Houston'a gidenler, gitmek isteyenler, olumlu olumsuz yönlerini tartışalım
-
...........................
-
@MySea Evet, - 7 santigrat derece gösteriyor bende de. Elektriksiz kalan çok sayıda ev var ve elektriğin olmaması büyük sorun. Gün boyunca gelmesini beklemeyin mesajı atıyor dağıtıcı firma Centerpoint. Yarın öğleye kadar 0 santigrat derece yani 32F derece üzerine çıkmayacak sıcaklıklar.
-
Biden reis Texas icin acil durum ilan etti.
-
Evet, kar yüzünden okullar, iş yerleri tatil edildi. Otobüs seferleri iptal, otoyollar kapalı. Bizde kar ve soğuk olunca böyle oluyor :)

-
-
Sunu da buraya ekliyeyim 😁

-
@yalta, içinde söyledi: Houston'a gidenler, gitmek isteyenler, olumlu olumsuz yönlerini tartışalım
Sabah 8:15 gibi bir tarafimin buz kesmesiyle uyandim. Bir de baktim elektrikler yok. 🤣 Disarida -3 -5 derece hava ve kar, evin ici 60 fahrenheit. Direk aklima @semavi geldi 🤣 Kulaklarin cinladi mi haci?
En son 2009 da olmuş böyle..Benim ne suçum var ya :)
-
Heryer buz... Hissedilen 1 fahrenayt... Yani -17 derece :)
Kar oynadık
4 çeker araba almıştım. Bir halta yaradığını görmüş olmak sevindirdi beni :) zira texasta israf normalde 4 çeker...
Köpekleri eve getirdim...
Bir kaç gün daha kar buz takilacagiz artık :)Işyeri kapalı zaten
-
@Rhonster @bsk yazmamis ama ben belirteyim. Kozan-Kadirli etle tirnak gibidir. Her ne kadar cuval-yilan hikayesini iki taraf hakkinda capraz anlatanlar olsa da (cogu Adana'nin diger ilcelerindendir) birbirlerini severler. @bsk benim yakin akrabam, bizim ailenin 2-3 koldan Kadir'li yani da var. Ama benim Ana-Baba Kozan'li oldugundan Kozanli diyorum.
-
@caglaror eskide kalmış o yılan hikayeleri abi ya aynen dedigin gibi en yakın arkadaşım Kozanlı.
-
-
1889da olmuş en son böyle kış...
Aşırı bir örnek yaşıyoruz şuan :)
-
HAARP sistemini calistiriyor dis minnaklar :)
-
Bizim elektrik de sabaha karşı kesildi. Ev çok soğuk olunca bir arkadaşın evine sığındık. Neredeyse akşam oldu ama hala kesik.
-
@knnrn, içinde söyledi: Houston'a gidenler, gitmek isteyenler, olumlu olumsuz yönlerini tartışalım
Bizim elektrik de sabaha karşı kesildi. Ev çok soğuk olunca bir arkadaşın evine sığındık. Neredeyse akşam oldu ama hala kesik.
Sağlıkçılarımız üşümesin diye kampanya başlatıyoruz şimdi 🤣
-
houstonda insanın dıkkatını en çok çeken olaylardan bırı yol kenarındakı dırekler ve kablo kumelerı -bır cogu sıcaktan egılmıs dırekler- kar fırtına vs olunca dayanamadı demek ki.
-
2 gündür olmayan elektrik 1 saat önce geldi, kemiklerim ısındı. İnşallah gitmez, dinimiz Amin.
-
Amma agladiniz haaaa.... :)
Altı üstü -17 :)
-
@semavi, içinde söyledi: Houston'a gidenler, gitmek isteyenler, olumlu olumsuz yönlerini tartışalım
Amma agladiniz haaaa.... :)
Altı üstü -17 :)
antalyaya bile kar yağdı sende haklısın abi :D
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum