[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@gucarslan tamam teşekkür ederim ✨
-
@BelmaSarvan, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba,
Bizim çalışacağımız firma belli ama hala vize görüşmesine gidemediğimiz için birşey diyemiyoruz aradıklarında.
Bu firma bize sponsor olsa bizim DV2021 süreci hak olarak nasıl etkiler ?
@crazycells @gucarslanSponsorluk derken, calisma vizesi sponsorlugundan mi bahsediyorsunuz?
-
@Onur37, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
https://www.youtube.com/watch?v=C-36isEHcKI Merhaba arkadaşlar Amerika Greencard vize mülakatlarını vermediğini açıklamış bu ne zamana kadar böyle gidecek bilgisi ,yorumu olan arkadaslar ne diyor bu konuya.?
Maalesef ne zamana kadar bu durumun devam edecegini bilmiyoruz:
-
Visa bulletin neden açıklanmıyor acaba? Gecikti sanki.
-
@crazycells Gitme ihtimaline göre orada ki arkadaşımız bize iş teklifi vermişti. Şimdi sürekli arayıp belli oldu mu diye soruyorlar doğal olarak. İşin doğrusu iş imkanı bulmuşken kaçırmakta istemiyorum bu fırsatı gidip iş bulamama durumları da olabileceği için. Benim de aklıma şöyle bir şey geldi ama size danışmak istedim. Ben bu kişilerle konuşsam isterlerse o zaman bize sponsor olsalar bizim bu arada Dv loterry aşamasını etkiler mi. Sponsorlar mi daha önce vise alır,dv ye mi daha önce vize verilir bilmiyorum ama bu süreç bizim hakkımızı nasıl etkiler acaba
-
@crazycells Gitme ihtimaline göre orada ki arkadaşımız bize iş teklifi vermişti. Şimdi sürekli arayıp belli oldu mu diye soruyorlar doğal olarak. İşin doğrusu iş imkanı bulmuşken kaçırmakta istemiyorum bu fırsatı gidip iş bulamama durumları da olabileceği için. Benim de aklıma şöyle bir şey geldi ama size danışmak istedim. Ben bu kişilerle konuşsam isterlerse o zaman bize sponsor olsalar bizim bu arada Dv loterry aşamasını etkiler mi. Sponsorlar mi daha önce vise alır,dv ye mi daha önce vize verilir bilmiyorum ama bu süreç bizim hakkımızı nasıl etkiler acaba
Size ne konuda sponsor olacaklar o kismi henuz tam anlayamadim. Maddi olarak mi yardimci olacaklar, yoksa vize sponsoru mu olacaklar?
-
@crazycells maddi değil vize olarak.Maddi sorun yok çok şükür. Gitmek için hazır finansal durumumuz.
Onlardan da kesin böyle bir şey istermiyim ondanda emin değilim ama en azından bilgi olsun diye sormak istedim. -
@crazycells maddi değil vize olarak.Maddi sorun yok çok şükür. Gitmek için hazır finansal durumumuz.
Onlardan da kesin böyle bir şey istermiyim ondanda emin değilim ama en azından bilgi olsun diye sormak istedim.O halde su bolumu incelemeniz gerekiyor:
https://yesilkartforum.com/forum/category/90/çalışma-vizeleri-h-l-ve-diğer-işçi-vizeleri
Calisma vizesi basvurusu icin oncelikle I-129 ile USCIS'e basvuru yapmalari gerekiyor.
H veya L vizeleri dual intent visa olduklarindan Green Card ile amac olarak cakismiyorlar, o nedenle DV sureciyle paralel olarak gidebilir; birbirlerini etkilemezler. DV surecinden sonuc alirsaniz calisma vizesine devam etmezsiniz, eger sonuc alamazsaniz devam edebilirsiniz.
-
@crazycells bu detay süper oldu, çok teşekkür ederim ✨
-
Herkese selamlar, forumda yaptığınız destekleri ve bilgilendirmeleri çok yararlı buldum, emekleriniz için teşekkür ederim. Ben de bir DV2021 talihlisiyim, açıkçası sürecin ne kadar zorlaştığını buradaki gelişmelerden fark ettim. Umarım herkesin beklentisi karşılanır hiçbirimiz üzülmeyiz. Telegram grubunun bilgilerini gönderebilirseniz sevinirim.
-
@mustafacankah özel mesajla bilgi verdim size.
-
Merhaba değerli YeşilKart Forum üyeleri, nasılsınız? Bir sorum olacaktı: Case Number'ım 2021EU221XX. Halen evrak talebi gelmedi. Şu an hangi numaradan gidiyor, bilen var mı acaba? Teşekkür ederim.
-
@okuyanus şuan evrak talepleri 20.000 lerde. ama beklemeden KCC'ye mail atip evrak talebinde bulunun, direkt yollayacaklar evrak talebinizi.
-
Güçaraslan Bey, KCC'nin email adresini bilmiyorum. Hangi adrese email göndereceğim? Teşekkür ederim
-
@okuyanus [email protected] e mail atacaksiniz.
ad-soyad
case number
doğum tarihi bilgilerini maile eklemeyi unutmayın. -
Peki teşekkür ederim, Güçarslan Bey.
-
selamlar arkadaşlar evrak talebi aldım cn 38 k hayra alamet olabilirmi
-
@tekne3 hayırlı olsun, tebrikler.
kcc'ye mail atmış miydiniz? -
Gücarslan Bey, ben daha önce bu duruma benzer bir soru sormuştum. Sizce bu durum nasıl oluyor? Mesela sizin 210XX case numberınız ve henüz sizden evrak istenmemiş. Sizden çok sonraki bir numaradan evrak talebi gelebiliyor? Teşekkür ederim.
-
@okuyanus kcc şuan ki süreç yüzünden ne yapacağını bilemiyorum ne yazık ki. çünkü dünyadaki bazı konsolosluklar sürece devam ederken, bazıları (ankara gibi) devam etmeme kararı aldi. bu da o bölgedeki talihlilerin evrak süreçlerinde ciddi karışıklıklara sebep oldu.
şuan kcc'ye mail atan talihlilerin çoğu evrak talebi alıyor. gecen sene de kcc, bütün talihkilere bir hafta içinde evrak talebi yolladı. yani neyi, ne için, ne zaman yapacakları belli olmuyor :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum