Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @berkyurdum tebrik ederim, vizeniz hayırlı olsun

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @berkyurdum tebrikler. yeni hayatınızda mutluluklar 🙂

  • ⭐⭐

    @berkyurdum tebrikler! Umarım hızlıca vizeli pasaportlarınıza kavuşursunuz.
    Hesabınızda mali kaynak olarak kaç dolar gösterdiniz? Bir de bahsettiğiniz altınlar hesabınızda altın olarak mı duruyordu yoksa dolara çevirmiş miydiniz ?


  • @berkyurdum tebrikler yeni hayatınızda başarılar. Davacımıydınız?


  • Evet, biz de, 23 Eylül Vize görüşmesi öncesi bugün eşimle 09:35 deki randevumuza Unganlara gittik. 4. kattaki iki bayan görevliye Case numarası içeren evrakı, aşı belgelerimizi ve pasaportlarımızı verdik. Kaydettiler, webcamle fotoları çekip, bir alt kata (3.kat) Düzen Laboratuvarı'na gönderdiler, oradaki desk'e evraklarımızı verdik ve çağırılmayı bekledik, iki kişi için 1797 TL ödedikten sonra, sırayla kan, idrar ve Akciğer Grafisini çektikten sonra tekrar Unganlar'a 4. kata çıktık. (Düzen Laboratuvarı'nda işimiz 11.00'de bitmiş oldu.) 13:30'da gelmemizi söylediler, zamanında gelmemize rağmen salonda beklememizi söylediler, zira herkese 13.30'u vermişlerdi. 1 saat kadar bekledikten sonra önce ben sonra eşim muayeneye alındık. İç çamaşırı kalmak koşuluyla kıyafetler çıkarıldı. 15 dakika Dr'un gelmesini bekledik, Dr geldi steteskopla dinledi, sol kola 2 aşı vurdu, daha önce ameliyat olup olmadığımı, sigara, alkol kullanıp kullanmadığımı, gözlük kullanıp kullanmadığımı ve Amerika'da ne iş yapacaksınız sorularından sonra 5 dakikalık mini muayene bize kişi başı 1890 TL ye patladı. Deskteki bayan görevliler ertesi gün 14.0 gibi gelip o meşhur kutsal sarı zarfı ve Cd, röntgen ve evrakları almamızı söyledi. dolayısıyla; Düzen Laboratuvarı, iki kişi için 1797 TL, Unganlar Dr. Muayenesi de kişi başı 1890 TL olmak üzere toplam 5500 TL ödenmiş oldu. Nakit dolar ya da Tl kabul ediyorlar, KK geçerli.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @lntcko, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Merhabalar, Aklima takilan birsey oldu, Kcc ye evraklari mail ile gonderirken edevlette sabika kaydi ve nufus kayit ornegi alirken evraklarin ivraz edilecegi yere kentucky consular center yazmistik. Peki simdi ayni evraklari konsolosluga vermek icin aliyoruz yine kcc mi yazmaliyiz yoksa konsoloslugu mu yazmaliyiz mulakata giren arkadaslar nasil yapti yardimlarinizi rica ederim

    ABD Konsoloslugu olarak yazabilirsiniz, o kisim zaten belgeyi degistirmiyor. Sadece bilgi amacli soruluyor...


  • Ben birşey soracağım, ds-260 ı doldururken Rusyada yaşıyordum ve işim var diye yazmıştım, şimdi Türkiyede yaşıyorum ve işsizim orada bunu belirteceğim, ispat istiyorlar mı bu konuda? veya detay bilen var mı?


  • Mülakatım saat 14.45 olmasına rağmen bir 15 dakika önce elçiliğe gittim.

    Kapıda güvenlik bana giriş kapısının önünde içeri girmeden covid soru anketini verdi klasik 5 soruyu doldurdum.(ateşin var mı yok ülke dışı yaptın mı covidli ile buluştun mu tadında sorular)Daha sonra doldurduğum anketi alan güvenlik benim kapıda beklemem gerektiğini söyledi toplamda mülakat saatimden yaklaşık yarım saat sonra ismimi okuyup kapı otomatını açtılar klasik x rayden geçtim içeriye metal elektronik birşey sokmuyorlar direk istenilen belge dosyalarla gitmenizi tavsiye ederim. Xray geçince yaklaşık 100 metre karelik bir salona geçiyorsunuz kapıdan girer girmez sağda bir masada bir arkadaş sizin pasaportunuzu alıyor arkasına barkod sticker yapıştırıp elinize bir sıra numarası verip salonda oturmanızı istiyor

    Arkadaş bir onbeş dakka orada oturmuşum zaten gün yorucu geçti nerdeyse gözlerim kapanacak 29 numara 9. Bankoya yazdı gittik orada bir Türk hanımefendi evrakları istedi bunlar sağlık muayene zarfı diploma aslı fotokopisi kcc adli sicil çıktısı banka hesapları birth certificate eski usa vizesi pasaportu 2 fotoğraf ve güncel pasaport aldı ais yada ds260 confirmation istemedi kaç kez usa gittiğimi sordu bilgisayara işledi .
    Şimdi 8 bankoya git para yatır dedi gittim 8 numara banko içerideki bey evrak alan hanımefendiye lastman mi? diye sordu belge toplayan hanım yes dedi 330 doları 3 yüzlük 3 onluk dolar olarak verdim makineye saydırdı bunu niye söylüyorum makine doları okumazsa sizden başka banknot istiyorlar temkinli olun yedek bir yüzlük yada onluk fena olmaz neyse abimiz bana para aldığına dair fişi verdi.
    Gene beklemeye geçtim derken
    1 nolu bankoda numaram yandi bir hintli yada pakistanlı gençten ortalama 30-35 arası memur beni çağırdı adam çok sempatik klasik sorular sordu usa kaç kez gittin ne iş yapıyorsun ne iş yapacaksın kime gidiyorsun üniversiteyi ne zaman bitirdin yakın geçmişte ülke dışına çıktın mı cevapları alınca hadi bakalım elini kaldır bu söylediklerine yemin et tadında bir rituel yaptık sonra dur elini indirme makineye koy parmak izlerini alayım tabi adam sıkılmış son kişiyim bayağı muhabbet ettik üniversite doğum yerim falan filan chelsea taraftarı dünya ahiret kardeşimle müşakatım bitti saat 14.45 randevumdan herşey dahil 16.05 çıkışım oldu vizeni onaylıyorum 4-5 güne adresinde olur tadında konuştu.Çok teşekkür ettim direk çıktım
    Nacizane tavsiyem gayet rahat olun bu mülakat A1 ingilizce düzeyinde olan birisi için bile rahat geçiyor zaten tüm personel çook temiz sempatik esprili insanlar para ödeme bankosuna yanlış gittim para alacak adam eksik olmasın kalktı ta birinci bankodan beni alıp 9 bankoya götürdü.Hiç öyle sert kapris het hüt yok gayet güzel matrak muhabbet gani tadda bir mülakat şimdiden herkese başarılar dilerim.
    Bu arada benim için çook önemli olan tüm bu kangren iklimde bizi yanlız bırakmayan @crazycells @Muhtaradana @Metin-Aladag beylere minnettarım bu dualar onlara yeter inşallah neyse halen havalimanındayım şimdide uçak bekliyorum.
    Selam ve saygılarımla


  • @takvimcas tebrik ederim, okurken ben de çok mutlu oldum, darısı başımıza 🖖🏻

  • ⭐⭐⭐

    @mkonca, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Aldım vizeyi arkadaşlar. Selamlar herkese

    Tebrik ederim gözünüz aydın diyelim

  • ⭐⭐⭐

    @meilo tebrik ederim. Yeni hayatınızda başarılar ve mutluluklar dilerim

  • ⭐⭐⭐

    @berkyurdum tebrik ederim. Yeni hayatınızda başarılar ve mutluluklar dilerim


  • arkadaşlar, siz mülakata girdiğiniz için size sormak istiyorum. ablam dv2021 talihlisi, tek kişi gidiyor. 10 bin dolar kadar gösterebileceğiz sadece, sizce bu yeterli olur mu? abd'den sponsor veya iş teklifi aramalı miyiz?


  • Merhaba arkadaşlar,

    21 Eylül 09:30 da mülakat randevumuz vardı, 09:00 da konsolosluk önünde beklemeye başladık, randevu saatine yakın güvenlik personeli ismimizi okuyarak bizleri içeri davet etti. Bu bölümde daha önce mail olarak cevapladığımız covid güvenlik sorularının bulunduğu formu tekrar doldurup, imzaladık. 10-15 dakikalık bekleyişin ardından mülakatların yapıldığı bölüme davet edildik. İçeri girdiğimizde salonun hemen girişindeki personel tarafından sıra numarası verildi, daha yerimize oturmadan numaramızın yandığını görüp ilgili gişeye yöneldik.

    Sırasıyla pasaport, fotoğraf, asıl talihlinin diploma aslı ve fotokopisi, KCC ye gönderdiğimiz evraklar olmak üzere nüfus kayıt örneği, sabıka kaydı, evlilik cüzdanı ve fotokopisi ve son olarak hesap dökümünü görevliye teslim ettik. Ardından bizi ödeme yapacağımız gişeye yönlendirdiler. Ödeme işlemi tamamlandıktan sonra yaklaşık 5 dakikalık bekleyişin ardından mülakata davet edildik.

    görevli güler yüzlüydü, ingilizce/türkçe mi yapmak istersiniz diye sordu, biz ingilizceyi tercih ettik.

    asıl talihli olan eşime:

    *mesleğiniz nedir?
    *şu an ne iş yapıyorsunuz?
    *kaç yıldır bu işi yapıyorsunuz?
    *daha önce ne iş yapıyordunuz?
    *nereye gitmek istiyorsunuz?

    bana ise sadece mesleğimi sordu, ardından tebrik ederek vizemizi onayladığını söyledi.

    Umuyorum ki mahkemeden gelecek güzel haberlerle, hepimiz vizemizi alacağız.


  • arkadaşlar öncelikle mulakata girip vizelerini alan herkese hayırlı olmasını dilerim bahtınız yolunuz açık olsun. bizim mulakat tarihimiz de çarşamba günü, umarım biz de sizler gibi sorunsuzca vizemizi alırız.

    vize mulakat hikayelerinizi okuduktan sonra kafamıza bir konu takıldı. mulakata girmiş arkadaşlara danışmak istediğim bir konu var, yardımcı olursanız sevinirim. konsolosla yapılacak mulakat öncesinde KCC' ye gönderilen evrakların teyit edildiğini bu belgeleri öncelikle verdiğinizi söylemişsiniz. bu konuda kafamız karıştı. KCC' ye gönderilen belgelerden tam olarak kastınız nedir acaba? gelen maillerde istenen evrakların tamamını (nufus kayıt örneği, adli sicil belgesi gibi) biz yeni alıp güncel olanları dosyamıza koyduk. bizim anladığımız kadarıyla bunların haricinde ilk başta KCC gönderdiğimiz belgeleri (yani o tarihli belgeleri) de ayrıca mı sunacağız? biz bunu atladık sanırım.

  • ⭐⭐⭐

    @Aristoi tebrik ederim yeni hayatınızda başarılar ve mutluluklar dilerim

  • ⭐⭐⭐

    @takvimcas tebrikler. Hayırlı olsun yeni hayatınızda mutluluklar dilerim.


  • Bugün Mahkeme kararı hakkında bilgisi olan var mı?


  • @fetihy çook teşekkürler sizlerede tez zamanda inşallah selamlar


  • İyi akşamlar, U.S Visa and Consular Services'tan gelen Covid ile alakalı cevaplanması gereken soruları ne şekilde göndermemiz gerekiyor?
    Direk soruları kopyalayıp cevaplarıyla birlikte başka herhangi bir bilgi vermeden [email protected] adresine göndermemiz yeterli midir?
    Bu mail sadece asıl talihli tarafından mı gönderilmelidir? Eşime böyle bir mail ulaşmadı.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

94
Çevrimiçi

40.2k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum