DV2022 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləri
-
@Gunay-Seferzade @Orhan-Cabarov @Masda
sayin @rauf-0 "yazın" veya "yazıb" mi dedim diye sormus ama google translate ikisini ayni sekilde ceviriyor. Ikisi arasindaki fark nedir acaba?
-
@MuxammadAli-Ibrahimov, içinde söyledi: DV2022 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləri
Her kese Salamlar.bu ilin qalibi bowanma prosesinde oldugu ucun ilk qeydiyyatinda bekar yazmiw.proses hele davam etdiyine gore ds-260 forumunda bekar yaza bilermi?cox guman ki intervuya qeder elinde bowanma kagizi ola biler.tewekkurler
Rəsmi başlamamışsa, evli kimi yazmalıdır. Bu cür səhvlərə görə viza şansınızı itirə bilərsiniz.
-
@rauf-0, içinde söyledi: DV2022 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləri
Have you ever served in the military ?
Bu hissəni detallı necə doldurmaq lazımdır ?Bir lüğətin köməyi ilə İngilis dilinə tərcümə edib sualların cavablarını (başlıq, birliyi) yaza bilərsiniz.
-
@Gunay-Seferzade, içinde söyledi: DV2022 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləri
@crazycells merhabalar, telegram grubu için formu doldurdum ama ne zamana eklenirim qruba
en yakin zamanda ekleyeceklerdir, merak etmeyin.
-
@crazycells Ben 2 yaşından beri Türkiye de yaşıyorum hocam. Yanlış bilgi vermekten korkuyorum ama Yazın demek yaz demek diye düşünüyorum. Yazıb demek, yazılmış anlamında diye tahmin ediyorum.
Örneğin: Orhan bir mektup yazıb / orhan bir mektup yazmış. (Geçmiş zaman)
Yazın her iki dilde de aynıdır herhalde.Yine de kendimden emin değilim.
-
@crazycells yazın demek yaz demek anlamına geliyor, yazıb demek ise artık yazılmış yani olup-bitmiş anlamına geliyor.
-
@crazycells ds-260 formunu doldurmak için buna karar vermek istiyorum, teşekkürler yanıtlarınız için.
-
@crazycells "Yazın" = "Yaz" "Yazın" "Yazınız".
"Yazıb" = "Yazmış". -
Bu ileti silindi! -
salam telegram grupuna nece qosulabilerem?
-
Salam, intervyuya aparmaq üçün Turkiyede senedlerin esli ile tercume tesdiq etdire bilerem yoxsa proses ucun apostil de vurdurmaq lazimdir?
-
@Gunelll Salam. @crazycells demişti ki apostile gerek yok, yeminli tercüman yeterli demişti.
-
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2022 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləri
@Gunelll Salam. @crazycells demişti ki apostile gerek yok, yeminli tercüman yeterli demişti.
@Orhan-Cabarov teșekkürler 🙏 @crazycells merhaba sizin de bu konuda fikrinizi alabilir miyim, yurtdisindan alinan belge icin turkiyede yeminli tercumana yaptirdigimiz tercume ve noter onayi yeterli mi yoksa apostilli belge gormek isterler mi?
not: ben daha cok dogum belgesi ve diploma icin merak ediyorum
-
@Gunelll Ek bilgi vereyim. Ben doğum belgemi KCC ye gönderdiğim zaman, Orjinalini ve yeminli ingilizce tercümeli olanını gönderdim. KCC evraklarımı onayladı.
Bu şekilde gönderdim ama ayrı ayrı pdf sayfası olarak. Böyle 3 belgeyi tek sayfada göndermedim.
-
@Orhan-Cabarov bey, numaranız çok küçük aslında mülakat sıranı, henüz gelmedi mi?
-
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2022 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləri
@Gunelll Ek bilgi vereyim. Ben doğum belgemi KCC ye gönderdiğim zaman, Orjinalini ve yeminli ingilizce tercümeli olanını gönderdim. KCC evraklarımı onayladı.
Bu şekilde gönderdim ama ayrı ayrı pdf sayfası olarak. Böyle 3 belgeyi tek sayfada göndermedim.
@Orhan-Cabarov he eslinde mende de evraklar onaylanib, bele etmisem men de ama konsolosluk sonradan apostilli de getir dese ne edecem fikirlesirem :) azerbaycandan apostil almaq uzun cekir evvelden oyrenib ona gore islerimi ayarlamaq isteyirem
-
@Gunelll Başa düştüm, men bilen lazım değil ama içiniz rahat olsun isteyirsizse @crazycells in cevabını gözleyin. :)
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2022 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləri
@rauf-0, içinde söyledi: DV2022 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləri
Have you ever served in the military ?
Bu hissəni detallı necə doldurmaq lazımdır ?Bir lüğətin köməyi ilə İngilis dilinə tərcümə edib sualların cavablarını (başlıq, birliyi) yaza bilərsiniz.
Sənədlər tərcümə ediləcək,
Rəsmi tərcümədən DS260 qeyd olunan tərcümə fərqli olsa problem ola bilər ? -
@Gunelll Başa düştüm, men bilen lazım değil ama içiniz rahat olsun isteyirsizse @crazycells in cevabını gözleyin. :)
he insallah siz deyen kimi olar 😊😊
-
@cem1 Benim mülakat yerim Ankara olduğu için ve Ankara kapalı olduğu için şimdiye kadar hiç kimseye mülakat tarihi vermediler. :(
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum