kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2023 Sohbet Odası
-
@istavrit, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@Drywall, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@istavrit Hakları saklı kalmıyor. Ancak 2020 kazananların yarısı gidebildi, yarısı ise mahkeme, dava falan bayağı zahmetli bir yola girdiler ve sonuç bekliyorlar. 2021 ise ise daha ne giden var ne de bir ihtimal görünüyor. Konsolosluklar kapalı ve ne zaman açılır kimse bilmiyor.
O zaman işimiz zor gözüküyor normal şartlarda 27XXX sırası olana ne zaman sıra gelirdi o zaman pandemi biter mi bilemiyoruz...Sevinsen mi üzülsem mi bilemedim şimdi...
Bu başlığı takip edip sorularınızı orada sormalısınız
Burası 2023 bekleme odası
Tebrik ederiz sürecinizde bol şanslar
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları/77
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@hascerob 12 mayıstaa kaçta bakıcan abla hemen gellelim o saatlerde
Doya doya oğluşumun doğum gününü kutlayıp uyutunca bakmayı düşünüyorum... çünkü çıkmaması durumunda günü kendime zehir ederim

-
@Fatih-Öztürk, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Yerimizi alalım. Ömürden 1 sene daha su gibi akıp geçer.
Kayıp yıllar diyelim biz ona..
-
@bidünya Çok Teşekkür Ederim. Sağ Olasınız.
-
Nasipte varsa oluyor yoksa kıçını da yırtsan olmuyor. Zaten ABD'ye bel bağlamayı bırakalı epey oldu. Ya çıkarsa mantığı da insanı hoş ediyor etmiyor değil. O sebeple bende buraya bir not bırakayım. Zamanı gelirse başvururuz.
-
neyse 2023 için biz de bu başlıkta yerimizi almış olalım. herkese geçmiş olsun
darısı 2023' de bizim başımıza inşallah 
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Doya doya oğluşumun doğum gününü kutlayıp uyutunca bakmayı düşünüyorum... çünkü çıkmaması durumunda günü kendime zehir ederim

yapmayın öyle şeyler ya, neden zehir olsun? yıpratmayın kendinizi.. hem madem 12sine kadar bakmayacaksınız, yüksek tutun enerjinizi..
-
Selamlar yerimizi alalım.
-
Bu Sene ilk Defa Başvuru yapacağız Eşimle beraber İnşaAllah Allah Hepimizin Kalbine Göre verir.
-
Benden de selam olsun o zaman herkese
Bu yıl ilk defa başvuracağız eşimle, ilk başvuruda çıkacak diyorum, başarılar diliyorum herkese 
-
Haç kurasına başvursaydım çıkardı oysa bu sene çok istemiştim olmadı ne yapsam dil okuluyla veya sertifika programı için gidebileceğim bi ülke var mı bilenler bilgilendirebilir mi
-
Yerimizi alıyoruz...
-
@hayallerabd, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası

yapmayın öyle şeyler ya, neden zehir olsun? yıpratmayın kendinizi.. hem madem 12sine kadar bakmayacaksınız, yüksek tutun enerjinizi..
30 kere de başvursam hep aynı heyecanla bekler aynı çöküşü yaşarım yüksek ihtimalle... 2-3 gün sürünürr sonra dobarlanırım. Huyum pis

-
Yerimizi alalım

Çalıştığım şirketten bir arkadaşa çıkmış, bir tuhaf hissettim valla.
-
Bu yıl ilk defa yakın arkadaşımla beraber başvuracağız, hayallerimizin gerçekleşmesi temennisiyle...
-
- Başvuru yine olmadı
2023 için yerimizi aldık.
- Başvuru yine olmadı
-
Hayırlı geceler herkese , o kadar güldük konuştuk bilgilendik ama şıp oturuverdik . Sağlık olsun , şuradan bir koltuk da ben alayım. Sonbaharda başvuruda görüşmek dileğiyle tekrar esen kalın abiler ablalar kardeşler

-
Yine unutanlara vesaire çıkmış o kafaya nasıl ulaşırım bileni var mı? Başvurduktan sonra kafamıza kürek mürek vursak unutur muyuz?
-
@hayallerabd, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası

30 kere de başvursam hep aynı heyecanla bekler aynı çöküşü yaşarım yüksek ihtimalle... 2-3 gün sürünürr sonra dobarlanırım. Huyum pis

Valla ne bileyim düşününce çok çok düşük bi ihtimal peşindeyiz, hani %70 şansta kaybediyo yada 30 çok koyardı ama şansımız zaten %1.5 gibi bşey o da en iyi ihtimal kısmet diycez artık
-
Merhaba arkadaşlar, vardır bunda da bir hayır. Hepimiz için en güzeli nasip olsun. Amin.
Benzer Başlıklar
125
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k