Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Günel-Mammadli, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    Iyi gunler.Ben ds260 formu uzun zaman once gondermeme ragmen hala evrak istek talebi almamishim.Sizce kcc mail yazmalimiyim?Bu arada evrak istek talebi hala geliyormu?geliyorsa dosya numarasi kacda?

    şuan evrak talepleri 20,000lerde ve KCC ne yazık ki yeni evrak talebi göndermiyor bu sıralar. dilerseniz kendileri ile iletişime geçebilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    @crazycells Merhaba hocam. Son kez mülakat yeri değiştirme hakkında bilgi verir misiniz ? KCC ye attığım her mülakat yeri değiştirme talebime bu cevabı veriyorlar. Bu saatten sonra mülakat yerimi değiştirmem imkansız mı ? Ona göre vazgeçeceğim ama bir yolu varsa denemek istiyorum. Bu arada Mayıs'ın son haftası Azerbaycan'a
    gidiyorum, değişebilseydim iyi olurdu. Ankara konsolosluğuna da yazdım ama cevap vermediler.

    Thank you for your inquiry.

    Your case number is now current for interview processing. Once the interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application.

    KCC is not authorized to assist you with this issue. Please contact the American Embassy/Consulate with jurisdiction over your area for further information.

    artik KCC degisiklik yapamaz maalesef, ancak Ankara Konsoloslugu DV dosyalarina bakmaya basladigi zaman sizi degerlendirebilirler... ki zaten oyle bir durumda transfer ile vakit kaybetmek yerine Ankara'da mulakata girmek daha mantikli olur.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @yogi, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    KCC' ya email atıp evrak talep etmeleri için email atmıştım. Gelen cevabı kopyalıyorum. Ben herhangi evrak yollamadım email almadığım için.

    Thank you for your inquiry.

    Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Once the Kentucky Consular Center has finished processing your DS-260, you will receive an email from the Kentucky Consular Center giving you instructions to complete in order for your case to continue processing.

    In order for the Kentucky Consular Center to assist with inquiries regarding a specific Diversity Visa (DV) case, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center does not have the authority to tell you whether or not your specific case will be disqualified. Only a consular officer can do that at the time of your visa interview. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center.

    sorun yok, siraniz gelince sizden isteyeceginiz demisler.

  • Yasaklı

    @crazycells Teşekkür ederim. 🙏


  • Arkadaslar Selam, nasil boyle bir hata yapmissim anlamadim ama, davaya katilacagim icin tekrar gonderdigim Ds formunu kontrol ettim. Ve kendi ds formumda esimin dogum tarihini mart yerine nisan girmissim 😞 diger sayilar dogru. Formu actirmama gerek var mi sizde? Simdiden tesekkurler!

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @cevizagaci54ua daha çok zaman var, sorun yaşamamak için açtırıp düzeltin lütfen. bu durum dava basvurunuzda sorun olmaz ama asil basvurunuzdaki bilgileriniz doğru olsun.

    bu arada kcc'nin cevap süresi 10+ civarında. bilginize..


  • @gucarslan tesekkur ederim! Dosya actirmak icin konuyu anlatan bir mail mi atiyoruz Kcc ye. Birde dava icin esimin gercek dogum tarihini girdim zaten. Dosya actirip kapama islemi tam olarak nasil oluyor? Ds confirmation page numberimi simdi dava icin yukleyecegim dosya acip kapadigimda confirmation number degisecek mi? Cok soru sordum kusura bakmayin.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @cevizagaci54ua merhaba. siz davaya katılın şuan ki confirmation page ile. zaten amaçları sizin DS260'i doldurgunuzu görmek.

    DS260 formunuzu açtırmak için e-mail başlığına case numaranızı yazıp aşağıdaki taslak metinde kendi bilgilerinizi yazarak [email protected] adresine e-mail atmanız gerek.

    Name-Surname:
    Case Number:
    Date of Birth: (ay/gün/yıl)

    Dear Sir/Madam,

    Please unlock my DS260 form as I would like to make some revisions for dates of births.

    Thank you.


  • Cok tesekkur ederim! @gucarslan Bu arada beni de telegram grubuna ekleyebilir misiniz? simdiden cok tesekkur ederim.


  • @Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    @Sono Teşekkür ederim. KCC den gelen cevabı Tiflis konsolosluğuna mail atarak söyledim, bana bu cevabı vermişlerdi hocam.

    Hello, I am one of the DV2021 winners and I'm an Azerbaijan citizen. I
    chose Turkey/Ankara US Embassy for the interview. But Ankara currently
    doesn't give DV visas. So I want to have the interview at Georgia/Tbilisi
    US Embassy.

    I wrote a mail to KCC. Their answer was ''your case is ready to be
    scheduled, KCC can no longer unlock your application.'' They asked me to
    contact with you. I am adding the screenshot of the mail from KCC and my
    passport information. Please help me for this. I would like to be
    interviewed in Georgia.

    Gelen cevap:

    Dear Applicant,

    Thank you for writing to the U.S. Visa service desk.

    We understand that you would like to have your immigrant interview in Tbilisi.

    Please note that according to the provided response from KCC you were not requested to contact the Embassy regarding the transferring your immigrant case.

    Please follow the instructions provided by the Embassy:

    "Dear Sir / Madam,

    Thank you for your email. For questions on interview scheduling please contact the Kentucky Consular Center (KCC).

    KCC contact information is available at the following website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-submit-your-iv-and-alien-registration-application.html

    For complete information on Diversity Visa program please visit the following website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-interview.html

    Best regards,
    Consular Section"

    We hope this information is helpful to you.

    Sincerely,

    U.S. Visa Service Desk

    Daha once denediniz mi bilmiyorum ama son olarak KCC, Tiflis, ve Ankara konsolosluklarina beraber email atin, ve size daha once gonderdikleri emailleri attachment olarak ekleyip, verdikleri cevaplarin birbiriyle celistigini, bu yuzden dosyanizi Tiflis'e tasimak icin ne yapmaniz gerektigini aciklamalarini isteyin.

  • Yasaklı

    @hardrock Teşekkür ederim. Buna benzer bir şey yaptım ama hep aynı cevabı veriyorlar. Ankara zaten hiç geri dönüş yapmıyor. Artık vazgeçtim hocam. Ankarayı bekleyeceğim bir de davanın sonucu. 🙂


  • @Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    @hardrock Teşekkür ederim. Buna benzer bir şey yaptım ama hep aynı cevabı veriyorlar. Ankara zaten hiç geri dönüş yapmıyor. Artık vazgeçtim hocam. Ankarayı bekleyeceğim bir de davanın sonucu. 🙂

    "Buna benzer birsey yaptim" diyerek tam ne kastettiginizi anlamadim ama, ben olsam bu isin pesini birakmazdim. Dava da dahil hicbirseyin garantisi yok (biz de davaciyiz bu arada). Ben olsam CN bu kadar kucukken, ve Tiflis'e gecebilme hakkiniz varken, bu isin pesini birakmazdim. Buyukelcinin kendisine email atmak da dahil butun imkanlari zorlardim. Tercih sizin. Sureciniz de basarilar.

  • Yasaklı

    @hardrock Teşekkür ederim. Hepsini denedim hocam. Ankara ya gelen kcc cevabını gönderdim, tiflisten geleni gönderdim ama cevap vermediler. Tiflis ve kcc ye zaten 3 - 4 kere yazdım hep aynı cevabı verdiler.


  • @gucarslan tamam.Teshekkurler


  • Arkadaşlar Selamlar!
    Bu tablodaki değerler günlük değerler mi yoksa tüm zamanlar için mi?

    Başlıkta günlük dediği için kafam karıştı. Bu arada tabloyu entegre eden, emeği geçenlere çok teşekkürler. Harika bir istatistik tablosu!

  • ⭐⭐⭐

    @cevizagaci54ua Bu mali yıl içerisinde bugüne kadar verilen tüm DV sayılarını gösteriyor.


  • @cevizagaci54ua https://savediversityvisa.org/daily-visa-statistics/
    bu linkten gunluk ilerlemeleri gore bilirsin.


  • Ankara konsolosluğuna hangi e-posta adresinden ulaşıyorsunuz acaba?

  • ⭐⭐⭐

    @Gezzio Aşağıdaki formdan iletişim kurabilirsiniz:


  • @Sono Teşekkürler. O formu biliyorum, DV soruları için farklı bir e-posta adresi olup olmadığını merak etmiştim. Sorum eksik olmuş, özür 🙂


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

73
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum