Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da ikinci el araba almak

Taşındı Ehliyet ve Araba
3.2k 387 720.2k 333

• Austin’den herkese merhaba. Bugün sevgili Kadir abiden 😀 ( @semavi ) Volvo’mu alali 1 yil olmus. Ufak 1-2 sey disinda hic bi sikinti yasamadim hatta bi aksilik yasamazsam (umarim) 4-5 yil daha binebilcegimi dusunuyorum. Araba disinda da bana yardimlari oldu Alaska’ya gittigimde arabami emanat almasi gibi... tabi bu onunla 2.volvo maceramiz bide 2019 yilinda olmustu.. Foruma cok girme firsatim olmuyor ama baktim arabayi alali bir yili geçmis ve gayet memnunum buradan herkese yazayim dedim 😀Austin’le ilgili yada herhangi bi konuda yardim edebilcegim bisey olursa sorabilirsiniz yardimci olmaya calisirim
    Herkese iyi günler..

• @berkergn13 san Antonia vs dallas kıyaslaması yapabılrımısınız bılgınız varsa oralarla ılgılı iş guc vs.

• @berkergn13, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak

Austin’den herkese merhaba. Bugün sevgili Kadir abiden 😀 ( @semavi ) Volvo’mu alali 1 yil olmus. Ufak 1-2 sey disinda hic bi sikinti yasamadim hatta bi aksilik yasamazsam (umarim) 4-5 yil daha binebilcegimi dusunuyorum. Araba disinda da bana yardimlari oldu Alaska’ya gittigimde arabami emanat almasi gibi... tabi bu onunla 2.volvo maceramiz bide 2019 yilinda olmustu.. Foruma cok girme firsatim olmuyor ama baktim arabayi alali bir yili geçmis ve gayet memnunum buradan herkese yazayim dedim 😀Austin’le ilgili yada herhangi bi konuda yardim edebilcegim bisey olursa sorabilirsiniz yardimci olmaya calisirim
    Herkese iyi günler..

Muzisyensin diye sana torpil yapmistim... Sen kactin gittin. Bugunku aklim olsa asla yapmazdim :D :D

Gule gule kullan... Bazen oyle ucuz arabalar iyi cikabiliyor. Seninkide coktan parasini cikardi 1 yili devirdigi icin. Umarim daha uzun sure binersin...

Kaset cikaracagim zaman arayacagim seni :)

Selamlar... Bol sans...

• @semavi albümünü istedigin zaman yapariz abi stüdyolar açıldığında😀😀 selamlar..

• @semavi Hocam RX8'ler hakkındaki görüşleriniz nedir? Türkiye'de genel olarak wankel motoru swaplıyorlar diye biliyorum ABD'de alınır mı sizce?

• @semavi Kadir Bey ikinci el araba alim, tamir, marka model vs konularinda cok yardimci oluyor herkese. Beklentim :) : diger eyaletlere de bu servisi yaymasi yonunde . Umarim kendii ifade edebilmişimdir .

• @cnpist, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak

@semavi Kadir Bey ikinci el araba alim, tamir, marka model vs konularinda cok yardimci oluyor herkese. Beklentim :) : diger eyaletlere de bu servisi yaymasi yonunde . Umarim kendii ifade edebilmişimdir .

Zora motors bayiilikleri isteruz!!!

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ahmetty, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak

@semavi Hocam RX8'ler hakkındaki görüşleriniz nedir? Türkiye'de genel olarak wankel motoru swaplıyorlar diye biliyorum ABD'de alınır mı sizce?

Özel bir ilginiz yoksa ve kendi başınıza bir şeyleri yapamıyorsanız çok önereceğim bir araç değil. Başınıza ciddi bela olur. Türkiye de bir ara almak istediğim tek araçtı. Burada da alabilirim ama uğraşmaya değer mi diye düşünüyor insan.

Gerçekten tertemiz bir tane bulunur falan o zaman haftasonu arabası olarak alınabilir...

• rx8 küçüklüğümden beri sevdiğim bir araba fakat ilk 1-2 yıl tercih edilebilecek gibi durmuyor. Teşekkürler görüşleriniz için :smiling_face_with_smiling_eyes:

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@cnpist, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak

@semavi Kadir Bey ikinci el araba alim, tamir, marka model vs konularinda cok yardimci oluyor herkese. Beklentim :) : diger eyaletlere de bu servisi yaymasi yonunde . Umarim kendii ifade edebilmişimdir .

Teksas çok uçta ve çok büyük bir eyalet... Louisiana ya çok araç gönderdik yada tamir hizmeti verdik ama diğer eyaletlere Cok uzak kalıyoruz servis hizmeti için... Ama araba gonderilebilir tabiki. O çok zor değil... Lakin değecek bir şeyler olması lazım elbette...

• @sigmoidalmammal, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak

@cnpist, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak

Zora motors bayiilikleri isteruz!!!

Kulağa hoş geliyor :) gece gece gaza geldim bak :)

• ⭐⭐⭐⭐⭐

rx8 küçüklüğümden beri sevdiğim bir araba fakat ilk 1-2 yıl tercih edilebilecek gibi durmuyor. Teşekkürler görüşleriniz için :smiling_face_with_smiling_eyes:

Dediğim gibi... Özel bir ilgi olması lazım o araba için ve tamircisi kadar bilgili olmak lazım... Yoksa can sıkıcı olur...

• @semavi, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak

rx8 küçüklüğümden beri sevdiğim bir araba fakat ilk 1-2 yıl tercih edilebilecek gibi durmuyor. Teşekkürler görüşleriniz için :smiling_face_with_smiling_eyes:

Dediğim gibi... Özel bir ilgi olması lazım o araba için ve tamircisi kadar bilgili olmak lazım... Yoksa can sıkıcı olur...

Hocam siz biraz tecrübeli gibisiniz . Aralık ayında kısmet olursa 3 yıllığına Amerikaya taşınacağım. 2. el araba fiyatlarını kontrol edebileceğim önerdiğiniz bir site var mıdır ? Gelmeden piyasayı bilmiş olayım. Öğrenci olarak geleceğim için ayağımı yerden kesecek bir arac bakıyorum. bütcem 4000 dolar + kasko gibi olacak sanırım. Birde kasko fiyatları hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim. Yani ortalama yıllık yada aylık kaç öderim :)

• @cüneyt-tarıkman, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak

@semavi, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak

Hocam siz biraz tecrübeli gibisiniz . Aralık ayında kısmet olursa 3 yıllığına Amerikaya taşınacağım. 2. el araba fiyatlarını kontrol edebileceğim önerdiğiniz bir site var mıdır ? Gelmeden piyasayı bilmiş olayım. Öğrenci olarak geleceğim için ayağımı yerden kesecek bir arac bakıyorum. bütcem 4000 dolar + kasko gibi olacak sanırım. Birde kasko fiyatları hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim. Yani ortalama yıllık yada aylık kaç öderim :)

Cargurus
    Offerup
    Facebook marketplace
    Carsforsale

Kasko yaş ve araba ile ilgili... Yüksek bur ücret çıkabilir 30 yaş altı iseniz... 4 bin dolarlik araç dediginzde alım satimi cikarirsaniz 3500 gibi bir araç anlamına gelir. Genelde o fiyatlı arabalara pek kasko mantıklı olmaz...

• @semavi
    Ucuz araca Kasko yaptırmasanız da olur demişsiniz, abd de sadece insurance yok mu?
    Şu sigorta kasko konusunu detaylı bir şekilde açıklasanız bir ara, tmm bu ücretler, yaşanılan lokasyona yaşa, ehliyet yaşına göre farklılık gösteriyor onu biliyoruz ama çeşitleri nelerdir, hangi araçlara ne tür sigorta kasko vs yaptırmak gerekir, en alt zorunluluk nedir? Liability falan bu konulara deginebilirseniz faydalı olur.
    Kolay gelsin.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Liability = zorunlu trafik sigortası
    Full coverage = kasko...
    Türkiye de Lada Samara alıp kasko yapmak mantiksizdi... Burada da 3 bine araba alsanız, hele ki yaş genç ise yilliga burunda 1500-2000 dolarlara kadar çıkabiliyor fiyat... Böyle olunca da mantıklı olmuyor...

Ama bazı eyalet yada şehirlerde fiyatlar çok düşük olabilir. Değerlendirmek lazım...

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@semavi tek taraflı kaza oldu ya da vurdu kaçtı Türkiye de 100 - 150 TL düzeltme olurken sen kaça yapıyorsun. Full coverage araç hasar anında tamir için vereceğin paran yanında çerez kalıyor. Hurdaya gidince vereceği para ile tekrar ikinci el araba hayatta alamazsın

• @semavi
    Liability bizdeki sigorta gibi sadece karşı tarafın masrafını mı karşılıyor?

• @ahmetkocyigit evet aynen @cleo en güncel kaza yapan kişi burada ise son gelişmeyi anlatsın Türkiye de muafiyet yok iken amerika da muafiyet olayı da var. @mustapha kaza geçirdi o da anlatsın son durumu

• @ayvalik10
    Teşekkürler.
    Abd içinde birkaç farklı şehirde araç kiraladım.
    Kiralama yaptığım aracı siteler yine 3. Party sigorta teklif ettiler alliance sigorta vs.
    Ben de 50-100 usd vererek o sigortalardan yaptırarak, kiralama şirketlerinin kendi sigortalarını reddettim. Sonradan ögrendim ki benim yaptırdıgım sigorta degilmiş, karşı tarafın masraflarını karşılamazmış, sadece kendi aracımı üst limitine kadar 40.000 usd falandı yanlış hatırlamıyorsam, o kadar koruyormuş.
    Bu şekilde en az 10.000 mil yapmışımdır, allahtan kazasız belasız atlattım.
    Polislik işim olmadı ama bu durumda polis durdursa ne gibi sıkıntı yaşardım acaba :)

Benzer Başlıklar

• kabahatli araba kazasını temyiz etme başvurusu

Ehliyet ve Araba
    2
    0 Oy
    2 İleti
    122 Bakış
    ayvalik10A
    @aysthehk başlık bulamazsın çünkü bizim hukuk büromuz var sağolsunlar kendilerine çok teşekkür ediyoruz @Claudia-J-Muslu bizlere inanılmaz bir şekilde yardımcı oluyor. Onun sayfasına bu yazıyı taşırsanız kendileri müsait bir zamanda sizlere yardımcı olacaktır. https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor
  • Araba satmak

Ehliyet ve Araba
    1
    -1 Oy
    1 İleti
    210 Bakış
    tolga07390T
    merhaba, 1500 dolar downpayment yapip Kredi ile araba aldım . Bu arabanın kredisi bitmeden başkasına satabilirmiyim?
  • Amerika'dan Turkiye'ye Araba Gondermek

Ehliyet ve Araba
    7
    2 Oy
    7 İleti
    18k Bakış
    money money moneyM
    @freeworld İnceledim de bu soruların cevabını görememiştim. Teşekkürler.
  • Amerika'da sıfır model araba almak

Ehliyet ve Araba
    10
    1 Oy
    10 İleti
    5k Bakış
    celicaC
    Guzel hazirlanmis bir ikinci el arac onerisi tablosu. [image: fIf7a4h.jpg]
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k