Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Arkadaşlar bu forumun telefon uygulaması yok mu oradan takip edelim? @crazycells

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @yigitboncuk, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    Arkadaşlar bu forumun telefon uygulaması yok mu oradan takip edelim? @crazycells

    Maalesef su an icin ayri bir app'imiz yok ama su sekilde forumu simdilik app gibi kullanmaniz mumkun:

    alt metni

    iOS icin Safari'den https://yesilkartforum.com/forum/ sayfasina gidip sonra "Add to Home Screen" diyorsunuz... Android icin tam asamalari bilmiyorum ama benzer bir yolu vardir diye dusunuyorum.

  • ⭐⭐⭐

    @yigitboncuk, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    Arkadaşlar bu forumun telefon uygulaması yok mu oradan takip edelim? @crazycells

    @crazycells iOS icin Safari'den https://yesilkartforum.com/forum/ sayfasina gidip sonra "Add to Home Screen" diyorsunuz... Android icin tam asamalari bilmiyorum ama benzer bir yolu vardir diye dusunuyorum.

    Android Chrome tarayıcıda da aynı gibi.
    1
    1.jpg

    2
    2.jpg

    3
    3.jpg

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @hadi-BE elinize saglik.


  • Selamün aleykum. Ben mesela köyde yaşıyorum ve köyde cadde, sokak, ev adresi yok. O yüzden ds260 formunu doldururken street line 1 kısmına sadece köyün adını yazarsam olurmu ? Yoksa nasıl yazayım ve bu durumda nasil yapılmalı ?


  • @tlgkyz greencard'a değil çekilişe başvuruyorsunuz. Turist vizesine hiçbir etkisi yok.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ruslan-Ibrahimzade hangi ülke de yaşıyorsan ikametgah kağıdında ne yazıyorsa onu yazacaksın sonuçta evrak isteme mailinde bu ikametgah kağıdını göndereceksin.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ruslan-Ibrahimzade, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    Selamün aleykum. Ben mesela köyde yaşıyorum ve köyde cadde, sokak, ev adresi yok. O yüzden ds260 formunu doldururken street line 1 kısmına sadece köyün adını yazarsam olurmu ? Yoksa nasıl yazayım ve bu durumda nasil yapılmalı ?

    Eve gelen mektup veya postalarda adres nasil yaziliyorsa o sekilde yazabilirsiniz.


  • Ben mesela 16 yaşımdan 17 yaşıma kadar aynı adreste kalıyordum sonra oğrenci oldum bir kaç adreste kaldım. Şimdi yine doğduğum adreste, yani 16 yaşımdan 17 yaşıma kadar kaldiğim adreste kalıyorum uzun süredir pandemiyle ilgili.
    Ds260 formunu doldururken bu adresleri kronoljik olarak nasıl yazayım ? İlk adresi önce ilk, sonra bir kerede sonda mı yazmam lazım ? Yani ilk adresim sonra öğrenciyken ikamet etdiğim adres sonra yine ilk adresimii ?


  • Zaman çok hızlı geçmiş. Umarım herkes güzel bir sonuçla karşılaşır çekiliş açıklanınca.


  • @Ruslan-Ibrahimzade evet kronolojik olarak yazilmasi gerekiyor.
    https://yesilkartforum.com/cekilis/
    "Previous Addresses: (onceki adresleriniz)
    Eger su an yasadiginiz adres, 16 yasindan sonra yasadiginiz tek yer degilse, bu soruya “yes”cevabi verip adreslerinizi yazin. Asagidaki “add another” kismindan yeni adres sekmesi acabilirsiniz. Gunumuze en yakin adresten doldurmaya baslayin ve kronolojik olarak ilerleyin. Yani gunumuzden gecmise dogru adresleri tarihlerine gore sirasiyla yazin. Buradaki bolumde cikan sorular, yukaridakilerin aynilari"
    bu arada bu tip detay sorular icin cok erken, once bir cekilisi kazanin sonra ilgili baslikta takildiginiz yerleri sorarsiniz. bosuna simdiden dusunmenize gerek yok. 🤞🏻

  • ⭐⭐⭐⭐

    Screenshot_20210312-170011_Twitter.jpg

    Abd ye taşınmak için bi sebep daha...


  • Kaç yıldır alakali alakasız bu forumda tüm konuları takip ediyor ve okuyorum. Bir anda forum doldurmak, adres yazmak, sigorta şirketi araştırmak gibi tatlı heyecanlar peşinde kosmak istiyorum.
    Tabiki öncelikli olarak kendime çıkmasını istesemde burada benimle aynı duyguları paylaşan bütün forumdaşlara çıkmasını istiyorum.
    Umarim bu yıl şans, alakasizlari geride birakip, surece hazir olan, onu en iyi kullanabilecek kisilerden yana olur.


  • Arkadaşlar geçen senenin talihlilerine randevu verildimi koronadan dolayı randevu verilmez ise bu senenin veya sonraki senenin talihli limitini etkilermi sizce?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @tlgkyz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    Arkadaşlar geçen senenin talihlilerine randevu verildimi koronadan dolayı randevu verilmez ise bu senenin veya sonraki senenin talihli limitini etkilermi sizce?

    hayir, etkileyecegini sanmiyorum. ABD bence "normale yakin bir yaz mevsimi" gecirmeye cabaliyor, Mayis'a kadar tum yetiskinlerin asilanmasi icin buyuk bir caba var. Dolayisiyla butun resmi islemler beklenildigi gibi devam eder diye dusunuyorum.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ruslan-Ibrahimzade, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    Ben mesela 16 yaşımdan 17 yaşıma kadar aynı adreste kalıyordum sonra oğrenci oldum bir kaç adreste kaldım. Şimdi yine doğduğum adreste, yani 16 yaşımdan 17 yaşıma kadar kaldiğim adreste kalıyorum uzun süredir pandemiyle ilgili.
    Ds260 formunu doldururken bu adresleri kronoljik olarak nasıl yazayım ? İlk adresi önce ilk, sonra bir kerede sonda mı yazmam lazım ? Yani ilk adresim sonra öğrenciyken ikamet etdiğim adres sonra yine ilk adresimii ?

    Eger su an DS-260 formunu dolduruyorsaniz su basligi kullanmalisiniz:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/3422/dv2021-2021-green-card-lotosu-asamalari


  • Herkese selamlar, dv2021 ilk başvurumdu. İlk başvurumdan beri forumu takipteyim çok önemli bilgiler edindim buradaki insanların paylaşımı sayesinde. Umarım herkesin gönlünden geçen olur forumdan daha çok insanın kazanması dileğiyle hakkımızda hayırlısı olsun.


  • Benim merak ettiğim konu bu forumdakilerin amerikaya gittiğinde vasıflı bir işte mi yoksa vasıfsız bir işte mi çalışacakları. Green card çekilişini kazanıp vizenizi aldınız Amerikaya gittiniz ne iş yapacaksınız veya ilk birkaç seneden sonra ne iş yapıyor olacaksınız ben bunu merak ediyorum.
    Şahsen ben Amerikaya gidip ömrümün sonuna kadar yada emekli olana kadar asgari ücretle çalışmak istemem ya da asgari ücrete yakın (asgari ücretin üstünde) bir ücretle çalışmak istemem o yüzden oraya gidersem (Türkiyede 4 yıllık bölümümü bırakıp gidiyorum) ilk birkaç yıl para biriktirip sonrasında 2 yıllıkta olsa bir üniversiteye gitmek istiyorum ve o işi yapmak istiyorum veya lise mezunları pilot olabiliyor para biriktirip pilotta olma düşüncem var . Bu sorunun konusu burası mı bilmiyorum ama ben sizleride merak ediyorum.


  • Arkadaşlar pandemi nedeni ile son başvuru sayısında bir azalma var mıdır? Yani her sene şans oranı bir önceki seneye göre düşerken bu sene şans artmış olabilir mi? @crazycells


  • @fifadan DV2021 de bayağı bir fazlaydı şans pasaport zorunluluğundan dolayı ama bu sene pandemiden dolayı etkiler mi bilemiyorum tabii...


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

74
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum