Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri


  • diyelimki vizeler dagitilacak. bu seferde acaba sira biza gelecek mi diye karın agrısı :) ama en cok neyi ogrendim: Elinde olmayini asla varmis gibi hareket etme ve de umut baglama.


  • @Muhtaradana Hangi eyalete geldiniz?


  • @Muhtaradana lise diplomasını e devletten Alıcam. Bu belge asıl belge olarak kabul ediliyor mu?


  • @Mikail-Yıldızhan, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    @Muhtaradana lise diplomasını e devletten Alıcam. Bu belge asıl belge olarak kabul ediliyor mu?

    Siz DV2020 talihlisi oldugunuza emin misiniz?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    DV2020'ler için bu önemli haberi vermek bana nasip oldu sanırım;

    Gomez davasinda, J Mehta tarafından rezerv edilmiş 9095 vizenin kimlere ve nasıl verileceğinin görüşüleceği duruşmanin 19 temmuz'da yapılmasına karar verildi.

    vize bekleyen bütün DV2020 talihlisi arkadaşlara hayırlı olması dileğiyle;


  • @gucarslan, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    DV2020'ler için bu önemli haberi vermek bana nasip oldu sanırım;

    Gomez davasinda, J Mehta tarafından rezerv edilmiş 9095 vizenin kimlere ve nasıl verileceğinin görüşüleceği duruşmanin 19 temmuz'da yapılmasına karar verildi.

    vize bekleyen bütün DV2020 talihlisi arkadaşlara hayırlı olması dileğiyle;

    Bu guzel haber icin tesekkurler. Umutlar yine yeserdi :)


  • @pasham38 Merhabalar. Öncelikle verdiğiniz kıymetli bilgiler için çok teşekkür ederim. Sanıyorum bahsi geçen arkadaşınız iki kişilik bir aileydi. Peki konsolosluk ne kadarlık bir miktarı düşük buldu, bunu öğrenme imkanımız var mıdır acaba? Kendimize de fikir olması için soruyorum.
    Şimdiden teşekkürler.


  • @gucarslan mükemmel bir haber bilgilendirdiğiniz için teşekkürler . umarım olumlu bir haber çıkar


  • En kısa zamanda yakacağız buraları inşallah


  • @gucarslan amen umarim cikar. cok bekledik, sabrettik. "Dileyin, size verilecek; arayın, bulacaksınız; kapıyı çalın, size açılacaktır. 8 Çünkü her dileyen alır, arayan bulur, kapı çalana açılır."


  • @gucarslan, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    DV2020'ler için bu önemli haberi vermek bana nasip oldu sanırım;

    Gomez davasinda, J Mehta tarafından rezerv edilmiş 9095 vizenin kimlere ve nasıl verileceğinin görüşüleceği duruşmanin 19 temmuz'da yapılmasına karar verildi.

    vize bekleyen bütün DV2020 talihlisi arkadaşlara hayırlı olması dileğiyle;

    Çok bekledik, umarım mutlu son olur.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    19 temmuz'da görüşülecek Gomez davasını, aşağıdaki linkten canlı dinleyebilirsiniz;

    Update on Gomez, Goodluck (and other #DV2020 #DV2021 cases) set for hearing on Monday. The court has agreed to broadcast the livestream of the audio here:

    https://www.youtube.com/channel/UCbzm9hRdZJNhT15R5Be5Ahg


  • Vizeler 2021 de yetismezse belki de 2020ler gibi rezerv vize verilir ve toplu olarak herkes gider. En mantiklisi bu


  • Dana onaylanırsa 2021 ler içinde bir ihtimal doğar belki


  • @turcouz vayy be. Muhteşem bir deneyim. Aslında bende sonunda ne olursa olsun moduna girmek istiyorum. Evet kendimi hirpalamdan yapabildiğim kadar. Pandemide herkes kıvranırken iyi maaşa iş buldum. 20 küsur gün sonra işimi Allah'ın Afrika ülkesi mısır da Haşmet li devletimizle aramız bozuk olduğu için vize alamadım. Ve işimi kaybettim. Ekim ayı civarında. Mayıs ta tekrar iş teklifi ve iş başı yapmayı planlarken Green card kazandım. Tabi tekne işi olduğu gitmedim. Evrak vs. şimdi banka hesabı. Aynen senin yaşadığın gibi ülke ekonomisinden daha dip. Çünkü ekside banka kredisi var. Bide 15 bin dolar koyacağız. Zorlamicam kendimi. Bir hayatımız var. Ve gün gerçekten çok kısa. Yazın bana iyi geldi. Senin kelle şifa olman yaradı. Belki banada yarayan bir numara çıkar.


  • Kimse bir şey yazmamış ayın 19'unda görülecek dava ertelendi mi acaba?


  • Merhaba, benim turist vizem vardı tatil için ABD'ye geldim. Bende 2019 talihli talihsizlerdenim. Sıra numaram 31.000 küsür. Umarım sıra gelirde görüşmeye girebilirim.


  • @Odesca dava görüldü. 4.5 saat sürdü. Açıklama bekleniyor. Umarım ay sonunda bayram yaparız. Bekleyen herkes mülakata çağrılır.


  • İnşallah arkadaşlar işin sonuna kadar gelmiş olanlardanım bende hayırlısı olsun hepimiz için bunu diliyorum.


  • @greennkml, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    @Odesca dava görüldü. 4.5 saat sürdü. Açıklama bekleniyor. Umarım ay sonunda bayram yaparız. Bekleyen herkes mülakata çağrılır.

    Bu ay sonu kesin sonuc mu aciklaniyor?


Benzer Başlıklar

  • 33 Oy
    5k İleti
    605k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
  • Çeşitlilik Vizesi Mülakat Deneyimleri

    Sabitlendi Kilitli Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    516
    7 Oy
    516 İleti
    55k Bakış
    bolatmaliB
    @waterfall, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri Merhabalar,ben daha forumda yeniyim ama dv süreci ile ilgili mülakat deneyimi mi aktarmak isterim çünkü hiç bişey anlayamadık. Herkes gibi 10 martta 08:45 teki randevumuza gittik ,önce evrakları teslim ettik,ardından paramızı ödedik ve son olarak görüşmeye girdik. Asıl talihli benim eşim ve kızımda başvuruda varlardı. Yeminlerimizi ettik ve bana tek soru soruldu nereye gideceksiniz?cevap verdim san diego olarak. Eşim bir amerikan şirketinde çalışıyor onu söyledim fabrikaları orada die ve eşime dönüp mesleğini ve işini sordu eşim ingilizce anlattı ve ardından hiçbir soru sor sormadan,kızımın ve benim onaylandığımı söyledi. Eşimin pasapotunu vizesi iptal opmuş şekilde geri verdi ve beyaz bir A4 kağıt verdi. Eşim AP ye kalmıştı. Akşamına ds5535 formu geldi ve doldurup gönderdik. Hepsi bu kdr. Acaba nedeni ne olabilir. Normal bir process midir? Eşimin hiçbir problemi yok sigortası düzgün ödenir,tr de doğmuş büyümüş,hiçbir ülkede yaşamışlığı yok tr dışında. İşi nedeni ile seyehati çok fazladır. Bu tarz bir işlem gören var mı acaba?şimdiden teşekkür ediyorum. Bir kusurum varsa affola çok yeniyim bu platformda 🙈 onay aldığımıza sevinemedik bile kara kara düşünüyoruz napıcaz diye.
  • Evlilik ile turkiyeden green card başvuru

    Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card evlilik abd mulakat uscis
    2
    -5 Oy
    2 İleti
    952 Bakış
    crazycellsC
    @akonwerty, içinde söyledi: Evlilik ile turkiyeden green card başvuru amerika vatandasi eşimle Türkiye'de evlendik şuan kendisi Amerika'ya döndü Türkiye'de green carda başvuru prosedüru nasıl işliyor neler sunmaliyiz mulakat da ? https://yesilkartforum.com/forum/topic/297/ir1-cr1-sureci-ve-mulakat-deneyimleri-abd-vatandasi-ile-evlenip-turkiye-de-green-card-almak
  • [Arşiv] Sayilarla DV2020

    Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    359
    0 Oy
    359 İleti
    30k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

34

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum