2017 Harvey Kasirgasi - Texas
-
-
Ve tabii @knnrn .Ne durumdasınız arkadaşlar herhangi kötü bir durum yoktur umarım.
-
@ikizbabasi Bizim bulunduğumuz bölgede fazla bir sıkıntı yok. Ama Cuma'dan beri evdeyiz, bir yere gidemiyoruz. İş yerleri kapalı. İnsanların neden o kadar stok yaptığını anlıyorum. Elektrik, su ve internet kesilmediği için evde olmak çok sorun olmuyor.
-
@ikizbabasi Bizim bulunduğumuz bölgede fazla bir sıkıntı yok. Ama Cuma'dan beri evdeyiz, bir yere gidemiyoruz. İş yerleri kapalı. İnsanların neden o kadar stok yaptığını anlıyorum. Elektrik, su ve internet kesilmediği için evde olmak çok sorun olmuyor.
Gecmis olsun.
-
Evde kapali kaldik bizde...
Gitarda baya eski gunlerime dondum :)
Bizim sitede sorun olmadi simdilik ama olmaz anlamına gelmiyor... Önümüzdeki yolda bir suru terkedilmis araba vardi...
Arkamızda bir golet var... Gol tasti bir kere... Ona bakip fikir yürütüyoruz...
Sunsiralar texas ve houston iyi fikir degil yerleşmek icin :)
-
Ben flood kurbani oldum. Ev sular icinde, bu sayede bugun insurance firmasi 10 gunluk otel konaklamasi ayarladi. Araba da ayni sekilde sular altinda. Onun icin de expert bekliyorum. Bol sans herkese.
-
Geçmiş olsun arkadaşlar.
-
Gecmis olsun Samko.
Araba da kasko yok sadece sigortam var. Kapsadığını sanmiyorum...
Ev icin rental insurance yaptirmistim zorunlu olduğu icin ama oda neleri kapsıyor bir fikrim yok acikcasi...
Iki gün daha sürecekmiş en az...
Umarım daha fazla kişinin cani yanmaz... Ne olur ne olmaz diyerek onemli belgeleri ziplock icine koyduk biz...
-
Geçmiş olsun arkadaşlar.
-
çok geçmiş olsun arkadaşlar
-
Geçmiş olsun herkese, en azından orada sigorta sistemi güzel işliyordur :)
-
Ben ufak bir kaza geçirdim. 2 gün icinde cekimi verdiler elime...
-
@semavi geçmiş olsun.Trafik kazası mı?Kaza ile ilgili yaşadıklarını yazarsan o konu hakkında da bilgi sahibi oluruz.Kaza da polis geliyor mu?yapılan işlemler nasıl?
-
herkese geçmiş olsun arkadaşlar
-
Tesekkurler...
yazacagim elbette detaylari...
-
Hepinize büyük geçmiş olsun. Umarım bu durum uzamaz ve bir an evvel düzeninize kavuşursunuz
-
@ikizbabasi Tesekkurler bız de durumlar ıyı. Canımız, evimiz, arabamız yerinde şimdlik :)
-
Tesekkur ederim. Sizlere de gecmis olsun. Yarin evdeki sahsi esya zararlarini sigortaya bildirecegim. Bugun de arabayi cektiler total loss temennisiyle gonderdim. (Cekici icin 3 hafta sonrasina gun vermislerdi). Sehirde kayip cok olunca tikir tikir isleyemiyor haliyle
-
arkadaşlar biraz geç oldu kusuruma bakmayın tüm dostlara geçmiş olsun umarım hepiniz iyisinizdir.
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum