Houston'a gidenler, gitmek isteyenler, olumlu olumsuz yönlerini tartışalım
-
@Dscrt teşekkürler
-
Houston'daki otoyol isimlerin nereden geldiğini ve aynı yolun neden 2 ismi olduğunu merak edenler için;
-
@israfil, içinde söyledi: Houston'a gidenler, gitmek isteyenler, olumlu olumsuz yönlerini tartışalım
Houston'daki otoyol isimlerin nereden geldiğini ve aynı yolun neden 2 ismi olduğunu merak edenler için;
Benim merak ettiğim şeyin cevabını bulamadım neden Sam Houston diyorlar Katy de de öle bazı yollar var. Beltway adi üstünde de Sam Houston ? 😄
-
@gkhanfeez, içinde söyledi: Houston'a gidenler, gitmek isteyenler, olumlu olumsuz yönlerini tartışalım
@israfil, içinde söyledi: Houston'a gidenler, gitmek isteyenler, olumlu olumsuz yönlerini tartışalım
Benim merak ettiğim şeyin cevabını bulamadım neden Sam Houston diyorlar Katy de de öle bazı yollar var. Beltway adi üstünde de Sam Houston ? 😄
Sizden oncekiler cok soru sordugu icin ashahags :D
-
@semavi Kadir Abi sen ne güzel adamsın ya :) geçende sana ulaşmıştım hatırlarsan farklı bir sosyal medya hesabı üzerinden sigorta süreçleri için. Bu forum'a da yeni girdim açıkçası ve yorumları gezerken rastladım sana. Gurbette tanıdığa rastlamış gibi hissettim :) :) Ben de kız arkadaşımla kısmetse 1-2 yıl gibi bir süre içerisinde houston'a gelmeyi istiyorum. Nasip olur da gelebilirsek ABD hikayemizin en önemli isimlerinden biri olacaksın. Umarım bir gün orada bir çayını içmek nasip olur. Sevgiler :)
-
@istanbuladami, içinde söyledi: Houston'a gidenler, gitmek isteyenler, olumlu olumsuz yönlerini tartışalım
@semavi Kadir Abi sen ne güzel adamsın ya :) geçende sana ulaşmıştım hatırlarsan farklı bir sosyal medya hesabı üzerinden sigorta süreçleri için. Bu forum'a da yeni girdim açıkçası ve yorumları gezerken rastladım sana. Gurbette tanıdığa rastlamış gibi hissettim :) :) Ben de kız arkadaşımla kısmetse 1-2 yıl gibi bir süre içerisinde houston'a gelmeyi istiyorum. Nasip olur da gelebilirsek ABD hikayemizin en önemli isimlerinden biri olacaksın. Umarım bir gün orada bir çayını içmek nasip olur. Sevgiler :)
Tesekkur ederim guzel dusuncelerin icin... Umarim burada gorusme sansimiz olur... Bol sans dilemekten baska bir sey gelmiyor maalesef elimden... Hikayenizin guzel gitmesi dilegiyle :)
-
@B-family Merak ettim. greencard'ı hakettiniz mi?
-
@Cihangir-Namlı bu soruya yanıt alabileceğini sanmıyorum malesef :( 2 yıldır girmemiş foruma kendileri
-
@Rhonster 2 yıldır girmediyse haketmiştir gözüyle bakıyorum :)
-
@Cihangir-Namlı geçmiş yazılarını gördüm şimdi almışlar deneyimlerini de yazmışlar galiba foruma
-
@Rhonster hemşehriyiz galiba :)
-
@Cihangir-Namlı ben kadirli deyim sen nerelisin :)
-
@Rhonster osmaniye merkez kardeşim
-
@Rhonster aaa kadirlide kimlerdensiniz🙈
-
Benimki pat diye girmek oldu kusura bakmayın ama 😃
-
@bsk 2. soru Kozan'li akrabaniz var mi? :)
-
@bsk ben Kadirli merkezdenim Palabıyık'lardan diyecem de başka Palabıyık yok kadirli'de zaten :D siz kimlerdensiniz :D
-
@caglaror benim var abi :D
-
...........................
-
Houston su anda 16 Fahrenheit gosteriyor. Burasi bile 38 Fahrenheit. Buz tutmussunuz orada, haberiniz yok 😁
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum