Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD de işletme mezunu olmak..

Diğer Meslekler
10 3 1.5k 4

Benzer Başlıklar

• ABD'de Arıcılık

Diğer Meslekler
    3
    2 Oy
    3 İleti
    725 Bakış
    Y
    @gucarslan teşekkürler arastırıyorum bende. Türkiye de arıcılık yapıyorum abd ye yerlesmek istiyorum arıcılık ıcın bırseyler yapabılırsem abd nın kanul edebılecegıne ınanıyorum hem ekonomık destek uretım ve ekolojık duzen acısından faydalı buldugum ıcin avantajlı bır iş kolu oldugunu düşünüyorum gonderdıgınız lınklere baktım teşekkürler şimdi oraya bu konu ıle ılgılo nasıl basvurulur neler yapmak lazım bunları arastırmam lazım umarım yardımcı olan cıkar
  • Sanayide çalışanlar için ABD'de iş imkanları

Diğer Meslekler
    11
    2 Oy
    11 İleti
    1k Bakış
    M
    Hepinize iyi günler, ben 19 yaşındayım, 3 yıla yakın bir süredir sanayide çalışıyorum ve bu süreç içerisinde torna, borverk ve freze gibi makinaları kullanmayı ve onlarda hassas işçilik yapmayı öğrendim. Bunun yanı sıra kaynak, taş ve montaj da öğrendim. Benim sorum şu abilerim, ben ilk okul terkim, sağlık sorunlarından dolayı maalesef bırakmak zorunda kaldım. Fakat İngilizce dilini çok iyi biliyorum, akıcı bir şekilde konuşabiliyorum ve internet üzerinden gündelik olarak konuştuğum arkadaşlarım var. Benim okul mezuniyet belgem vs. olmasa bile, yurt dışında iş bulabilir miyim? Vize sorunlarını nasıl halledebilirim? Bilgili abilerim ablalarım bana yardımcı olursa, tecrübelerini benimle paylaşırsa çok memnun olurum. Tekrardan iyi günler.
  • ABD'de Pasif Gelir Kazanma, Indirimler, Faturaları Düşürmek…

Diğer Meslekler
    33
    8 Oy
    33 İleti
    7k Bakış
    FreeLanderF
    @bmyilmaz ABD'de Pasif Gelir Kazanma, Indirimler, Faturaları Düşürmek… içinde söyledi: Amazon Mechanical Turk umarım oradan olumlu sonuca ulaşırsınız
  • Amerika'da asker olmak

Kilitli Diğer Meslekler
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    crazycellsC
    Eger askerlikle ilgili bilgi istiyorsaniz bunu askerlik meslegi konusunda sormalisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/86/adalet-ve-güvenlik Eger vatandaslik ile ilgili bilgi istiyorsaniz, bunu da vatandaslik islemleriyle ilgili bolumde sormalisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/133/abd-vatandaşlığı-başvuru-süreci-naturalization
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k