mail yolu ile iletisime gecin. Onlar size birkac soru soruyor anne adi, soyadi dogum tarihiniz sonra evraginiza ulastim diyor ve bir hesap numarasi vererek 10.5 Euro odemenizi talep ediyor. Siz odemeyi gerceklestirdikten sonra ev adresinize turkiyeye postalaniyor. Bize 1 haftada geldi.
-
@crazycells lise diplomasını kaybetttim. Diploma kayıp belgesi. E devletten alınan diploma bilgisini içeren belge yeterli olur mu
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum