Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Türkiye'deki Vize Hizmetlerinin Geçici Olarak Durdurulması (Ekim 2020)

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    amerikan büyükelçiliği, resmi siteden yaptığı açıklamada güvenlik endişesi sebebiyle türkiye'deki bütün vize ve konsolosluk hizmetlerini geçici olarak durdurduğunu bildirdi;

    resmi açıklama


    Ankara, Turkey
    October 23, 2020

    Location: Turkey

    Event: The U.S. Mission in Turkey has received credible reports of potential terrorist attacks and kidnappings against U.S. citizens and foreign nationals in Istanbul, including against the U.S. Consulate General, as well as potentially other locations in Turkey. U.S. citizens are advised to exercise heightened caution in locations where Americans or foreigners may gather, including large office buildings or shopping malls.

    All American Citizen and visa services at U.S. Mission in Turkey’s facilities (including U.S. Embassy-Ankara, U.S. Consulate General-Istanbul, U.S. Consulate-Adana, and the U.S. Consular Agency-Izmir) will be temporarily suspended. Individuals with scheduled appointments will be notified by email with instructions on how to reschedule their appointments.

    Actions to Take:
    Exercise caution and remain vigilant.
    Avoid crowds.
    Keep a low profile.
    Be aware of your surroundings.
    Stay alert in locations frequented by foreigners.
    Monitor local media for updates.


  • Önceden de tecrübe ettiğimiz bu açıklamalar olduktan sonra;
    Ülkemizde terör olayları,
    Bomba patlama gibi çok üzücü durumlar oldu.
    Umarım şimdi öyle bir durum yaşanmaz.


  • Umarım hiç bir kötü olay yaşanmadan tekrar geri açılır.


  • Gitmeyelim diye evren elinden geleni yapıyor.Nasıl bir cehennemin içine düştük ya rabbim 😕

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Turkiye'de vize ve diger konsolosluk islemleri gecici olarak durduruluyor. Mulakatlari etkilenen kisilere email ile bilgi gonderilecek.

    Ayrica Istanbul'da teror saldirisi ihbari alinmis (ozellikle ABD ve diger yabanci vatandaslara yonelik), fakat diger sehirlerde de benzer bir saldiri gerceklesebilirmis. O nedenle herkes dikkatli olsun, kalabalik mekanlardan uzak durulmasi tavsiye edilmis.


  • alt metni


  • DAEŞ selam çakıyor


  • Ne Şans be...


  • 😃 ne zaman gideceksin diye soranlara olursa Ekime olmazsa S...me derdim. Harbiden ikincisine gidecegiz. Artik mulakati gectim red falan yersem bari en azindan avrupadaki doktoraya vs bakarim diye umitleniyorum. (Daha onceden iki kez turist vizem red yemistir.) Mahalleden it kopek vize aldi gitti bizim ailemiz orada biz gidemedik.

  • ⭐⭐

    Yaklasan secimler nedeniyle alinan bir onlem oldugunu dusunuyorum


  • "credible reports" şu raporlar kim tarafından hazırlanmış ?


  • ABD istihbaratına her şeyden daha çok güveniyorum. Ankara'da böyle acı bir tecrübe yaşadık geçmişte, kardeşim okuldan arkadaşını kaybetti. Kalabalık yerlere girmeyip olabildiğince evden çıkmamaya çalışalım bir süre.


  • Seçimler yaklaşırken, Trump hükümetinin, Türkiye'nin S-400'leri test etmeye başlamasına hiçbir karşılık vermediği düşünülmesin ve bu durum Biden tarafından aleyhlerine kullanılmasın diye, tıpkı Rahip Brunson krizinde olduğu ve sanki Türkiye'de o tip bir demokrasi varmış gibi, "Türk vatandaşları üzerinde baskı kuralım da, kendi hükümetleri üzerinde baskı oluşturarak, bizim istediğimizin gerçekleşmesine hizmet etsinler" şeklinde düşünülerek alınmış, tamamen siyasi bir karar olduğunu düşünüyorum. Haklıysam, yakında, bir konuşmasında / tweet'inde baklayı ağzından çıkarır; yaptırım aylar sürebilir. Umarım haksız çıkarım. Zira, başımızda yeterince dert yokmuş gibi, başımıza bunlar da gelince, insanın artık "Yeteeerrr!!!" diye bağırası geliyor!


  • Bu ne acziyet herkes eksilemiş:). @Doncarleone

  • ⭐⭐⭐⭐

    @kingocali, içinde söyledi: Türkiye'deki Vize Hizmetlerinin Geçici Olarak Durdurulması (Ekim 2020)

    Seçimler yaklaşırken, Trump hükümetinin, Türkiye'nin S-400'leri test etmeye başlamasına hiçbir karşılık vermediği düşünülmesin ve bu durum Biden tarafından aleyhlerine kullanılmasın diye, tıpkı Rahip Brunson krizinde olduğu ve sanki Türkiye'de o tip bir demokrasi varmış gibi, "Türk vatandaşları üzerinde baskı kuralım da, kendi hükümetleri üzerinde baskı oluşturarak, bizim istediğimizin gerçekleşmesine hizmet etsinler" şeklinde düşünülerek alınmış, tamamen siyasi bir karar olduğunu düşünüyorum. Haklıysam, yakında, bir konuşmasında / tweet'inde baklayı ağzından çıkarır; yaptırım aylar sürebilir. Umarım haksız çıkarım. Zira, başımızda yeterince dert yokmuş gibi, başımıza bunlar da gelince, insanın artık "Yeteeerrr!!!" diye bağırası geliyor!

    Çok sürse 16 ocağa kadar sürer. Sonra Trump go home!!


  • Sanki aylardır doğru düzgün vize veriyorlar da durdurrmussslarrmissmisss pehhhh 🥴


  • @ibrahimasar Biden gelirse, Türkiye'ye daha çok yaptırım uygulanacağı kesin. Ama umarım onun hükümeti, oligarklar dururken, Türkiye'den isteyip, hükümete yaptıramadıklarının acısını sivil halktan çıkarmaya çalışmayacak kadar "yetişkin-zekalı" olur.


  • Ne hikmetse şu güvenlik endişesi Azerbaycan dışişleri bakanın amerikanın dışişleri bakanıyla geçen olumsuz ateşkes görüşmesinden sonra açıklanıyor. "Credible" reportslar da aynı coğrafyada yer almasına rağmen Gürcüstan ve Ermenistanı ıskalayaraktan sadece Türkiye ve Azerbaycandaki büyükelçiliklere yollanıyor.


  • @crazycells Merhaba; biz 2021 Green Card kazananıyız case:2021EU00017xxx ds260 formumuzu haziranda gönderdik şimdi konsoluklar kapandı fakat kapanmadan önce Kentucky'den evrak isteme ile ilgili bilgi e-maili alan varmı sıra numarası kaçlarda şu anlarda bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa sevinirim. (current olma tarihi maili aldıktan sonra ortalama kaç aydır?)



Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

106
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum