DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)
-
@fortuneormisfortune haklısınız ben de konsolosluğun açılacağını düşünüyorum. çok sinirliyim, öfkeliyim ama davaya katılacağım. 1.500dolar gitsin gerçekten de artık umrumda değil. Diğer konu ise şu, evet Ankara ve İstanbul'u açsalar dahi bu adamların 2 ayda Türkiye sınırları içerisinde 2-3 ayda 30-40 vize basacaklarına inanıyorum.
-
@fortuneormisfortune merhaba,açıkcası bende sizin gibi düşünüyorum yakın zamanda istanbuldakı konsolosluguda açıp bütün dv lere vizeyi verecekler.(inşallah)
-
@susadem Sayın @crazycells istanbul konsolosluğu göçmen vizesi vermiyor demişti. Dv vizesi verebilirler mi ki ? Bu arada konusu açılmışken, konsolosluk bildiğim kadarıyla göçmen olmayan vizeler verilmiyor diye açıklama yapılmıştı. Bu durumda istanbul konsolosluğu ne iş yapıyor merak ediyorum ?
-
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)
@susadem Sayın @crazycells istanbul konsolosluğu göçmen vizesi vermiyor demişti. Dv vizesi verebilirler mi ki ? Bu arada konusu açılmışken, konsolosluk bildiğim kadarıyla göçmen olmayan vizeler verilmiyor diye açıklama yapılmıştı. Bu durumda istanbul konsolosluğu ne iş yapıyor merak ediyorum ?
evet, gocmen vize birimiyle gocmen olmayan vize birimi tamamen farkli. Istanbul'da gocmen vize konsolosu yok, zaten sistemlerinin de gocmen vizeye uygun oldugunu sanmiyorum. Turkiye'de sadece Ankara'da gocmen vize alabilirsiniz. Bu durum Turkiye'ye ozgu degil, tum ulkelerde sadece tek bir ABD konsoloslugunda gocmen vize birimi var.
-
DV2021'de daha yakın numaralara sahip olan arkadaşlara bile randevu verilmemişken, benim gibi 31 binlerde olan kişi davaya girse ne elde edebilir ki ? Dava sonucunda bütün numaralar alınacak diye bir karar çıktı mı hiç ? Yada çıksa konsolosluk bu numaraları bize 2023 e kadar bile zor verir gibime geliyor ve vermeyebilirde,
Para yatırmalı mıyım ? Bilmiyorum...
-
@crazycells sayin ustad benimki sadece kalbimden gecen iyi niyetli bir temenni belli mi olur belki dua yerine gecer yoksa bende biliyorum istanbulun dv vermedigini.insallah herkes vizesini alirda geriye donup bu yazilanlara bakip hos bir tebessum olur yuzumuzde.selametle.
-
Tekrar merhabalar davaya katıldım ödeme yaptım şimdi belge yüklemesi ve soruları cavaplıyorum bütün soruları cevaplamak zorunda mıyız.
-
@sakaryalı93 vereceğiniz bütün bilgiler sizin ve davaya katılan herkesin faydasına.
cevaplamanızı tavsiye ederim. -
@gucarslan Tamamdır çok teşekkürler onları da tamamlıyım.
-
Evet başta @gucarslan ve @crazycells olmak üzere herkese teşekkürler yaklaşık 5 dakika önce davaya katıldım ödeme yapıp ds-260 formu ve soruları yanıtlayıp gönderdim klasik 3 adet mail de geldi umarım bu yaşadığımız son süreç olur ve hayalimiz olan vizeyi alıp abd ye giriş yaparız süreç olumsuz olursa çok üzülecem zaten bir sürü sıkıntı yaşadık bir de bu dolar kurundan yaptığımız ödeme boşa gitmez herkes vizesini alır umarım.
-
Bu arada beni telegram gurubuna dahil edebilirmisiniz.
-
@sakaryalı93 Hayırlı olsun, inşallah gönlünüzdekiler gerçekleşir.
-
@sakaryalı93 hayırlı olsun, allah utandırmasın.
telegram grubu için bana özelden yazın lütfen. -
Bu ileti silindi! -
@NBayraktar geçen yıl 52.000'de dava ile vizesini alıp şuan abd2de olan arkadaşımız var.
dava size bir garanti vermez elbette ama çıkacak karar belki davacıları kapsar geçen yıl olduğu gibi vizenizi alırsınız. karar sizin elbette.. -
@gucarslan Geçen yıl sadece davacıları mı kapsadı ? Yani atıyorum 10.000 sırada ki kişi dava açmadı ama gidemedi, 52.000 sırada ki dava açtı ve kazandı gitti mi ?
-
@NBayraktar evet, aynen bu şekilde oldu.
-
@gucarslan Eyvallah kardeşim başvurumu tamamladım ve ödedim, umarım kazanırız. Hayırlısı :)
-
bizde davaya katıldık an itibariyle telegram grubuna benide alır mısınız
-
Tüm yönlendirmeler için teşekkürler foruma. Biz de az önce davaya başvurumuzu tamamladık. Hepimiz için hayırlısı olsun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum