Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD'de Pasif Gelir Kazanma, Indirimler, Faturaları Düşürmek…


  • alt metni

    ABD işinize giderken aynı zamanda ekstra para kazanabileceğiniz pasif gelirlerden derlemeler sunuyorum size, kuponlardan alınan indirimler, ticaret yaparak para kazanmak, Aylık Faturalarınızı düşürmek, emlak geliri vergi iadesi gibi yöntemlerle ekstra gelir yöntemlerinden bahsetmek istedim çok fazla seçenek olduğundan sadece güzel gözüken işleri aktardım. Bu işleri tam bir kazanç kapısı olarak düşünmeyiniz sadece yıllık belli bir kazanç elde etmenize yarayan bilgilerdir. Tavsiyelerinizle listeyi genişlete biliriz.

    PASİF GELİR NEDİR:
    Pasif gelir, düzenli olarak çalıştığınız işten ayrılmadan kazanılan bir paralardır. Amaç yüksek kazançlar elde etmek değildir. Yapmakta olduğunuz işlerden ayrılmadan yapabileceğiniz pasif işlerdir.
    Pasif gelir, iş yapıldıktan sonra ödeme almaya devam ettiğiniz zamandır. Bu, kitaplardan, filmlerden veya şarkılardan elde edilen telif haklarını ve ayrıca kazanmak için hazır bulunmanız gerekmeyen gayrimenkul yatırımlarından veya ticari yatırımlardan elde edilen gelirleri içerir. Pasif gelir elde etmenin düzinelerce yolu vardır. Bunlardan bazılarını sizler için derledim.

    alt metni

    ARABA REKLAMCILIĞI

    Arabanızı mobil reklam panosu olarak kullanmak için ödeme yapmak isteyen şirketler var. Bunu, otomobilinizin üzerini firmanın logo ve reklamıyla alakalı bilgiler paylaşan çıkartmayla kaplayarak yapmaktadırlar. Aracınıza reklam panosu olarak kullanmak istediğinizde tam kaplama yaptıra bilir veya sadece kısmı kaplama yaptırmayı seçebilirsiniz. Aracınıza uygulanacak reklamı seçme şansına sahipsiniz. Sonra aracınızı reklam kampanyasının süresince boyunca her zamanki kullandığınız güzergâhta kullandığınız gibi kullanırsınız ve şirket size aracınızda reklam taşıdığınız için belli bir ücret öder. Kampanyanın sonunda reklamı aracınızdan çıkartır.

    Reklam arabası olmak için:

    • İyi durumda bir araç
    • Geçerli bir ehliyet ve sigortaya
    • Temiz bir sürüş siciline sahip olmak

    Örnek İşler:

    http://freecarmedia.com/new-application

    Tahmini Yıllık Kazanç Aralığı: $2,400 – $7,000


  • alt metni

    AMAZON MECHANİCAL TURK

    Amazon Mekanik Türk Nedir?
    Amazon Mekanik Türk MTurk insan zekasını gerektiren işler için bir pazar yeridir. Mekanik Türk hizmeti, işletmelere çeşitli, talep üzerine, ölçeklenebilir bir işgücüne erişim sağlar ve İşçilere uygun olduğunda tamamlamaları için binlerce iş seçeneği sunar.
    Amazon Mekanik Türk, bir fotoğraf veya videodaki nesneleri tanımlamak, veri çoğaltmayı yapmak, ses kayıtlarını yazmak veya veri ayrıntılarını araştırmak gibi insanların bilgisayarlardan çok daha etkin bir şekilde yapabileceği pek çok şey olduğu fikrine dayanıyor. Geleneksel olarak, bunun gibi işler büyük bir geçici işgücünü (zaman alıcı, pahalı ve ölçeklemesi zor olan) işe alarak ya da geri alınmadan gerçekleştirilmiştir.
    Merak edenlere Mechanical Turk adı nereden geliyor?

    İşçi Olarak Kayıt Olmak:
    Daha önceden bir Amazon kullanıcı adınız varsa aynı kullanıcıyla kullanabilirsiniz

    Amazon Mechanical Turk

    Tahmini Yıllık Kazanç Aralığı: Seçtiğiniz göreve göre değişmektedir.


  • alt metni

    AMAZON ve EBAY - ÜZERİNDEN EŞYA SATMAK

    Biraz ekstra para kazanmanın yollarını arıyorsanız, muhtemelen evinizde satabileceğiniz kullanmadığınız eski eşyaları dolabınızdan çıkartmanızın vakti geldi. Kullanılmayan giysiler, mücevherler, koleksiyonlar ve aletler doğru alıcıyı bulabilirseniz, güzel bir gelir kapısıdır.
    Çok çeşitli alıcılara ulaşmanın en kolay yolu, ürünlerinizi online satmaktır. Aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda site var, ancak en büyüğü Amazon ve eBay'dir.
    Peki hangi sitede hangi ürünleri satabilirsiniz. Öncelikle, her bir sitede sahip olduğunuz ürünleri satmanın gerçekten mümkün olup olmadığını bilmeniz gerekir.

    Amazon ve eBay'in ürün kategorileri;

    Amazon- Tüm satıcılar için mevcut olan kategoriler:

    • Amazon Cihaz Aksesuarları : Amazon Fire TV ve Echo akıllı hoparlör gibi Amazon cihazları için yeni, kullanılmış ve yenilenmiş aksesuarlar
    • Amazon Kindle : Amazon Kindle e-okuyucu için kullanılmış ve yenilenmiş aksesuarlar
    • Bebek Ürünleri : Şişeler, oyuncaklar ve hemen hemen tüm bebek giysi türleri (Yalnızca yeni ürünler)
    • Güzellik : Parfüm, makyaj, cilt bakımı, saç bakımı ve banyo ürünleri (Yalnızca yeni ürünler)
    • Kitaplar : Yeni ve kullanılmış kitaplar ve dergiler, dergiler, takvimler, notalar ve hatta kart desteleri dahil diğer tüm basılı materyaller
    • Kamera ve Fotoğraf Makinaları : Yeni, kullanılmış ve yenilenmiş kameralar, teleskoplar
    • Cep Telefonu : Yeni, kullanılmış telefonlar
    • Kıyafet ve Aksesuarlar : Dış giyim, iç giyim, spor giyim ve cüzdan ve kemer gibi aksesuarlar dahil olmak üzere her türlü giyim (yalnızca yeni)
    • Elektronik (Aksesuar) : Ses / video cihazı, kamera, cep telefonu, araç elektroniği, bilgisayar ve ofis ekipmanı dahil her türlü elektronik eşya için yeni, kullanılmış ve yenilenmiş aksesuarlar
    • Sağlık ve Kişisel Bakım : Sağlık, beslenme ve ilk yardım ürünleri (Yalnızca yeni ürünler)
    • Ev ve Bahçe : Ev, bahçe, yemek takımı, mutfak eşyaları, mobilya, dekor, yatak takımı, evcil hayvan malzemeleri, hobi ve el sanatları ürünleri, ev aletleri, depolama malzemeleri ve çim, bahçe ürünleri dahil olmak üzere ev, bahçe için yeni, kullanılmış, yenilenmiş ürünler
    • Müzik Aletleri : Yeni, kullanılmış ve yenilenmiş aletler (akustik veya elektrikli) ve kayıt cihazları
    • Ofis Ürünleri : Yeni, kullanılmış ve yenilenmiş ofis mobilyaları, sarf malzemeleri, yazıcılar ve hesap makineleri
    • Dış mekan : Yeni, kullanılmış ve yenilenmiş dış mekan donanımları, bisiklet, konfeksiyon ve aksiyon sporları için ekipmanlar dahil
    • Yazılım ve Bilgisayar Oyunları : Her türlü yeni ve kullanılmış yazılım (bazı belirli ürünler Amazon onayını gerektirebilir)
    • Spor : Takım sporları, egzersiz ve spor, avcılık, bot ve balık tutma dahil olmak üzere her türlü atletik aktivite için yeni, kullanılmış, yenilenmiş ve tahsil edilmiş kıyafet, teçhizat ve aksesuarlar
    • Araçlar ve Ev Geliştirme : Yeni, kullanılmış ve yenilenmiş el ve elektrikli el aletleri ve inşaat malzemeleri, sıhhi tesisat ve elektrik malzemeleri ve cihaz parçaları dahil olmak üzere diğer ev geliştirme ürünleri
    • Oyuncaklar ve Oyunlar : Bebekler, aksiyon figürleri, tahta oyunları, sanat ve zanaat malzemeleri ve binicilik oyuncakları dahil olmak üzere her türlü yeni veya tahsil oyuncaklar ve her türlü oyun
    • Video Oyunları ve Video Oyun Konsolları : Yeni, kullanılmış, yenilenmiş ve tahsil edilmiş konsollar, oyunlar ve aksesuarlar

    Satış yapmak:
    Amazon, Ebay

    Tahmini Yıllık Kazanç Aralığı: Seçtiğiniz göreve göre değişmektedir.


  • alt metni

    EMLAK:

    • Yan gelir elde etmenin en iyi bilinen yollarından biri mülk sahibi olmaktır. Ancak mülk satın almak için büyük miktarda para gerektirir. Aynı zamanda kira parası net bir kâr değildir, çünkü tüm emlak vergisi, sigorta, bakım ve onarım gibi ücretleri de dahil olmak üzere ev sahibi olarak karşılamak zorundadır. Tabi gene de maddi açıdan yeterliyseniz düzenli bir gelir kaynağı olması açısından çok değerli bir seçenektir.
    • Bu sizin için büyük bir masrafsa, o zaman kendinizin de içinde yaşadığı kendinize ait evinizdeki odaları geçici olarak tatilcilere geçici olarak kiralayabilirsiniz. Bu kiralamaları Airbnb ve HomeAway gibi ev paylaşma hizmetleri sunan siteler üzerinden yapabilirsiniz. Bu konuda bulunduğunuz eyalette bir sınırlama olup olmadığını öğrenmenizde fayda var.

    Örnek
    https://www.airbnb.com
    https://www.homeaway.com/

    Tahmini Kazanç : Evinizin durumu konumu gibi faktörlere göre kazancınız değişmektedir.


  • alt metni

    PEERRENTERS

    EŞYALARINIZI KİRALAYIN

    PeerRenters uygulaması, insanların ve küçük işletmelerin, yerel topluluktaki çeşitli öğelerin geçici olarak kullanılması gerekebilecek kiracılara neredeyse her şeyi kiralamasını sağlar. PeerRenters'ı bir şeyler için AirBnB olarak düşünün. Aynı zamanda çok daha güvenli bir Craigslist sistemi gibi, isimsiz kiralama ortakları yerine güvenilir kimlik doğrulamalı gerçek insanlarla ilgileniyor.

    • PeerRenters uygulamasıyla bisiklet kiralama, araba kiralama, scooter kiralama, ev kiralama, oda kiralama, iyi sporlar, kamera kiralama, sinema endüstrisi kiralama ve daha birçok kiralama imkanı mevcuttur.
    • Etrafta toz toplamakta duran şeyler varsa, birkaç dakika içinde PeerRenters uygulamasında listeleyin ve herkesin sizden kiralayabileceklerini bilmelerini sağlamak için sosyal medya paylaşım araçlarını kullanın.
    • Kiracılar PeerRenters uygulamasını kullanarak coğrafi konum haritası görünümü aramalarını, ayrıca anahtar kelime ve kategori aramalarını kullanarak kiralamak istedikleri şeyleri arayabilirler.
    • PeerRenters, uygulama üzerinden rezervasyonu yapılan kiralama işlemleriyle eşya sahiplerini ve kiralayanları güvenli bir şekilde bir araya getirir.

    Tahmini Kazanç : Kiralanacak ürünle alakalıdır.

    alt metni


  • DEPOLAMA TESİSİ:

    Amerikalıların sahip olduğu her şeyi, evlerinde, garajlarında veya hangarlarında tutuyorlar. Bu bile satın aldığı her şey için yeterli alan olmuyor, bu yüzden daha fazla depolama alanına ihtiyaçları var. Depolama birimleri için neredeyse hiç bakım bir yoktur ve bir kiralık mülkteki gibi ilgi gerektirmez.
    Depolar self-servis dir. İnsanlar kendi depolarının içine girip çıkmalarına izin verirler. Kirayı ödemezlerse, mallar satılır ve depo başka birine kiralanır. Örnek olarak LoopNet'te satılık depolama tesislerini inceleyebilirsiniz. (LoopNet) Maalesef Türkiye’ den ulaşılmamakta.
    Bir tesisi satın almak veya kurmak için paranız yoksa, Genel Depolama ya da ExtraSpace Depolama A.Ş. https://finance.yahoo.com/quote/exr?ltr=1 gibi alanlarda uzmanlaşmış bir GYO'ya yatırım yapabilirsiniz .
    alt metni

    LOOPNET

    LoopNet, diğer tüm ticari emlak pazarlarından daha fazla trafik, liste ve coğrafi kapsamı olan endüstri lideridir. LoopNet uygulamasını kullanarak, bir sonraki yatırım amaçlı gayrimenkulünüzü veya kiralanacak alanı, ofis alanı, çok aileli apartman binaları, perakende, restoran, medikal, endüstriyel veya arsa, ABD ve Kanada’daki Los Angeles, New York dahil tüm büyük pazarlarda, Chicago, San Francisco, Dallas, Houston ve Miami.

    Uygulama: Ücretsiz

    alt metnialt metni


  • alt metni

    FUNDRİSE - ONLİNE EMLAK YATIRIMI

    Basitçe söylemek gerekirse, Fundrise , 500 $ gibi küçük bir katkı payı ile milyon dolarlık gayrimenkul fırsatlarına erişmenizi sağlar! Anlaşmaları alıyorlar ve ilk kayıt olduğunuzda cevap verdiğiniz bazı basit sorulara dayanarak otomatik olarak para yatırıyorlar.
    Yeni yatırımcılardan gelen en önemli sorular
    Neye yatırım yapıyorum?
    Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan ve ekibimizin sizin adınıza tanımladığı, satın aldığı ve yönettiği çeşitlendirilmiş bir gayrimenkul projeleri portföyüne yatırım yapıyorsunuz. Yaklaşık akım tahsisi yukarıdaki Portföy bölümünde gösterilir . Ancak, daha fazla proje kazandıkça zamanla büyümesini ve değişmesini beklemelisiniz ve diğerleri satılır ya da öderler.
    Bu yatırımdan nasıl kazanç elde ederim?
    Öncelikle iki şekilde kazanç elde edersiniz: (A) üç ayda bir temettü yoluyla ve (B) yatırımınızın payının değerini takdir ederek. Bu getiriler sonuçta portföyünüzdeki bireysel gayrimenkul varlıklarından gelir toplanan faiz veya kira geliri ile mülkün değerindeki potansiyel değer. Bir hissedar olarak, herhangi bir iadenin oranlı kısmına hakkınız vardır. Gerçekleşen sonuçlar değişiklik gösterebilir ve Fundrise ya da Fundrise Advisors hizmetlerinin kullanımına yatırım yapmaktan dolayı artan getiri garantisi yoktur.
    Ne zaman geri dönüş bekleyebilirim?
    Temettüler genellikle her çeyreğin sonunu izleyen ayın ortasında, örneğin ilk çeyrekte kazanılan temettüler için Nisan ayının ortasında dağıtılır. Belli başlı mülkler satıldığı için ek periyodik nakit dağıtımı da alabilirsiniz. Hisselerinizin değeri de genellikle üç aylık veya yarı yıllık olarak hesaplanır.
    Ücretler neler?
    Bu sayfada gösterilen tahmini getiri ve temettü rakamları ücretleri net değildir. Bu plandaki teklifler yıllık% 0,85 varlık yönetimi ücreti öder. Ek olarak, yatırımcılar belirli koşullar altında feragat edilebilecek yıllık% 0.15 yatırım danışmanlığı ücreti öderler. Bu% 1'lik yıllık fiyatlandırma modeli, halka açık yatırımlardan % 40'a kadar daha düşük maliyetlidir .

    https://fundrise.com/


  • alt metni

    ROYALTYEXCHANGE

    Müzik sahipliği telif hakları bu haklara sahip olmak, sahibinin o müziğin kazancı üzerinde para kazanması anlamına gelir. Telif hakları finansal piyasalardan etkilenmez ve sabit bir pasif gelir akışı sağlar.
    Ne Yapıyoruz?

    • Royalty Exchange, telif satın almak ve satmak için yeni ve yenilikçi bir yol sunar.
    • Platformumuz, satıcılara işlerinde adil piyasa değeri almalarını sağlamak için modern teknoloji ve serbest piyasa standartları uygularken, alıcılara açıklık ve adaletle alternatif bir yatırım fırsatı sunar.
    • Nasıl çalışır. Kolay. Verimli. Güvenli.
    • Açık artırmalarımız, hak sahiplerinin telif ücretlerinin bir kısmını, alternatif yatırım fırsatlarına ilgi duyan birden fazla alıcıyla, çevrimiçi bir teklif verme işlemi yoluyla satmalarına izin veriyor. Satıcılar, telif hakları üzerindeki kontrolünü elinde tutmayı seçebilir ve telif haklarının% 100'ünü satmaları şart değildir.
    • Alıcılar adil piyasa değeri elde ettiklerini biliyorlar.
    • Satıcılar, pazarın destekleyebileceği en iyi fiyatı aldıklarını bilirler.

    Tahmini Kazanç : Telif hakkından

    https://www.royaltyexchange.com/


  • alt metni

    Mevcut Bir İşletmeye Yatırım Yapın

    Gerçekten bir iş kurmak ya da satın almak pasif değildir, ancak işe sessiz bir ortak olarak yatırım yapabilirsiniz. Bazılarımız için bu göründüğünden daha zor. Sessiz bir ortak olmak!
    Ek gelir akışı fırsatları için Angel Investors Network gibi sitelerde arama yapabilirsiniz .


  • alt metni

    SWAGBUCKS

    İndirimler, Promosyonlar ve Kuponlar Kazanın

    Swagbucks'a katıldığınızda, Amazon, Target ve Starbucks gibi alışveriş yaptığınız yerler de dahil olmak üzere 1.500'den fazla perakendeciden çevrimiçi satın aldığınız üründen para kazanabilirsiniz. Harcadığınız her $1 dolar için puan kazanır ve ayrıca Swagbucks müşterileri için özel kuponlar ve fırsatlar elde edersiniz.
    Telefonunuzun rahatlığından en sevdiğiniz perakendecilere alışveriş yapmak, hareket halindeyken anket yapmak veya Swagbucks uygulamasının size sunduğu güncel haberleri izlemek isteyip istemediğinize bakın. Süslü bir otel bulun veya en sevdiğiniz bayide yeni bir çift için alışveriş yapın. Alışveriş çantanda değil mi? Fikrini paylaşmak ister misin? Kim yapmaz Filmler, TV şovları, alışveriş deneyimleri ve hatta yeni ürünler ve hizmetler gibi çeşitli konularda geribildiriminizi paylaşın. Kendinizi harika deneyimler ve ücretsiz hediye kartları ile ödüllendirin!
    Ayrıca, Swagbucks Yahoo arama motorunu kullanırken puan kazanabilirsiniz. Puanlarınızı hediye kartları için kullanabilir veya PayPal ile para kazanabilirsiniz.

    Uygulama: Ücretsiz

    Tahmini Kazanç : Satın aldığınız ürünler üzerinden belirlenmekte

    alt metnialt metni


  • alt metni

    EBATES

    İndirimler, Promosyonlar ve Kuponlar Kazanın

    En sevdiğiniz mağazalarda Cash Back ödülleri kazanın! Ebates ile rakipsiz alışveriş fırsatları, promosyon kodları ve kuponlar kazanın.
    Paradan tasarruf edin ve ÜCRETSİZ bir hesap için kaydolun - çok kolay! Fiyatları keşfedin, 2500'den fazla mağazada alışveriş yapın ve satın aldığınızda Nakit Geri kazanın. Ayrıca 10 $ Hoşgeldin Bonus kazanacaksınız!
    Ebates uygulamasını seveceğinize dair 3 neden:

    • Mağaza & Tasarruf:% 40'a varan Nakit Geri Ödeme Kazanma
    • 2.500+ mağaza: eBay, Walmart, Amazon, Macy's, Sephora, Lyft turları, DoorDash ve daha fazlası!
    • En iyi markaları satın alın: En çok satan markalara erişin Teklifler alın
      İstediğiniz şeyleri satın almanıza ve aynı anda kaydetmenize yardımcı olur. Tatilinizle para kazanın, en sevdiğiniz mağazalarda en iyi indirim fırsatlarını bulun ve en iyi markaların mağaza kıyafetlerini bulun.
      LYFT RIDES & DOORDASH'DA NAKİT GERİ ÖDEME (YENİ!)
    • Her yolculukta Nakit Geri Al ve Ebates'te ilk gezine başladığında 20 $ Nakit Geri al.
    • Yemek yerken Nakit Para Kazanın! DoorDash yemek teslimatında% 4 indirim alın - her sipariş için!
      Nakit Geri & Kuponlar
    • Tüm alışverişlerinizde Nakit Geri Ödeme almak için uygulama üzerinden alışveriş yapın
    • Nakit Geri Ödeme ödülü kazanın ve PayPal ile ödeme alın veya
      Mağazalar Ve Markaları Kontrol Edin
    • Walmart, Amazon, eBay, Sephora, Macy's, JCPenney'den satın alın ve tasarruf edin!
    • Nike, Samsung, Levis, Keurig ve daha birçok
      Hediye Kartı & Nakit Geri Gibi Markalardan Tasarruf Edin
    • Özel biri için hediye kartı alın ve Nakit Geri Ödeme alın
    • Otel odası veya yeni kıyafetler? Hediye kartları kullan ne olursa olsun, istediğiniz
      Seyahat
    • Tatilde para kazan! Seyahat, otel, araç kiralama ve sürüş paylaşımında tasarruf edin.
    • Expedia, Hotels.com, Orbitz, Travelocity, Priceline ve daha pek çok şey ile Nakit Geri Alın!
      Arkadaşlarınızla Başlayın
    • Ebates'e üye olan ve alışveriş yapan her arkadaşınız için 25 $ kazanın. Ne kadar kazanabileceğin konusunda bir sınır yok. Alışverişinizde ne kadar tasarruf edebileceğinizi keşfetmek için şimdi Ebates'i indirin!
      Mağaza Nakit Geri Ödeme
    • Mağazada Nakit Kazanmak Ebates ile kolaydır. Kredi kartınızı uygulamaya ekleyin, alışveriş yaptığınız mağazaların tekliflerini bağlayın ve bağlı kartınızla ödeme yapın.
    • Nakit Geri sonra otomatik olarak hesabınıza eklenecektir.
    • Macys, Cash Lots, Bed Bath & Beyond, Cost Plus Dünya Pazarı ve daha birçok yerde mağaza içi geri ödeme alın.
      Uygulama: Ücretsiz
      Tahmini Kazanç : Satın aldığınız ürünler üzerinden belirlenmekte

    alt metnialt metni


  • alt metni

    IBOTTA

    İndirimler, Promosyonlar ve Kuponlar Kazanın

    Ibotta ile günlük alışverişlerinizde, mağaza içi veya uygulamada nakit geri ödeme kazanabilirsiniz.
    Alışverişe her çıktığınızda ödüller kazanın ve tasarruf edin. En sevdiğiniz uygulamalarda alışveriş yapmadan, seyahat etmeden, yemek yemeden veya bir satın alma işlemi yapmadan önce Ibotta'yı kontrol edin ve para iadesi ile ödüllendirin. Ibotta, geleneksel kuponlar, indirimler veya promosyon kodları ile uğraşmadan para tasarrufu yapmanıza yardımcı olmak için Best Buy, Lowes, Safeway, eBay ve benzeri pek çok lider marka ve perakendeci ile birlikte çalışır.
    Müşterilerimiz en sevdikleri mağazalarında alışveriş yaparken 350.000.000 $ üzerinden nakit para kazandılar! Her satın alımda tasarruf etmek için Ibotta ile alışverişe başlayın. Hemen indirin ve karşılama bonuslarından 20 dolara kadar kazanın!

    Nasıl Çalışıyor;

    • Teklifleri bulun - Alışveriş yapmadan önce Ibotta uygulamasında para iadesi fırsatları ekleyin
    • Alışverişe çıkın - En sevdiğiniz marketlerden, perakendecilerden, restoranlardan, barlardan ve uygulamalardan satın alın
    • Teklifleri kullanın - Makbuzunuzu uygulamaya aktarın
    • Nakit ödeme - PayPal, Venmo veya a. hediye kartı
    • Faturanızın bir fotoğrafını çekerek para iadesi kazanın
    • Para kazanın
    • Çabuk ve zahmetsizce paranızı alın.
    • Ortaklarımız: Walmart, Über, Hedef, Lowes, Kohls, Kroger, CVS, Ayin Yardım, Groupon, Jet.com, eBay, Kutulu, En İyi Satın Alma, Yatak Banyosu ve Ötesi, JoAnn Kumaşları, Drizly, Hotels.com, Minibar , Atom Biletleri, Ebags, HotelTonight, Gelişen Pazar, BloomThat, OtelStorm, Safeway, Walgreens, Costco, Dünya Pazarı, Orvis, Petco, Bütün Yiyecekler, Trader Joe's ve daha fazlası.


      Hoşgeldiniz Ve Referral Bonuslar Kazanın
    • Şimdi Ibotta'yı kullanmaya başla ve hoşgeldin bonuslarından 20 dolara kadar kazan
    • Arkadaşlarına tavsiye et ve daha fazlasını kazan - 30 dolara kadar!

    Uygulama: Ücretsiz
    Tahmini Kazanç : Satın aldığınız ürünler üzerinden belirlenmekte

    alt metnialt metni


  • alt metni

    BILLSHARK

    Aylık Ev Faturalarınız için Fazla Ödemeyi Durdurun! Müşterilerimize milyonlarca dolar kazandırdık!

    Sadece 2 dakikada, aylık faturalarınızda% 25'e kadar tasarruf edebilirsiniz! Bu uygulamayı indirmek ve faturalarınızı bize göndermek kadar kolaydır. Her ay% 25'e varan oranda tasarruf etmek için kablosuz, İnternet, ev güvenliği, uydu TV ve uydu radyo sağlayıcılarınızla görüşeceğiz. Size zaman ve güçlük kazandırırız ve genellikle sizi kendi başınıza kurtaracağınızdan daha fazla kurtarırız. Peki ne bekliyorsun? Denemek için risksiz.

    **Paradan Tasarruf Etmezsek, Para Kazanın! **
    Nasıl Çalışır:

    • Faturalarınızın bir fotoğrafını çekin veya bu uygulamayı kullanarak hesabınızı bağlayın.
    • Faturalarınızı gönderin.
    • Kaydet! Sizinle müzakere ederken rahatlayın, bu faturalarda% 25'e varan tasarruf.
      Paradan tasarruf ettiğimizde, tasarrufların% 40'ını keseriz. 6 aylık ödeme planları mevcuttur.
      Ondan sonra, tüm tasarrufları kendin için saklıyorsun.

    “BILLSHARK ile ilgili en iyi şey, artık faturalarımı aramak ve pazarlık yapmak zorunda kalmamam. İlk başta almam gereken anlaşmayı elde ediyorum.”
    Çalışanlarımız faturalarda% 85 başarı oranına sahiptir:

    • Kablosuz
    • İnternet
    • Kablo TV
    • Ev Güvenliği
    • Uydu TV
    • Uydu Radyo

    Meşgul kariyer ve aile ile çok çalışmaktayız. Her ay fazla ödeme yaptığını biliyorsun ve daha düşük bir fatura için savaşmalısın. Zamanın olmasının yanı sıra, telefon menülerinde gezinme ve sağlayıcınızla konuşmayı beklemeye devam etme düşüncesi de çekici değildir. Cevap BILLSHARK! Zamandan ve paradan tasarruf etmek için sularda dolaşıyoruz. Uzman müzakerecilerimiz zamandan, güçlükten ve paradan tasarruf etmenizi sağlar. Köpekbalıklarımız faturalarınızı düşürmek için aç.

    Neden BILLSHARK?

    • Güçlük Yok! Tasarruf etmeye başlamak için 2 dakika - sizin için pazarlık ediyoruz!
    • Risk yok! Denemek için herhangi bir ücret yoktur. Herhangi bir tasarruf bulamazsak, ücret alınmaz.
    • Endişeye gerek yok! Kredi kartınızı saklamıyoruz ve kişisel bilgilerinizi paylaşmıyoruz.
    • BullSh yok… .arks! Yalnızca tasarruf ettiğinizde ödeme yapılır - gizli ücretler veya ajandalar yoktur.

    Şimdi kaydetmeye başlayın!
    Sadece 3 kolay adım…

    • Faturanızın bir fotoğrafını çekin veya hesabınızı bağlayın
    • Bize faturanızı gönderin
    • Tasarrufları görün!

    Uygulama: Ücretsiz

    Tahmini Kazanç : Faturalar üzerinden belirlenmekte

    alt metnialt metni


  • alt metni

    VERGİ İADESİ ALMAK

    IRS Stopaj Hesaplayıcısı
    Öncelikle her eyaletin kendine göre farklı bir vergi miktarı ve kuralları var. Yani gittiğiniz yere ve çalıştığınız yere göre farklı vergiler ödeyebilirsiniz.

    W4'ünüzdeki stopaj sayısını ayarlayabilirsiniz, böylece daha az gelir vergisi alınır. Bu cebinize biraz ekstra para koyacaktır. Doğru sayıyı bulmak için IRS stopaj hesaplayıcısını kullanabilirsiniz.

    IRS Stopaj Hesaplayıcısı: https://apps.irs.gov/app/withholdingcalculator


  • alt metni

    VÜCUT SIVILARI

    Bu konuyu paylaşıp paylaşmamak adına çok tereddüt ettim saçma olduğunun farkındayım :))))

    Kan bağışı

    Bana çok etik gelmediğini söyleye bilirim ama ABD Türklerin kanı kabul edilmiyor bu bakımdan tıp alanında kullanılıyorsa satılabilir :)))
    İnsanlar kan bağışına genellikle para öderler! Sadece insanlar değil, tıp insanları (çoğunlukla). Bağış başına yaklaşık 35$ ~ 50$' a arası satabilirsiniz.

    Genler
    Bu, kan ürünleri satmaktan daha yoğundur. Sperminizi satmak istiyorsanız, 50 ile 200 $ arasında bir ödeme alacaksınız ancak haftada iki veya üç kez altı ay boyunca bağış yapmanız gerekiyor. Ve klinik dışında “bağış yapamazsınız”.
    Bir kadın yumurta bağışlamak isterse! 5.000-15.000 dolar arası. Bir kazanç elde edebilir. Ama bu gözüktiği kadar kolay bir işlem değildir.
    Başlamadan önce birçok tıbbi ve psikolojik teste tabi tutulacaksınız, işlem sırasında daha fazla teste girerken doğurganlık ilaçları ile kendinizi hazırlamanız gerekir ve yumurtaları çıkarma prosedürü cerrahidir.

    Saçını Sat
    Saçınız için 100$ başlayan rakamlarla para kazanabilirsiniz!

    Dışkı Bağışları (Evet bende ilk gördüğümde şaşırdım 🙂 iiiiiiiii

    C. difficile enfeksiyonu olan insanlara hayat kurtarıcı tedavi sağlamak için sağlıklı gönüllü bağışçılar arıyoruz . Taahhütlerinin geri ödemesi olarak, bağışçılara dışkı bağışları için 40 $ ödenir.
    Yarım milyon Amerikalı sözleşme C. fark her yıl enfeksiyonları. Her 5 hastanın 1'i enfeksiyonun antibiyotik kullandıktan sonra bile geri döndüğünü tespit etti. Bu hastalar için günlük yaşam hastalıktan kaçınır. Her yıl 30.000 kişi enfeksiyon veya buna bağlı nedenlerden dolayı ölmektedir.
    Antibiyotiklerin başarısız olduğu yerlerde , donör taburesinden yapılan fekal mikrobiyota nakli (FMT) adı verilen yeni bir tedavi , ilk denemeden sonra hastaların% 85'ini iyileştirir.
    Kimler Dışkı bağışı yapabilir?
    Bağışçılar Boston, Cambridge veya Somerville, Massachusetts’e yerel olmalı ve bir dizi sağlık mauynelerinden geçmelidir.
    Kazanç :$40 :):)
    Dışkı Bağışı için: https://www.openbiome.org/stool-donation/


  • Araştırma yapıldığı zaman çok ilginç yöntemlerle indirimler kuponlar aklınızı gelebilecek her yöntemde para kazanabileceğiniz, indirimli ürün alabileceğiniz yöntem bulunmakta. Umarım birilerinin işine yarayacaktır.. Vucut sıvıları aslında Saçma geldi bana ama ilginç olduğu için paylaştım eleştirel olmadan önce bunu dikkate alın lütfen :))) Saygılarımla..

  • ⭐⭐

    vucut sıvıları bana cok sıradışı geldi
    paylaşım saol @Rüzgar


  • @yapay-zeka Abd Pasif Gelir, İndirimler, Faturalarınızı Düşünürün gibi gibi… içinde söyledi:

    vucut sıvıları bana cok sıradışı geldi
    paylaşım saol @Rüzgar

    Bana da çok garip geldiği için paylaştım aslında :))) Daha yazmak istemediklerim var anne sütü, taşıyıcı gebelik ve yazmak istemediğim daha niceleri yukarıdakiler gene en masum :))


  • @rüzgar Abd Pasif Gelir, İndirimler, Faturalarınızı Düşünürün gibi gibi… içinde söyledi:

    alt metni

    ABD işinize giderken aynı zamanda ekstra para kazanabileceğiniz pasif gelirlerden derlemeler sunuyorum size, kuponlardan alınan indirimler, ticaret yaparak para kazanmak, Aylık Faturalarınızı düşürmek, emlak geliri vergi iadesi gibi yöntemlerle ekstra gelir yöntemlerinden bahsetmek istedim çok fazla seçenek olduğundan sadece güzel gözüken işleri aktardım. Bu işleri tam bir kazanç kapısı olarak düşünmeyiniz sadece yıllık belli bir kazanç elde etmenize yarayan bilgilerdir. Tavsiyelerinizle listeyi genişlete biliriz.

    PASİF GELİR NEDİR:
    Pasif gelir, düzenli olarak çalıştığınız işten ayrılmadan kazanılan bir paralardır. Amaç yüksek kazançlar elde etmek değildir. Yapmakta olduğunuz işlerden ayrılmadan yapabileceğiniz pasif işlerdir.
    Pasif gelir, iş yapıldıktan sonra ödeme almaya devam ettiğiniz zamandır. Bu, kitaplardan, filmlerden veya şarkılardan elde edilen telif haklarını ve ayrıca kazanmak için hazır bulunmanız gerekmeyen gayrimenkul yatırımlarından veya ticari yatırımlardan elde edilen gelirleri içerir. Pasif gelir elde etmenin düzinelerce yolu vardır. Bunlardan bazılarını sizler için derledim.

    alt metni

    ARABA REKLAMCILIĞI

    Arabanızı mobil reklam panosu olarak kullanmak için ödeme yapmak isteyen şirketler var. Bunu, otomobilinizin üzerini firmanın logo ve reklamıyla alakalı bilgiler paylaşan çıkartmayla kaplayarak yapmaktadırlar. Aracınıza reklam panosu olarak kullanmak istediğinizde tam kaplama yaptıra bilir veya sadece kısmı kaplama yaptırmayı seçebilirsiniz. Aracınıza uygulanacak reklamı seçme şansına sahipsiniz. Sonra aracınızı reklam kampanyasının süresince boyunca her zamanki kullandığınız güzergâhta kullandığınız gibi kullanırsınız ve şirket size aracınızda reklam taşıdığınız için belli bir ücret öder. Kampanyanın sonunda reklamı aracınızdan çıkartır.

    Reklam arabası olmak için:

    • İyi durumda bir araç
    • Geçerli bir ehliyet ve sigortaya
    • Temiz bir sürüş siciline sahip olmak

    Örnek İşler:

    http://freecarmedia.com/new-application

    Tahmini Yıllık Kazanç Aralığı: $2,400 – $7,000

    Gerçekten mantıklı. Güzel bir spor araba ile yüksek fiyat elde edilebilir.

  • ⭐⭐

    @rüzgar Abd Pasif Gelir, İndirimler, Faturalarınızı Düşünürün gibi gibi… içinde söyledi:

    alt metni

    ABD işinize giderken aynı zamanda ekstra para kazanabileceğiniz pasif gelirlerden derlemeler sunuyorum size, kuponlardan alınan indirimler, ticaret yaparak para kazanmak, Aylık Faturalarınızı düşürmek, emlak geliri vergi iadesi gibi yöntemlerle ekstra gelir yöntemlerinden bahsetmek istedim çok fazla seçenek olduğundan sadece güzel gözüken işleri aktardım. Bu işleri tam bir kazanç kapısı olarak düşünmeyiniz sadece yıllık belli bir kazanç elde etmenize yarayan bilgilerdir. Tavsiyelerinizle listeyi genişlete biliriz.

    PASİF GELİR NEDİR:
    Pasif gelir, düzenli olarak çalıştığınız işten ayrılmadan kazanılan bir paralardır. Amaç yüksek kazançlar elde etmek değildir. Yapmakta olduğunuz işlerden ayrılmadan yapabileceğiniz pasif işlerdir.
    Pasif gelir, iş yapıldıktan sonra ödeme almaya devam ettiğiniz zamandır. Bu, kitaplardan, filmlerden veya şarkılardan elde edilen telif haklarını ve ayrıca kazanmak için hazır bulunmanız gerekmeyen gayrimenkul yatırımlarından veya ticari yatırımlardan elde edilen gelirleri içerir. Pasif gelir elde etmenin düzinelerce yolu vardır. Bunlardan bazılarını sizler için derledim.

    alt metni

    ARABA REKLAMCILIĞI

    Arabanızı mobil reklam panosu olarak kullanmak için ödeme yapmak isteyen şirketler var. Bunu, otomobilinizin üzerini firmanın logo ve reklamıyla alakalı bilgiler paylaşan çıkartmayla kaplayarak yapmaktadırlar. Aracınıza reklam panosu olarak kullanmak istediğinizde tam kaplama yaptıra bilir veya sadece kısmı kaplama yaptırmayı seçebilirsiniz. Aracınıza uygulanacak reklamı seçme şansına sahipsiniz. Sonra aracınızı reklam kampanyasının süresince boyunca her zamanki kullandığınız güzergâhta kullandığınız gibi kullanırsınız ve şirket size aracınızda reklam taşıdığınız için belli bir ücret öder. Kampanyanın sonunda reklamı aracınızdan çıkartır.

    Reklam arabası olmak için:

    • İyi durumda bir araç
    • Geçerli bir ehliyet ve sigortaya
    • Temiz bir sürüş siciline sahip olmak

    Örnek İşler:

    http://freecarmedia.com/new-application

    Tahmini Yıllık Kazanç Aralığı: $2,400 – $7,000

    Acaba Uber veya Lyft yaparken ayni zamanda aracimiza reklam alabiliyor muyuz? Uber ve Lyft buna izin vermez sanirim 🙂


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

132
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.4k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum