DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)
-
bugün ben de dahil oldum ve ödemeyi tamamladım, mümkünse bahsedilen telegram grubuna katılmak istiyorum.
-
@cemuka hayirli olsun, bol sans.
özel mesajla bilgi verdim size. -
@gucarslan davaya katılım sağlamak sonuca dair bir ışık yakacakmı sizce yorumunuza göre bende katılım yapmayı sağlayacağım sanırım :)
-
@huseyinbarni bunu hiçbirimiz bilemeyiz. ben ocak ayında JacobvBiden davasına katıldım ve halen devam ediyor dava. o zaman da bilemiyordum şimdi de bilmiyorum. tek bildiğim davaya katilmamaktan daha iyi :)
-
@gucarslan 31 mayısa kadar zaman varmış.. bi son 5 güne kadar beklerim heralde :) belki bu süreçte birşeyler olur :)
-
@huseyinbarni elbette karar sizin ama o güne kadar bırakmanızı tavsiye etmem. bol şans şimdiden..
-
@huseyinbarni Türkçe video yayınladılar birkaç sayfa geriye giderseniz videoyu görürsünüz. Son güne kadar beklememeyi tavsiye ediyorlar.
Edit: Case numaranıza baktım 14k civarı. Bence 500 dolar için riske girmeyin, parayı her zaman kazanırsınız ama bu şansı bir daha yakalayamazsınız.
-
@gucarslan sizce neden son güne kalmayalım, geç mi kalmış oluruz ? Ben 25 Mayıs'tan sonra ödeme yapabileceğim çünkü , bankada ki hesaba dokunmak istemiyorum
-
@gucarslan merhaba, case numaram 21000 lerde , davaya katlmaya degecek bir numarami? Siz ne tavsiye edersiniz?
-
@BelmaSarvan, içinde söyledi: DV2021 Büyük Mandamus Davası (Mayıs 2021)
@gucarslan sizce neden son güne kalmayalım, geç mi kalmış oluruz ? Ben 25 Mayıs'tan sonra ödeme yapabileceğim çünkü , bankada ki hesaba dokunmak istemiyorum
bu tamamen davayi acan avukatların yorumu, yoğunluk ve -belki- kota yüzünden. karar sizin tabi ki..
-
@themasterfl, içinde söyledi: DV2021 Büyük Mandamus Davası (Mayıs 2021)
@gucarslan merhaba, case numaram 21000 lerde , davaya katlmaya degecek bir numarami? Siz ne tavsiye edersiniz?
benim de 21.000'lerde ve ben ocak ayi'nda katıldım JacobvBiden davasina. sanırım açıklayıcı olmuştur :)
-
@gucarslan kota var o zaman 😔 akşam eşimle konuşayım bakalım ne yapabiliriz
-
@BelmaSarvan kota var demedim, yanlışlık olmasın.
bunu avukatlar dile getirdi. olacağı anlamına gelmez elbette.. belki de bir pazarlama stratejisi. sadece eğer girecekseniz kesin, şansa bırakmayın diyorum hepsi bu. -
Arkadaşlar benim sorum şu, 20 mayıstaki JacobvBiden duruşmasından dv için olumsuz karar çıkarsa, bu yeni dava otomatikman boşa düşer mi acaba? Bu yeni davanın yargıcı bizi haklı bulursa o zaman Yargıç Cheni ezmiş gibi olacak, böyle bir şeyin olma ihtimali var mı sizce?
-
@emredr hiçbir yargıç hiçbir yargıcı davasında karar verdi diye ezmiş olmaz merak etmeyin. ona bakarsanız Anunciato davasında yargıç Seeborg davayı moot etti ama charles kuck hemen GohvBlinken davasını açtı. eğer öyle bir durum olsa sizce dava açar mıydı? bu yüzden konuya başka davaların nasıl sonuçlanacağına değil, bu davanın nasıl sonuçlanacağına odaklanarak bakın derim. ayrıca JacobvBlinken davasında karar kesin olarak 20 mayıs'ta çıkmayacak.
-
Merhaba, bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. Bu davaya katılmak turist vizesi olan için amerikaya girişte sorun oluşturur mu?
-
Büyük Mandamus Davasına Katılan B1-B2 Vize İle Amerikaya Ziyarette Sorun yaşar mı ?
-
Re: DV2021 Büyük Mandamus Davası (Mayıs 2021)
Büyük Mandamus Davasına Katılan B1-B2 Vize İle Amerikaya Ziyarette Sorun yaşar mı ?
-
@seyf, içinde söyledi: DV2021 Büyük Mandamus Davası (Mayıs 2021)
Merhaba, bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. Bu davaya katılmak turist vizesi olan için amerikaya girişte sorun oluşturur mu?
hayır hiçbir sorun olmaz.
bunu avukatlar da resmi olarak cevapladı zaten. -
@gucarslan merhaba, davaya katılmak H1b vizesinin alınmasını olumsuz etkiliyor mu acaba?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum