Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @knnrn Kesinlikle en doğrusu öndeki araç ile fazlasıyla mesafe bırakmak. Ama maalesef ki sadece bizim mesafe bırakmamız sorunu çözmüyor, dediğiniz gibi arkadaki araç bu sefer çok yakından takip ediyor. Çok defa arkadan takip edenler bana çarpmaktan kıl payı kurtulmuştur. Gün boyu trafikte araç kullanmak zorunda olanlara bol sabır diliyorum, Houston'da zor gerçekten.


  • @knnrn, içinde söyledi: ABD'de Trafik Kazasi Yapmak

    @aliarmgn, içinde söyledi: ABD'de Trafik Kazasi Yapmak

    @ayvalik10 hocam bu olayin Amerikayla bi ilgisi yok aslinda. Heryerde ayni,telefona bakarken kaza yapmislar iste.Ani bir refleksle de kurtarmaya calismis suren kisi.

    Bu sabah işe gelirken 90 numaralı otoyolda kaza vardı. Üç farklı noktada her biri 3-4 araçlık zincirleme şeklinde kazalardı. Sabah işe gidenler genelde çok hızlı kullanıyor ve çok yakın takip ediyor. Bir de telefona bakarak kullanma işin içine girince böyle kazalar kaçınılmaz oluyor.
    Ben arada hız sınırını bir miktar aşsam da takip mesafesi konusunda çok dikkatliyim. Ayrıca arabada telefona bakmam, sesli kitap veya podcast dinlerim. Sadece trafik ışıklarında durursam telefona bakarım.

    Volvo alabilirsin birde 🙂 Yada benzeri sehir ici fren sistemi olanlardan... Ozgurlugunden vazgecme... Telefonuna bak! 😛

    Bende arkadan vurmustum telefon gelip dikkatim dagilinca...


  • Internetten kaza raporunu yapinca sonrasinda telefonmu acmak gerekiyor? Geicoda bana ne cek geldi nede baska bir evrak arayanda olmadi


  • Collision Coverage: Your policy has a $500.00 deductible. This is owed to the shop when you pick up your repaired vehicle.


  • Tam olarak ne demek tam anlamadim


  • @kursat68 Yanlis anlamadiysam carpisma hasarlarindaki tamiratin 500$'ina kadar sizden cikiyor.


  • @kursat68 Police sureniz boyunca her bir kazada masrafin 500 dolarini siz, 500 u asan kismini ise sigortaniz oduyor. Policenizdeki deductible tutarini dusuk tutarsaniz sigorta fiyatiniz artar, yuksek tutarsaniz azalir.


  • @caglaror Olasi bir carpismada 500$ cok iyimser bir rakam olur. Ford yetkili servisinin iscilik saat ucreti 150$ Austin de.


  • @caglaror yani ben arabayi yaptirdiktan sonra faturayi sigorta sirketinemi gonderecegim?


  • @kursat68 Iki tarafinda tam olarak %100 suclu olmadigi durumda capraz olarak odeme yapiliyor. Bana carpan %100 sucluydu, ben onlarin sigorta bilgilerini alip baglantiya gectim. Sirket Progressive di. Talep dosyasini telefonla actilar, sonraki tum islemleri mobil app uzerinden yaptim. Bu islemler gerekli bilgileri yuklemek, fotograflari yuklemek, video yuklemek idi.
    7 gun gibi bir surede bana bir eposta gonderdiler icinde experin tamirat maaliyeti bilgileri tam detayli olarak vardi. Eger istersem arabayi onlarin tamircilerine goturebilecegimi, istersem herhangi bir tamirciye goturebilecegimi belirten bir yazi ve ile son secenek olarak da parayi hesabima cikartabilecekleri bilgisi vardi. Verilen talimata gore uygulama uzerinden banka hesap bilgimi girdim 30dk icinde parayi hesabima cikarttilar. Ha ben araci yaptirmadim o ayri konu 🙂
    Onlar da benim sigortamla baglantiya gecmislerdir, para odendi mi bilmiyorum ama ben polis cagirip (911) rapor tutturdugumdan ve park halindeki aracima onlar carptigindan, alabildilerse bile cok para almamislardir. Araclari super eskiydi (benimki 2017). Experin verdigi dokumda vidalarin bile fiyati yaziyor. Iscilik tahmini suresi ve fiyati da yaziyor.
    Sizi ilgilendiren karsi tarafin sigorta bilgileri ve kazanin ve sizin aracin durumunu fotolarla belgelemek. Gerisini onlarin firmasi halledecek, takip etmeniz sart ama, yoksa sallayabilirler. Yapilmasi gereken bir tamirci bulup yaklasik tamiratin maaliyetini ayrica ogrenmek, 500 dolar 3 saaatlik iscilik gibi. O nedenle firma size para onerirse farki dusse bile tanidik tamirciden alacaginiz fiyata gore farki kurtarirsiniz.
    Arac yeni ve ileri modelse orijinal parca ve yetkili servis oneririm. Hos 2. elde her turlu fiyat dusecektir.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @kursat68, içinde söyledi: ABD'de Trafik Kazasi Yapmak

    @caglaror yani ben arabayi yaptirdiktan sonra faturayi sigorta sirketinemi gonderecegim?

    500 dolarlık istisnanın nasıl ödeneceği sigorta şirketine göre değişiyor. Bazen sigorta şirketi kendisi alıyor, bazen tamirhaneye ödeme yapmak gerekiyor. O nedenle sigorta şirketi yönlendirmesi olmadan işlem yapmayın.


  • Benim eşime de geçen sene çarpıp kaçtılar. Adam o kadar hızlıymış ki eşim kendine gelememiş. Yaralanmadığı icin 911i arayınca sadece Şerif gelip bakmış. Karşı tarafın sürücüsü bulunamadığı icin sigortamız arabanın Pert masraflarını ödedi ve kalan krediyi kapattı. Eşim sadece deductible ödedi yanlış hatırlamıyorsam.


  • Selamlar evet basimdan gecen bir garip olayi daha anlatacagim gecis yolundaydim yield bekliyorum solda 2 seritli arablar geciyor neyse kontrol ediyordum arkamdan 20 Ile 25 arasi bir araba vurdu arka tampon sensorler kirildi arabam 2 3 tur ileri geri gitti.araba indim kadin gozlugunu cikardi gunes gozlunu bakiyor direk ehlieyt sigorta istedim ozur diledi iyimisin dedi iyiyim iyiyim dedim 2 cocuguda vardi arabada neyse Ben fotorafladim arablalari sigorta policesini ehliyetini sucunu Kabul etti ve numarasini vererek Olay yerinden gittik.ardindan 1 gun sonra state farm aradim durumu anlattim sorular sordular vs yolu olayi anlattim dediler size vuran musterimizi arayacagiz vs teyit alcaz bekliyorum 2 hafta sonra donus oldu dedikleri su Mustafa bey cancel yaptik neden dedim siz Geri Geri gelip kendiniz vurmussunuz dedim oyle birsey olamaz Ben nasil gelirimki Geri Geri yield bolgesinde imkansiz dedim size mantikli geliyormu dedim cevap yok dedigi son kelime sudur biz musterimizi korumak zorundayiz aksini goruntu varsa ispat edersiniz dedi.bende dedim bolgede kamera var polis yardim alicam dedim sizde akil mantik var yalana ortak okuyorsunuz dedim dedikleri sudur biz musterimizi korumak zorundayiz.benim hatam suydu polisi aramamak oldu siz siz olun polisi arayin sucu Kabul edip sigortasini kafalamis onlarda masal yapiyor kendi sigortamda berbat oldunu bu olayda anladim.bakalim Polis verecekmi goruntuyu yoksa hak idda edemicem sanirim

  • ⭐⭐⭐

    @mustapha çok geçmiş olsun Mustafa bey


  • @fetihy cok sagolun 🙏

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mustapha çok geçmiş olsun sen resim çekmedin mi ben gelene kadar alper beyden yardım alabilirsin türkiyeden sigortacı fatih yönlendirdi dersin
    (954) 980-4000 alper bey sigortacı floridada sana yardımcı olacaktır


  • @ayvalik10 resmi cektim sigortasi sacmaladi 🙂 Ben Geri gelmisim arabama oyle hasar vermisim 😆

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mustapha senin araban da yada arkada ki araba da kamera varsa oradan izlemelerini söylersin şirkete

  • ⭐⭐⭐

    @mustapha daha dun sola donus seridinde beklerken onumdeki arabadaki kadin bi anda aklina esip seritten cikmak isteyip arabama geri geri gelip onden carpti. Neyseki sadece plakam yamulmustu. Bi dahakine dikkat edin deyip gonderdim sigorta vs karistirmadan.


  • @mustapha Malesef iki hataniz olmus. Birincisi polis cagirmaniz gerekiyordu. Polis raporu almaliydiniz olay yerinde sicagi sicagina. Ikincisi ise kazalarda karsi tarafin sigortasini aramak buyuk bir hata. Kendi sigortanizi aramaniz gerekirdi. Biraksaydiniz karsi tarafin sigortasi ile onlar ugrassaydilar.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

45
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum