Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

    @takvimcas, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    @fetihy çook teşekkürler sizlerede tez zamanda inşallah selamlar

    Bende sizde çok teşekkür ederim iyi dilek ve temennileriniz için 🙏🏻


  • Merhabalar, vizeleri onaylanan arkadaşlara hayırlı olsun umarız umutla bekleyen herkes için aynı sonuç elde edilir. Benim kafamı kurcalayan bir soru sormak istiyorum. 2021 talihlisi olarak çok erken tarihlerde KCC’den evrak onayı aldım. Henüz mülakata tarihleri açıklanmadı malumumuz. Bankada göstermem gereken parayı hangi tarihten itibaren yatırmış olmam gerekli?
    Teşekkürler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ali-Kadayifci, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Ben birşey soracağım, ds-260 ı doldururken Rusyada yaşıyordum ve işim var diye yazmıştım, şimdi Türkiyede yaşıyorum ve işsizim orada bunu belirteceğim, ispat istiyorlar mı bu konuda? veya detay bilen var mı?

    formu gonderdiniz mi?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @gokayK, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    arkadaşlar, siz mülakata girdiğiniz için size sormak istiyorum. ablam dv2021 talihlisi, tek kişi gidiyor. 10 bin dolar kadar gösterebileceğiz sadece, sizce bu yeterli olur mu? abd'den sponsor veya iş teklifi aramalı miyiz?

    elinizden gelenin en iyisini yapin. Konsolos karar verecek maalesef, bizim bilmemiz mumkun degil.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @TURKEYANDUSA, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    arkadaşlar öncelikle mulakata girip vizelerini alan herkese hayırlı olmasını dilerim bahtınız yolunuz açık olsun. bizim mulakat tarihimiz de çarşamba günü, umarım biz de sizler gibi sorunsuzca vizemizi alırız.

    vize mulakat hikayelerinizi okuduktan sonra kafamıza bir konu takıldı. mulakata girmiş arkadaşlara danışmak istediğim bir konu var, yardımcı olursanız sevinirim. konsolosla yapılacak mulakat öncesinde KCC' ye gönderilen evrakların teyit edildiğini bu belgeleri öncelikle verdiğinizi söylemişsiniz. bu konuda kafamız karıştı. KCC' ye gönderilen belgelerden tam olarak kastınız nedir acaba? gelen maillerde istenen evrakların tamamını (nufus kayıt örneği, adli sicil belgesi gibi) biz yeni alıp güncel olanları dosyamıza koyduk. bizim anladığımız kadarıyla bunların haricinde ilk başta KCC gönderdiğimiz belgeleri (yani o tarihli belgeleri) de ayrıca mı sunacağız? biz bunu atladık sanırım.

    guncellemenize gerek yok. Ayni belgeleri goturebilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mehmetkocwa, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Merhabalar, vizeleri onaylanan arkadaşlara hayırlı olsun umarız umutla bekleyen herkes için aynı sonuç elde edilir. Benim kafamı kurcalayan bir soru sormak istiyorum. 2021 talihlisi olarak çok erken tarihlerde KCC’den evrak onayı aldım. Henüz mülakata tarihleri açıklanmadı malumumuz. Bankada göstermem gereken parayı hangi tarihten itibaren yatırmış olmam gerekli?
    Teşekkürler.

    Su basligi kullanmaniz daha dogru olur:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/3423/dv2021-mulakat-deneyimleri/

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Tabula-rasa, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    İyi akşamlar, U.S Visa and Consular Services'tan gelen Covid ile alakalı cevaplanması gereken soruları ne şekilde göndermemiz gerekiyor?
    Direk soruları kopyalayıp cevaplarıyla birlikte başka herhangi bir bilgi vermeden [email protected] adresine göndermemiz yeterli midir?
    Bu mail sadece asıl talihli tarafından mı gönderilmelidir? Eşime böyle bir mail ulaşmadı.

    gonderilen email'de nasil gondereceginiz yazmiyor mu? Aciklamalar emaile eklidir diye dusunuyorum... Eger emin degilseniz, herkes icin doldurup once dediginiz email adresine gonderin, sonra da ciktisini alip mulakata goturun.


  • @hasan44 çook teşekkürler inşallah hasan bey numaranızda güzel maşallah çok çabuk gidersiniz umarım


  • @Tabula-rasa biz iki kisi icin de ayri ayri mail attik. Mail icerisinde isim soyisim case number mulakat gunu ve saatini yazmaniz gerekiyor ayrica ciktisini da alin yaninizda getirin diyor


  • @crazycells @lntcko çok teşekkür ederim.


  • Arkadaşlar vizem onaylandı 🙏🏼🙏🏼🇺🇸 direk deneyimi aktarıyım : mülakatım dan 30 dk önce sıraya girdim(hatta 2 saat önceden de abartıp durumu kontrol ettim 😂) daha sonra , pandemiden dolayı içeri 4 kişi aldıkları için güvenlikte pasaportu gösterdikten sonra beklemeye alındım. İçeri girdiğimde zaten az kişi olduğumuz için hemen evrak teslimine girdim(sadece 3 memur vardı , evrak alan memur sanırım hintli bir beyfendiydi) evraklarımı teslim ettim ama bi çoğunu almayı unuttu pasaportu teslim etmesi gerekirken beni ücret ödeme bölümüne aktardı(330$) fakat pasaportum elimde olmadığı için tekrat evrak memuruna döndüm (baya bi oraya bi oraya devlet dairesine döndü 😂) sonra vize ücreti dahil tüm işlemlerimi ve almayı unuttuğu belgelerimi de aynı memur aldı aksaklık için özür diledi . Ds260 form belgesi ve ais kaydına gerek olmadığını söyleyip beni mülakat için diğer memura gönderdi . Önümdeki arkadaşların vizesi onaylandıktan sonra ben sıramı aldım , esmer gözlüklü genç bir beyfendi vardı gayet kibar biriydi , mülakatı ingilizce denemek istedim kolay kelimelerin benim için daha iyi olacağını belirttim tabi ki dedikten 10 sn sonra 1 paragraflık bi soru sordu (ben mavi ekran 😂) türkçeye dönebiliriz bu benim için zor gibi dedim güldü ama asla türkçeye dönmedik daha basit cümlelerle başladık önce sağ elimi kaldırıp yemin ettirdi daha sonra nereye gideceğimi , neden gideceğimi , burda ne iş yaptığımı, orda ne yapacağımı sordu . Cevaplar bittikten sonra pc ye bir sürü şey yazdı. Sonra üstünde liste olan bi kağıdın madde madde üstünü çizdi (kalpten gidiyodum) o sırada pasaportumun en geö 5 gün sonra adresime gönderileceğini dosyaların tamam olduğunu söyledi , ben bi daha herşey tamam mı dedim , evet tamam harika görünüyor dedi . Teşekkür edip dolu dolu gözlerle mutluluk içinde salondan ayrıldım 😊😊😊 Emeği geçen herkese çooook teşekkür ederim , kazanan herkesin bir an önce bu duyguyu yaşaması için dua ediyorum ❤


  • Arkadaşlar selam daha önce 6 mayıs randevum iptal olmustu. Case No 22k. Ais üzerinden randevu alamıyordum. Bu sabah londra amerikan konsoloslugundan aradilar çarşamba sabah 9 için randevu verdiler hemen sağlık raporu için randevu almam gerektiğini soyleyip verdiği numarayı aradım bana konsolosluk görüşmesinin olduğu güne saat öğle 2 ye randevu verdiler. Henüz konsolosluktan randevu onayı için bir mail gelmedi.


  • @meilo tebrik ederim, vizeniz hayırlı olsun


  • @mkonca tebrik ederim, vizeniz hayırlı olsun


  • @TURKEYANDUSA geçmiş olsun, mülakatta başarılar


  • @takvimcas tebrik ederim, vizeniz hayırlı olsun 👏👏👏


  • @Aristoi tebrik ederim, vizeniz hayırlı olsun


  • @ByDoski bugün bir görüşme yoktu, sadece hükümet yaptıklarıyka ilgili bir rapor sunmuş olması gerekiyordu


  • @Mert-Güngör, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    @DustyBlue sizi de yordum ancak son bir sorum olacak, bilgili olabildiğinizi düşündüğüm bir konudan.
    DS-260 formunu doldurmuş olmam ingiltere’ye göç etmek aşamasında bana bir problem yaratabilir mi ileriki senelerde?

    hayır sorun olmaz. fakat bu saydığım 5 ülke (5 GÖZ ya da resmi adlarıyla UKUSA diyorlar bu anglosakson topluluğa) neredeyse her şeyi paylaşıyorlar. yasal ya da yasal olmayan yollarla her konuda paylaşım yapılıyor. fakat böyle olması abd ye göçmek istediğiniz için britanyanın buna sorun çıkartması ya da vize vermemesi diye bir şey yok. abd den vize alamayıp kanadadan alan sırf benim bildiğim 30 kişi var. ya da tam tersi olan kanadanın vize vermediği fakat abd nin vize verdiği. fakat en azından kanada ve abd nin vize başvuru bilgilerini görebildikleri ortak bir ekranları olduğu söyleniyor. zira beyan edilmesede abd konsolosluk yetkilisi vize mülakatından kanadaya vize başvurusu yaptınız mı diye sorabiliyor(2 örnek gördüm şuana kadar)

    siz dürüst olduktan sonra sorun yok. ileride abd ye göçmen olmak için bir vizeye başvurduğunuzda hiç sorun yaşamayacaksınız mesela. sorun sadece göçmen olmayanlarda.


  • @serotonin tebrikler vizeniz hayırlı olsun


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

125
Çevrimiçi

40.6k
Kullanıcı

4.4k
Konu

423.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum