Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Türkiye'de yabancı bir vatandaşla evlilik

Taşındı Türkiye Cumhuriyeti
44 21 6.5k 16

Benzer Başlıklar

  • Türkiye'de Yabancı Sim Kart

    Türkiye Cumhuriyeti
    4
    0 Oy
    4 İleti
    2k Bakış
    A
    Amerikadan Türkiyeye nasıl sim kartı getirtebilirim bunu yapan bildiğiniz bir tedarikçi var mı? Şu an türkiyede bulunan ve elinde kullanmadığı(aktif olması şart değil) fiziksel sim kartı olan varsa satın almak istiyorum. hattın kapalı olması önemli değil, sadece amerika sim kartı olması yeterli. Şimdiden teşekkürler.
  • Türkiye’de üniversiteye girmek

    Türkiye Cumhuriyeti
    3
    1 Oy
    3 İleti
    165 Bakış
    NilorhanN
    @hasanKaraca YOS yabanci uyruklu ogrenci sinavi diye bir sinav var ve her fakultede yabanci ogrencilere ayrilmis bir kontenjan var. Bu sinava girerek universite okuyan bir suru arkadasim ve ogrencim oldu. Ancak bir kaynakta bu sinavin sarti olarak TC vatandasi olmamak belirtilmis. "Sınava sadece yabancı uyruklu öğrenciler başvurabilir. KKTC uyruklu olanlar veya çifte uyruğundan biri T.C veya KKTC olanlar Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavına başvuruda bulunamazlar." https://www.atakurumsal.com/yabanci-uyruklu-ogrenci-sinavi-yos-nedir/ Baska bir kaynakta ise celiskili bir ifade var:'' 01/02/2013 tarihinden önce yurtdışında ortaöğretime devam eden TC uyruklu öğrencilerden ise ortaöğretiminin (lise) son üç yılını KKTC hariç yabancı bir ülkede tamamlayanların (ortaöğretiminin (lise) tamamını KKTC dışında yabancı bir ülkedeki MEB nezdinde açılmış olan Türk okullarında tamamlayanlar dahil) yurt dışından öğrenci kabul kontenjanlarına başvuru yapabileceğine” b) 01/02/2013 tarihinden sonra yurt dışında ortaöğretime başlayan adayların yurt dışından kabul kontenjanlarına ortaöğretiminin (lise) tamamını KKTC hariç yabancı bir ülkede tamamlayanların (ortaöğretiminin (lise) tamamını KKTC dışında yabancı bir ülkedeki MEB nezdinde açılmış olan Türk okullarında tamamlayanlar dahil) başvuru yapabilmelerine..." https://www.globalacademia.com/yos-sinavi/yos-nedir/ 2010 yilindan once OSYM yapiyormus sinavi ama sonra merkesi bir sinav olmaktan cikmis, universiteler kendileri yapiyormus. Bence iyi arastirin hakkiniz var gibi gozukuyor.
  • ABD'de yapılmış bir evliliğin Türkiye'de tanınması

    Türkiye Cumhuriyeti
    3
    1 Oy
    3 İleti
    480 Bakış
    redur47R
    @crazycells yanıtınız için çok teşekkür ederim haklısınız gerçekten nüfus müdürlüğünü arayıp konuyu söylediğimde bir kaç kişiye telefonu aktarıp kapattılar sürekli. Kısa süre içerisinde şikago konsolosluğu ile iletişime geçeyim ben o zaman
  • Yabancı Kimlik Numarası (TC uyruklu olmayan kişiler için)

    Sabitlendi Türkiye Cumhuriyeti
    16
    1
    2 Oy
    16 İleti
    8k Bakış
    Gavharoy BaubayevaG
    Km'lik olsa olumu
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum