Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD'de Pasif Gelir Kazanma, Indirimler, Faturaları Düşürmek…


  • @Rüzgar hocam cidden güzel konular paylaşıyorsunuz azminize hayranım . Pasif gelir değil de ek gelir olarak yapabileceğim işler i bende araştırdım . Dediğiniz gibi ebay amazon üzerinden satış ve uber lyft ve amazon flex gibi uygulamaları bulabildim .
    Burdaki bilgi paylaşımları da güzel olmuş araca reklam almak gibi . Vücut sıvıları dışında olanlar ciddi anlamda güzel konular . Vücut sıvıları ise cidden çok acaip olmasına rağmen şunun kadar acaip değildi.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Rüzgar elinize saglik.


  • @rüzgar Abd Pasif Gelir, İndirimler, Faturalarınızı Düşünürün gibi gibi… içinde söyledi:

    alt metni

    AMAZON MECHANİCAL TURK

    Amazon Mekanik Türk Nedir?
    Amazon Mekanik Türk MTurk insan zekasını gerektiren işler için bir pazar yeridir. Mekanik Türk hizmeti, işletmelere çeşitli, talep üzerine, ölçeklenebilir bir işgücüne erişim sağlar ve İşçilere uygun olduğunda tamamlamaları için binlerce iş seçeneği sunar.
    Amazon Mekanik Türk, bir fotoğraf veya videodaki nesneleri tanımlamak, veri çoğaltmayı yapmak, ses kayıtlarını yazmak veya veri ayrıntılarını araştırmak gibi insanların bilgisayarlardan çok daha etkin bir şekilde yapabileceği pek çok şey olduğu fikrine dayanıyor. Geleneksel olarak, bunun gibi işler büyük bir geçici işgücünü (zaman alıcı, pahalı ve ölçeklemesi zor olan) işe alarak ya da geri alınmadan gerçekleştirilmiştir.
    Merak edenlere Mechanical Turk adı nereden geliyor?

    İşçi Olarak Kayıt Olmak:
    Daha önceden bir Amazon kullanıcı adınız varsa aynı kullanıcıyla kullanabilirsiniz

    Amazon Mechanical Turk

    Tahmini Yıllık Kazanç Aralığı: Seçtiğiniz göreve göre değişmektedir.

    Hocam yaptığım araştırmalara sonucunda bunun da tıpkı amazon flex gibi bir yapısı olduğunu başvuru arkasından incelenme ve olumlu yada olumsuz dönüş alındığı ile ilgili bir bilgi edindim . Diğer edindiğim bir bilgi ise sadece amerika da değil avrupa ülkelerinin çoğunda da kullanıldığı turkiyenin listede olmasına karşın türk kullanıcıları pek kolay onaylamadıkları onaylananların ise türk lirası üzerinden rewards aldıklarından dolayı sadece bis zamanlarda can sıkıntısı gidermek için kullanıldığını öğrendim . Amerika ve avrupa da ise bu işten yıllık en çok kazananın bir senede 17 bin dolar kazanabildiğini öğrendim .

    Ek not : az önce kayıt oldum . Bir ön başvuru süreci bahsedildiği gibi var onaylanır sistem ile ilgili ekstra bilgi paylaşacağım


  • @mr-hakan Söylemiş olduğunuz her şey doğru.Paylaşmış olduğum içerikleri kendimde araştırarak veya kayıt olarak burada tanıtıyorum. Maalesef Amazon Mechanical Turk'e yapmış olduğum başvurumda sizinde bahsettiğiniz gibi Türk kullanıcılarını pek almadıklarını öğrenmiş oldum. Bana gelen email de şuan için iş ortağı aramadıklarına dair bir mesaj geldi. Sizinde başvuru sonucunuz 2 gün içinde sonuçlanır. Umarım sizin olur diyelim. Bu arada araştırıyor denmesine rağmen hesabınıza girip hangi işler için para alabileceğiniz. Kabul edilirse seçebileceğiniz işler gözükmekte ücretlerle birlikte sadece işi kabul et dediğinizde eksik bilgi diyor oradan da sizi sürecinizin henüz onaylanmadı bilgisi veriyor.

    Anladığım kadarıyla ABD birçok alanda ek gelir tam zamanlı işler bir dünya iş kolu var. Türkiye' de bazı iş kolları tekeleştirilmiş. Bu iş kollarına kesinlikle giremiyorsunuz. Örnek vermem gerekirse UBER gibi aslında bence çok güzel bir ek gelir kaynağı ama bizim taksici arkadaşlarımız, plaklara korkunç paralar verdikleri için bu tür işlerin ülkeye girmesine kullanılmasına müsaade etmiyorlar. UBER sadece bir örnekti çok fazla güzel fikir var ülkede aslında yapılabilecek. Bu tekelleşme mantığı iş yapılmasını imkansız kılıyor birçok alanda bundan dolayıda insanlar işlerinden memnun olmasa bile mutsuz bir şekilde çalışmaya devam ediyorlar. Bunun gibi iş kolları ülkede rahat faaliyet göstere bilse insanların ikinci bir iş kolları olacağı için seçenekleri olacak belkide bu sayede işveren arkadaşlarda kendilerine çeki düzen verecekler biraz. neyse nerdennn nereye geldi muhabbet kusura bakmayın :)))))


  • @edelweiss Abd Pasif Gelir, İndirimler, Faturalarınızı Düşünürün gibi gibi… içinde söyledi:

    Acaba Uber veya Lyft yaparken ayni zamanda aracimiza reklam alabiliyor muyuz? Uber ve Lyft buna izin vermez sanirim 🙂

    Bence bir sıkıntı olmayacaktır. Sonuçta sizden beklenen hizmet anlayışında tam zamanlı bana çalışıyorsun mantığı değil. Sonuçta uber kazancına bakacaktır sizin arabanız temiz ve gerekli hizmeti sağlıyorsa sorun edeceklerini düşünmüyorum ama bu işi aktif yapan arkadaşlar aydınlatırsa daha çok seviniriz. :))))


  • @mr-hakan Abd Pasif Gelir, İndirimler, Faturalarınızı Düşünürün gibi gibi… içinde söyledi:

    @Rüzgar hocam cidden güzel konular paylaşıyorsunuz azminize hayranım . Pasif gelir değil de ek gelir olarak yapabileceğim işler i bende araştırdım . Dediğiniz gibi ebay amazon üzerinden satış ve uber lyft ve amazon flex gibi uygulamaları bulabildim .
    Burdaki bilgi paylaşımları da güzel olmuş araca reklam almak gibi . Vücut sıvıları dışında olanlar ciddi anlamda güzel konular . Vücut sıvıları ise cidden çok acaip olmasına rağmen şunun kadar acaip değildi.

    alt metni

    Sevgili @Mr-Hakan Gerçekten bu süpermiş nereden buldun bunu :))))))) sabah sabah gül gül öldüm.:)))))))))))


  • @rüzgar hocam geçenlerde internette gezerken görmüştüm aylık 150 liraya gözlük camını kiralamış adam (görme engelli)


  • @mr-hakan Abd Pasif Gelir, İndirimler, Faturalarınızı Düşünürün gibi gibi… içinde söyledi:

    @rüzgar hocam geçenlerde internette gezerken görmüştüm aylık 150 liraya gözlük camını kiralamış adam (görme engelli)

    Yok artık :))))))))))))))))


  • @rüzgar Abd Pasif Gelir, İndirimler, Faturalarınızı Düşünürün gibi gibi… içinde söyledi:

    @mr-hakan Abd Pasif Gelir, İndirimler, Faturalarınızı Düşünürün gibi gibi… içinde söyledi:

    @rüzgar hocam geçenlerde internette gezerken görmüştüm aylık 150 liraya gözlük camını kiralamış adam (görme engelli)

    Yok artık :))))))))))))))))

    buyrun haber linki burda mynet haber


  • @mr-hakan ben bu hafta basvuru yapmistim. Ama az once red cevabi geldi. Kismet.


  • @bmyilmaz Murat Bey nereye başvurmuştunuz da red geldi anlayamadım?


  • @freelander Amazon Mechanical Turk. Bir de ABD ye gidince deneyeyim.


  • @bmyilmaz ABD'de Pasif Gelir Kazanma, Indirimler, Faturaları Düşürmek… içinde söyledi:

    Amazon Mechanical Turk

    umarım oradan olumlu sonuca ulaşırsınız


Benzer Başlıklar

  • 9
  • 49
  • 5
  • 1
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

108
Çevrimiçi

40.8k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum