Amerika'da Ehliyet Almak
-
@GrayCollarDude cok pratık yapacaz desene arkadasım
-
@hjkkll
MerhabaAmerikada türk ehliyetini ne yazıkki degiştiremiyorsunuz . Hatta eyaletlere göre ehliyet farklılıgı var . Benim türk ehliyetim vardı 2015 yılında ceza yedim trafikte . Cezamdali açıklamada ehliyetsiz olmamdı . Eşim ga eyaletinde 5 ay önce sınava girdi . Türkçe secenegi vardı.
-
Ehliyet sinavindan kacinmak icin eyalet degistirmek de ne bileyim 😅
-
@keysnambır
Sınavdan kaçınmak degil bazı etaletlerde türkçe var bazılarında yok bazılarında tercümanla alınabiliyor. Maksat o . -
@neslikaan demek istediğim burdan ehliyet Alıp Türkiye’ye gittiğiniz zaman acaba ABD ehliyeti değiştirebiliyor mu ?
-
@hjkkll
Bu cümlede anlam var da ben anlayamıyorsam eğer, birisi aydınlatabilir mi? Cahil gibi hissettim kendimi😭 -
Sanırım ABD ehliyetini Türkiye'de sınavsız mınavsız değiştirebiliyor muyuz diye soruyor sanırım galiba belki herhalde 😊
-
Ben bir önceli mesajına bakıp anladım sanırım. Türkiye ehliyeti yok. Abd ehliyeti alırsam Türk ehliyetine çevirebiliyormuyum Türkiye’de sınavsız falan diye soruyor sanırım. Soru buysa ABD ile anlaşması yok sanırım Türkiye’nin. Çeviremiyor olmanız lazım. Listeye baktım, bir tek ABD yok.
-
@hjkkll
Ben 2013 yilindq abdeden aldigim ehliyeti turkiyede sadece ehliyet ucretini odeyerek degistirebilmistim . -
@neslikaan teşekkür ederim çok sağolun
-
Merhabalar,
Şuan greencard ile Seattle'dayım ve ehliyet almaya çalışıyorum. Bu konuda yardım olabilir misiniz ? Bir türlü içinden çıkamadım.
Öncelikle DMV'den randevu almaya çalışıyorum fakat appointment için WA licence talep ediliyor. Bu konu hakkında bir bilginiz var mı ?
Diğer bir konuda şuan 6 ay boyunca iş durumum nedeniyle bir otelde kalmam gerekiyor.
Burada yaşadığıma dair bir belge olarak neleri sunabilirim (geçen hafta kredi kartı başvurusu yaptım ve onaylandı, bir yardımı olur mu ?)
Benim durumum özelinde yol haritamın nasıl olması gerektiği hususunda yardımcı olabilirseni çok sevinirim. Biraz karmaşık görünüyor şuan yapmam gerekenler. Belki anlatırken de çok net anlatamamış olabilir ,tekrar açıklamaya çalışırım gerekli noktaları..
Şimdiden çok teşekkürler -
Selamlar
Arizona’dan aldığım ehliyeti California’da yenileyebiliyor muyum?Ehliyetim expired oldu
-
New Jersey’de ehliyet sınavına girecek arkadaşlar için bir link bırakıyorum, sadece buradaki soruları ve cevapları ezberleyip sınavı geçebilirsiniz. 50 sorudan 37-38 tane bu sitedeki sorulardan çıktı.
-
Texas'ta son zamanlarda ehliyet alan oldu mu? 6 saatlik online kursu bitirip 1 ay orada yaşadığımızı kanıtladıktan sonra direksiyon sınavına girilebiliyor değil mi? Başka yapılması gerek bir şey var mı acaba
-
@elburco, içinde söyledi: Amerika'da Ehliyet Almak
Texas'ta son zamanlarda ehliyet alan oldu mu? 6 saatlik online kursu bitirip 1 ay orada yaşadığımızı kanıtladıktan sonra direksiyon sınavına girilebiliyor değil mi? Başka yapılması gerek bir şey var mı acaba
Ben de bunu merak ediyorum aslında. Kısmet olur da vizemizi alıp gelebilirsek bu bilgi işimize yarar.
-
@elburco Evet, bu şekilde yapabilirsiniz. Online kurs zorunlu değil, sadece testi de yapabilirsiniz. Bir ay yaşamak zorunda da değilsiniz, adresinizi kanıtlayacak belgeler oluştuğu anda başvuru yapabilirsiniz.
-
esim ikinci test surus sinavinda da cakti :) ilk testte turuncuda durdu diye gecemedi , ikincide turuncuda gecti, bu sefer neden gecti oldu :) cok eglenceli. bakalim bana ne olacak :)
-
@cnpist, içinde söyledi: Amerika'da Ehliyet Almak
ikincide turuncuda gecti, bu sefer neden gecti oldu cok e
nelere cok dıkkat edıyorlar bıraz bahsedermısınız
-
@bitkicel sanirim esim bu konuyu cozerse ehliyeti alacak :)
-
@cnpist super cevaptı tşkler :) bizlerin gözü şimdiden korktu eşiniz turkıyede araba kullanuyormuydu
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum