DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)
-
@Orhan-Cabarov Bence DS-260'ta ne yazıyorsa (açtırıp, değiştirmediğini biliyorum) onu yaz. Ama avukata sormak çok güzel fikir.
-
Merhaba. Declaration bölümünü komple boş bıraktım. Sanırım önemli değildi, önemli olsa doldurulması zorunlu olurdu diye düşünüyorum.
Ayrıca, Sizden herhangi bir bilgiye ihtiyacımız olursa, bir ekip üyesi size ulaşacaktır diye not düşmüşler.Bu ve diğer davalara katılanlan herkese bol şans dilerim. :folded_hands:
-
Merhabalar,öncelikle herkese iyi bayramlar. Orhan beyin sorularından sonra benim de ds260 confirmation page kısmında hata yaptığımı farkettim. Düzeltmek için nereye başvurmam veya girip değiştirmem gerekiyor?
-
@eneseneskargi Curtis Morrison'ın asistanlarıyla bağlantı kurabilirsiniz.
-
Teşekkürler şuan @gucarslan beyin attığı linkteki Ahmet beye mesaj atacağım.
-
Merhaba, dava ile ilgili fazla bilgi sahibi değilim bu dava süreci nasıl bir süreç nasıl işliyor mutlak bir fayda sağlıyor mu başvuru nasıl yapılıyor genel hatlarıyla bilgi verirseniz çok sevinirim
-
@feridetlngn genel hatlarıyla ilgili bilgiyi bu başlıkta bütün detaylarıyla bulabilirsiniz. bu başlığın açılma amacı da bu zaten. ilk duyuruldugu günden bu güne kadar bütün detaylarını aktardik buraya. ilk iletide avukatin resmi sitesinde de sss'i bulabilirsiniz.
-
@gucarslan sağolun teşekkürler
-
ben de katildim bu gun. herkese bol sanslar dilerim :)
-
@serdar-ann hayırlı olsun.
umarım 13 temmuz'da herkesin beklediği o güzel kararı duymuş olacağız. -
bugün ben de dahil oldum ve ödemeyi tamamladım, mümkünse bahsedilen telegram grubuna katılmak istiyorum.
-
@cemuka hayirli olsun, bol sans.
özel mesajla bilgi verdim size. -
@gucarslan davaya katılım sağlamak sonuca dair bir ışık yakacakmı sizce yorumunuza göre bende katılım yapmayı sağlayacağım sanırım :)
-
@huseyinbarni bunu hiçbirimiz bilemeyiz. ben ocak ayında JacobvBiden davasına katıldım ve halen devam ediyor dava. o zaman da bilemiyordum şimdi de bilmiyorum. tek bildiğim davaya katilmamaktan daha iyi :)
-
@gucarslan 31 mayısa kadar zaman varmış.. bi son 5 güne kadar beklerim heralde :) belki bu süreçte birşeyler olur :)
-
@huseyinbarni elbette karar sizin ama o güne kadar bırakmanızı tavsiye etmem. bol şans şimdiden..
-
@huseyinbarni Türkçe video yayınladılar birkaç sayfa geriye giderseniz videoyu görürsünüz. Son güne kadar beklememeyi tavsiye ediyorlar.
Edit: Case numaranıza baktım 14k civarı. Bence 500 dolar için riske girmeyin, parayı her zaman kazanırsınız ama bu şansı bir daha yakalayamazsınız.
-
@gucarslan sizce neden son güne kalmayalım, geç mi kalmış oluruz ? Ben 25 Mayıs'tan sonra ödeme yapabileceğim çünkü , bankada ki hesaba dokunmak istemiyorum
-
@gucarslan merhaba, case numaram 21000 lerde , davaya katlmaya degecek bir numarami? Siz ne tavsiye edersiniz?
-
@BelmaSarvan, içinde söyledi: DV2021 Büyük Mandamus Davası (Mayıs 2021)
@gucarslan sizce neden son güne kalmayalım, geç mi kalmış oluruz ? Ben 25 Mayıs'tan sonra ödeme yapabileceğim çünkü , bankada ki hesaba dokunmak istemiyorum
bu tamamen davayi acan avukatların yorumu, yoğunluk ve -belki- kota yüzünden. karar sizin tabi ki..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum