DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)
-
@Sono evet o aldığım çıktıyı yükledim
-
@Sono @kingocali @black @gucarslan
Teşekkür ederim yardımlarınız için ve iyi dilekleriniz için
Bahsettiğiniz sayfayı buldum, bu değil mi ?
https://i.imgur.com/cJrTOHW.png -
@Orhan-Cabarov Aynen kardeş.
-
Tekrar merhaba, burada neyi soruyor tam anlamadım. :grinning_face_with_sweat:
Ds-260 formu'nun gönderildiği tarihi mi? Yoksa KCC'nin bizden istediği belgeleri mi soruyor ?
(Sicil belgesi ,pasaport,doğum belgesi vb. )If you have sent the required documents to the KCC, please enter that date below:
(If not, IGNORE these two questions) -
@Orhan-Cabarov KCC'nin talep ettiği belgeleri soruyor.
-
@kingocali Çok teşekkür ederim.
-
Merhaba, şöyle bir soru var; What countries do you currently hold citizenship?
Ben Ds-260 formunu doldurduğumda sadece azerbaycan vatandaşıydım. Birkaç ay önce T.C. vatandaşlığı aldım. Buraya ne yazacağımı bilmiyorum, çünkü ds-260 formuna göre sadece azerbaycan vatandaşı olarak gözüküyorum. Bunun için avukata mail atacağım. Yine de ne yapmam gerektiğini bilen varsa yardımcı olabilir. :)
Edit: Mail atıp sordum. Gelen cevabı buraya koyarım.
Edit: O kadar önemli değil cevabı verdi. Ama çifte vatandaşlığın varsa ds-260 formunda belirtmelisin diye uyardı. -
@Orhan-Cabarov Bence DS-260'ta ne yazıyorsa (açtırıp, değiştirmediğini biliyorum) onu yaz. Ama avukata sormak çok güzel fikir.
-
Merhaba. Declaration bölümünü komple boş bıraktım. Sanırım önemli değildi, önemli olsa doldurulması zorunlu olurdu diye düşünüyorum.
Ayrıca, Sizden herhangi bir bilgiye ihtiyacımız olursa, bir ekip üyesi size ulaşacaktır diye not düşmüşler.Bu ve diğer davalara katılanlan herkese bol şans dilerim. :folded_hands:
-
Merhabalar,öncelikle herkese iyi bayramlar. Orhan beyin sorularından sonra benim de ds260 confirmation page kısmında hata yaptığımı farkettim. Düzeltmek için nereye başvurmam veya girip değiştirmem gerekiyor?
-
@eneseneskargi Curtis Morrison'ın asistanlarıyla bağlantı kurabilirsiniz.
-
Teşekkürler şuan @gucarslan beyin attığı linkteki Ahmet beye mesaj atacağım.
-
Merhaba, dava ile ilgili fazla bilgi sahibi değilim bu dava süreci nasıl bir süreç nasıl işliyor mutlak bir fayda sağlıyor mu başvuru nasıl yapılıyor genel hatlarıyla bilgi verirseniz çok sevinirim
-
@feridetlngn genel hatlarıyla ilgili bilgiyi bu başlıkta bütün detaylarıyla bulabilirsiniz. bu başlığın açılma amacı da bu zaten. ilk duyuruldugu günden bu güne kadar bütün detaylarını aktardik buraya. ilk iletide avukatin resmi sitesinde de sss'i bulabilirsiniz.
-
@gucarslan sağolun teşekkürler
-
ben de katildim bu gun. herkese bol sanslar dilerim :)
-
@serdar-ann hayırlı olsun.
umarım 13 temmuz'da herkesin beklediği o güzel kararı duymuş olacağız. -
bugün ben de dahil oldum ve ödemeyi tamamladım, mümkünse bahsedilen telegram grubuna katılmak istiyorum.
-
@cemuka hayirli olsun, bol sans.
özel mesajla bilgi verdim size. -
@gucarslan davaya katılım sağlamak sonuca dair bir ışık yakacakmı sizce yorumunuza göre bende katılım yapmayı sağlayacağım sanırım :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum