[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Aİ, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gucarslan Tekrar merhaba, Öncelikle değerli bilgileriniz için teşekkürler. Evet, yasal olarak 1 sene oturum ve çalışma iznim bulunuyor hatta 3 senelik başvuru ile devam ettirme şansım var. Kısaca özetlemek gerekirse Ankara Antlaşma'sıyla İngiltere'deyim. DS-260 Formu son ikamet adresim ve mülakat yerimi Türkiye olarak girmiştim. Formu tekrar açtırarak bu bilgileri İngiltere adresim ve İngiltere mülakat olarak değiştireceğim. Sizce DS-260 formu ne zamana kadar revize etme hakkım var? Yeni yabancı adresimi girmek için ve Büyükelçilik değiştirmek için yasal ya da belirli bir süre zarfı var mıdır? Saygılar.
Ingiltere'ye tasinir tasinmaz DS-260 formundaki adres bilgilerinizi guncelleyin ve KCC'ye vizenizin (+oturum izninizin) kopyasini gondereren Londra Konsoloslugunda mulakata girmek istediginizi belirtin.
-
@ganzo, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba. Yaklaşık olarak 1 sene Dubai'de kaldım. Giriş tarihim 13 Şubat çıkış tarihim bir sonraki sene 3 Şubat. 1 sene değil ama yine de polisten temiz kağıdı almak gerekir mi?
eger alabiliyorsaniz almanizi tavsiye ederim, eger konsolos bunu gormek isterse ve yaninizda yoksa gereksiz yere gecikme yasamis olursunuz.
Fakat eger surecte degisiklik olmadiysa bu belgeyi Birlesik Arap Emirliklerinde olmayan bir kisi alamiyor:
https://yesilkartforum.com/forum/post/3271bilginize...
-
@forester, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Programmer, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@ganzo, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba. Yaklaşık olarak 1 sene Dubai'de kaldım. Giriş tarihim 13 Şubat çıkış tarihim bir sonraki sene 3 Şubat. 1 sene değil ama yine de polisten temiz kağıdı almak gerekir mi?
Forumda Muslu Hukuk Bürosuna sorulan aynı sorunun cevabına göre 6 aydan fazla kaldığınız yerler için polis belgesi almak gerekiyormuş.
Hocam merhabalar,
Konsolosluğun yayınladığı DV Yönergesinde
"Başvuru sahipleri aynı zamanda 1 yıldan fazla yaşadıkları tüm ülkelerden polis belgesi ibraz
etmelidirler." deniyor. Ben de Kanada'da 11 ay 20 gün kaldım. Bu bilgiye istinaden rahattım ama sizin verdiğiniz bilgi beni biraz tedirgin etti. Zira Kanada'dan bu belgeyi almak biraz zahmetli.Ben de bu belgeyi ne olur ne olmaz diye temin etmenizi tavsiye ederim.
-
@bozer340, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaslar merhaba, bizde 2022 talihlisiyiz azonce kcc den mail geldi. Ds260 formunu yanlis yazmistim ve kcc ye konu ile ilgili mail atmistim azonce mail geldi ve formlar acildi. Kcc ye mail atma tarihim 09.05.2021. Nerdeyse 1 ayda geri donus oldu. Formlarini actirmak icin bekleyen arkadaslarima haber vermek istedim.
bilgilendirme icin tesekkurler.
-
@FUAT-ARI, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gucarslan İMZAMI GÜNCELLEDİM. Sorumu yinelemek istiyorum. DS-260 formunu en son ne zaman submit edip göndermemiz gerekiyor arkadaşlar. Ne kadar zamanımız var.
En gec 2021 yili bitmeden gondermis olmanizi tavsiye ederiz.
DS-260 formunu gondermek icin bir son tarih yok ama tum surecin bitis tarihi 30 Eylul 2022. Bu tarihe kadar vizenizi almis olmak zorundasiniz.
-
@Onur-Gümüş, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Your request cannot be processed at this time.
İLETİSİ ALIYORUM!! BU NE DEMEKFarkli bir web browser'dan forma ulasmayi deneyebilirsiniz.
-
@crazycells Çok teşekkür ederim. Okuduğum kadarıyla biraz zahmetli bir süreç. Önce Almanya'dan alayım, sonra Kanada'dan da almaya çalışırım artık. İkisini birden almaya çalışmak biraz yorucu olacak.
-
@crazycells rica ederim.
-
@crazycells merhaba,yurtdışından adli sicil kaydını şimdi alsak,kcc evrak talebinde ve mülakatta geçerli olur mu?bu belgenin yeni tarihlisini getir derler mi?
-
DS260 Formunda ailemdeki herkesi (3 kişi) doldursak,fakat doldurduktan sonra asıl talihli dışında diğer 2 kişinin gitmekten vazgeçmesi durumunda süreç nasıl işler?
Mülakat esnasında siz 3 kişi doldurmuşsunuz 2 kişisiniz hayirdir?? gibi bir durum olur mu :)) tesekkurler!!
-
@samet-tr, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@crazycells merhaba,yurtdışından adli sicil kaydını şimdi alsak,kcc evrak talebinde ve mülakatta geçerli olur mu?bu belgenin yeni tarihlisini getir derler mi?
Evrak tarihinden sonra tekrar orada yaşamadıysanız yenilemenize gerek olmaz.
-
@dontoliver, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
DS260 Formunda ailemdeki herkesi (3 kişi) doldursak,fakat doldurduktan sonra asıl talihli dışında diğer 2 kişinin gitmekten vazgeçmesi durumunda süreç nasıl işler?
Mülakat esnasında siz 3 kişi doldurmuşsunuz 2 kişisiniz hayirdir?? gibi bir durum olur mu :)) tesekkurler!!
Sorun olmaz. Sadece mülakata katılanlar vize alır.
-
@goblis çok teşekkürler!!
-
@crazycells çok teşekkür ederim!
-
Herkese selamlar. Dv2022 talihlisiyiz. Ds260 formunu doldurup yolladik fakat,bazi hatalar yaptığımızı farkettik.
- Okul ve mezun olduğumuz bölümleri Türkçe olarak yazdik.
- Eşimin formunu doldururken 3.soruda gelen başka takma ad varmi sorusuna hayır dedik. Fakat orada kizlik soyadı falan istiyormuş.
Bu 2 konuda hata yaptik,sizce formu actirmamiz gerekirmi tekrardan. Bu konu hakkinda yardimci olacak varmidir acaba ?
-
@barrisko, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Crazycells merhaba ds260 formunu seninle birlikte yapmak istiyorum benimle iletişime geçebilirmisin
Merhabalar, maalesef forumun oyle bir hizmeti yok; eger kendiniz formu doldurmak isterseniz forum videosu ve belgesinden yararlanabilirsiniz. Forumdaki bilgiler tum surec icin fazlasiyla yeterlidir. Lakin biriyle doldurmaya kararliysaniz o durumda size tavsiye edebilecegimiz yer @Turquoise-Horizon olacak. ilgili basliga suradan erisebilirsiniz:
-
@Selami-beey, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Kcc den mail alan varmı arkadasla olunca buraya not düşerşe memnun olurum
guncel bekleme suresi 1 ay:
-
@samet-tr, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
sayin @goblis in dedigi gibi artik o ulkede yasamiyorsaniz simdiden alabilirsiniz, mulakat sirasinda gecerli olur.
-
@bozer340 Teşekkürler, form açılması biraz uzun sürmüş bu arada açılma süresi veya sınırı gibi bir tarih var mı? Örnek: Ekim'de komple kapanır gibi...
Buna ek olarak; açtırdığınız formun açık kalmasının süresi nedir? Açıldığını mail ile mi anladınız yoksa aralıklarla bakıyor musunuz? -
@Aİ Formun açık kalma süresi tamamen size bağlı. Form açıldıktan sonra hiç gönderilmemiş gibi düşünebilirsiniz. Tekrar onaylamadıkça evrak talebi almayacaksınız.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum