DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)
-
Bana bir mail gelmedi herhalde belgelerimin onaylı olduğu içindir. Sormakta istemiyorum boş yere meşgul etmemek için.
-
@Orhan-Cabarov Benim de onaylı. Acaba sadece bazıları mi Özlem Cebeyi'ye atandı? O konuda mail gelmiş miydi?
Edit: Unuttum Azeriydiniz. Size başkası bakıyorsa ondandır.
-
@isik Bana ondan da cevap gelmedi. Azeriyim ama mülakata Türkiye den gireceğim. Bir de bana da ahmet bey bakıyor, ilk ondan mail gelmişti.
-
@isik, içinde söyledi: DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)
@Orhan-Cabarov Benim de onaylı. Acaba sadece bazıları mi Özlem Cebeyi'ye atandı? O konuda mail gelmiş miydi?
Edit: Unuttum Azeriydiniz. Size başkası bakıyorsa ondandır.
Merhaba, evet, dediğiniz gibi. Davacılar Ahmet bey ve Özlem hanım arasında paylaşıldı.
-
Sayin Davaci Forum Kullanicilari,
Cok yakinimdaki insanlar geregi hukuk sisteminde ki sirkulasyonu ve is bolusumunu bilen biri olarak, isimlere cok takilmamam gerektigini dusunuyorum. Bugun Ali, Ahmet, yarin yerine Ayse, Mehmet gelir. Sadece sizlerinde ongoreceginiz sekilde, bu davada katilimci sayisi cok yuksek, bu sebeple cok elzem olmadikca atilacak her mailin islerini yapmalarini geciktirecegi kanisindayim.
Bana kimin atandigi konusunda kimseden mail almadim, belki de spamde. Acikcasi ilk mailler disinda (odeme, anlasma ve evraklariniz tamamlandi) hic birsey almadim. Endislenmeli miyim? Acikcasi endiselenecek bir seye gerek olmadigini dusunuyorum. Tek yaptigim katilmadan once onlarin ellerini guclendirecek verileri tespit edip bilgi vermekti (konuyu neden hukuka tasidigimla ilgili sebepler) bunun disinda simdi durusma gunu ne olur onun bilgisini bekliyorum.
Kentucky'nin karsidaki muhattaplari, talihlileri talihsize donusturmeye calistigi bir ortamda, insanlarin hayatini boylesine etkileyen sureclerde ellerinde yeterince delil ve sebep var kazanmalari icin. Ozetle, bundan sonrasi ne kadar iyi avukat olduklari ve bizim sansimizla ilgili.
Temennim, emek veren ve daha onemlisi hakkinda guzel sonuclar doguracak herkes vizesini alir.
Sevgiler,
-
@fortuneormisfortune aklın yolu bir :)
-
Merhaba, Dava telegram grubuna alabilir misiniz? @gucarslan Bey
Teşekkür ederim. -
Bu ileti silindi! -
@ybiyikli özel mesajla bilgi verdim size.
-
bugün ihtiyati tedbir başvurusu yapılmış, hayırlısı
-
Curtis biz davacılara attığı maili Twitter'da da paylaşmış. Konunun ne olduğu belli ama ben sizlerin yorumlarını merak ediyorum.
-
ilk olarak tweeti paylaşalım :)
kısaca hükümet avukatları, hali hazırda devam eden RaivBiden (schengen ban için açılan) davası varken "bu davaya ne gerek var, bekletelim bunu" diye teklifle gitmişler curtis'e. saçma olduğu kadar mantıksız da bir teklif olmuş. çünkü iki davanın da amaçları başka..
klasik hükümet hareketleri diyip yolumuza bakalım demiş zaten curtis de :)
-
@gucarslan saçmalıklar denizinde yüzmeye devam etmemizi istiyorlar yani. Bakalım daha neler önerecekler? Hep birlikte yaşayıp, göreceğiz. Teşekkür ederim yorumunuz için.
-
arkadaşlar evraklarımı gönderdim, evrak onayını daha erken almak için yapabileceğimiz birşey var mı acaba?
-
@emredr ne yazık ki yok. şuan en son evrak onayı 9000lerde ve hepimiz aylardır bekliyoruz..
-
@emredr Şimdilik beklemeniz gerekiyor. Zaten gerektiği noktada avukatlarınız müdahale edip, evrak onay sürecini hızlandıracaktır.
-
ama google docstaki listede tek tük de olsa 10k 13k 18k hatta 20k numarası olup evrak onayı alan var, onlar nasıl aldı ki o zaman?
-
@emredr bu her sene olan bir durum. kcc bazen sürecin seyrinden bağımsız bu şekilde onaylar verdi ve verebilir. bu her zaman yaşanan bir durumdu ve açıklaması da mantıklı bir dayanak barındırmıyor.
tıpkı EU bölgesinden CN'si 200 olan arkadaşımızın mülakat alamayıp, AF'den 83,400'den birinin mülakat alması gibi.
-
Arkadaslar 2020 talihsizi olarak sizleri iyi anliyorum. Ama uzulmeye degmez insan kabulleniyor zamanla. Gecen sene Amerika hayalleri kurarken su an aksam olmasini eve gidip dinlenmeyi bekliyorum. Hayat iste :) Belki de boylesi daha iyi.
-
@mstf Çok üzücü bir durum. Davaya katılmadınız mı ? Bitti mi tamamen? Bu benim yaşama amacım oldu hocam. Eğer gidemeyeceksem hayallerimi gerçekleştiremeyeceksem öleyim daha iyi diye düşünüyorum. Böyle yaşamaktansa ölmek daha iyi. Bana kızacaklar ama böyle düşünüyorum ne yapayım. 😭
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum