Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri


  • @goblis evet bunun için defalarca mevcut eo üzerinde güncelleme adı altında değişiklikler yaptılar, umarım bu güncellemenin bir sonraki adımı dv vizeleri için bir muafiyet şeklinde olur


  • Herkese selamlar 2020 yılında alacağımız en güzel haber sanırım EO üzerindeki güncellemelerde DV vizeleri için muafiyet çıkmasıdır. O zaman 2020 yılına lanet okumaktan vazgeçeceğim :) daha ne kadar bekleyeceğiz? dava sonuçları ne zaman sonuçlanır? 30 eylül tarihi ileri bir tarihe çekilir mi? binlerce soru düşünce. Herkesin hakkında hayırlısı olsun

  • ⭐⭐

    @gezgin34 Bitmiş , geçmiş birşey için hayal kurmaya devam etmek gereksiz değilmi ?


  • @gezgin34, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    30 eylül tarihi ileri bir tarihe çekilir mi?

    bunca olan biten içinde en imkansıza yakını bu maalesef. Trump denen arkadaşın insafa gelmesi lazım EO yu sürekli güncelliyor DV kazananları için ayrıcalık tanıması azım ama bu olur mu "bence" çok zor. chain immigration'ın cezasını en suçsuz olan DV kazananlarına kesiyor adam kolay olan bu olduğu için.


  • @Semihmete o zaman neden hala bu forumda bu baslik altinda hala okumaya devma ediyorsunuz yazılanları. Isteyen bekler isteyen umut eder isteyen tamamen yitirir umudunu buradaki hayatina devam eder.


  • ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ÇOK ÖNEMLİ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️

    Bugün konsoloslukdan gelen e-mail, vize süresi bitip giriş yapamayan DV2020 talihlilerini ilgilendiriyor⬇️⬇️⬇️ (iletiyi düzenliyeceğim)

    1.     Süresi Bitmiş, Bitmek Üzere Olan, Uzatılması Gereken ya da Yeniden Onaylanacak Olan Vizeler: Vizenizin süresi bitmek üzere ise Amerika’ya bir an önce seyahat etmenizi tavsiye ederiz. Eğer vizenizin süresi doldu ise; ancak, vizeniz 23 NISAN 2020 tarihinde geçerliydiyse ve önümüzdeki 60 gün içinde Amerika’ya seyahat etmeyi planlıyorsanız vizenizin bir kopyasını [email protected] adresine email olarak gönderin. Dosyanızı değerlendirip size bilgi vereceğiz. Vizenizin yeniden onaylanabilmesi için yeni sağlık raporu, vize ücreti, ek belgeler ve yeni bir vize görüşmesi gerekebilir.

    Eğer vizenizin süresi 23 Nisan 2020 tarihinden önce dolduysa ve PP10014 ve PP10052 sayılı Başkanlık Bildirileri’nde belirtilen muafiyet kategorileri arasında yer almıyorsaniz, bu Başkanlık Bildirileri’ne tabisiniz demektir.  Birçok göçmen vizesinin verilmesini 31 Aralık 2020 tarihine kadar askıya alan Başkanlık Bildirileri hakkında detaylı bilgi için lütfen yukarıdaki web adreslerini inceleyiniz. Diğer tüm başvurular için normal hizmet vermeye başladığımızda bizimle tekrar irtibata geçmeniz gerekmektedir. Vizelerin geçerlilik süresi uzatılamamaktadır.

    10.  İşlemleri Devam Eden Çeşitlilik Vizeleri (DV): Yürürlükte olan 10014 sayılı Başkanlık Bildirisi bazı göçmenlerin Amerika Birleşik Devletleri’ne girişini durdurmuştur. 23 Nisan itibariyle vizelerini almamış Çeşitlilik Göçmen Vizesi (DV) başvuru sahipleri de, eğer herhangi bir muafiyet kapsamında değillerse, Başkanlık Bildirisi’nin maddelerine tabidirler. Bu bildiri 31 Aralık 2020 tarihine kadar yürürlükte olacaktır. Lütfen detaylı bilgi için yukarıda verilen web sitelerini ziyaret ediniz. DV-2021 programı talihlileri, lütfen güncel bilgiler için https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/ ve https://travel.state.gov/content/travel/en/traveladvisories/ea/covid-19-visa-services-and-restrictions.html sitelerini takip ediniz. Dosyanızın durumunu https://ceac.state.gov/ceac adresinden öğrenebilirsiniz.


  • 14:00 Thy ucagi ile Houston a gidiyoruz, bugun. Ucaga binene kadar lstedikleri evraklar. Vize basili passport, sari zarflar. ABD YE gidecekler THY nin J bankosundan islem yaptıracaklar ilk kez gidiyorsaniz kisi basi 50 tl hava alani harci ödedik kizimiz 9 yasinda onada aldilar. Herhangi bir covid proseduru yok. Maske yeterli atesimize bile bakmadilar. Houston a inince yasadiklarimi paylasicam.


  • Dis hatlar giriste ucak biletinizi hazir edin. Telefona gelen mail varsa onuda gosterebilirsiniz. Ugrasmamak için kemer, saat bozuk para vs bulundirmayin. Boylece cok rahat oluyor. Iceride su 10 tl :) çocuğunuz varsa bir iki tane bulundurun 😊


  • @mesuthhh Yeni hayatınızda bol şanslar iyi günler


  • @mesuthhh, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    14:00 Thy ucagi ile Houston a gidiyoruz, bugun. Ucaga binene kadar lstedikleri evraklar. Vize basili passport, sari zarflar. ABD YE gidecekler THY nin J bankosundan islem yaptıracaklar ilk kez gidiyorsaniz kisi basi 50 tl hava alani harci ödedik kizimiz 9 yasinda onada aldilar. Herhangi bir covid proseduru yok. Maske yeterli atesimize bile bakmadilar. Houston a inince yasadiklarimi paylasicam.

    iyi yolculuklar umarım seneye bizde buradan heyecanımızı paylaşırız.
    yeni hayatınızda başarılar dilerim

  • ⭐⭐⭐

    @mesuthhh, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    14:00 Thy ucagi ile Houston a gidiyoruz, bugun. Ucaga binene kadar lstedikleri evraklar. Vize basili passport, sari zarflar. ABD YE gidecekler THY nin J bankosundan islem yaptıracaklar ilk kez gidiyorsaniz kisi basi 50 tl hava alani harci ödedik kizimiz 9 yasinda onada aldilar. Herhangi bir covid proseduru yok. Maske yeterli atesimize bile bakmadilar. Houston a inince yasadiklarimi paylasicam.

    Mesut bey, hayırlı olsun. Yeni hayatınızın güzel günler getirmesi dileğiyle.

    Darısı başta DV2020 ve DV2021'deki tüm arkadaşlarımızın başına inşallah.


  • @mesuthhh çok güzel bir haber , yeni hayatınızda başarılar .


  • @mesuthhh HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN...


  • Selamlar ve tesekkurler. George Bush Havaalaninda işlem toplamda 30 dk filan sürmemiştir. Pasaportlar ve sari zarflari veriyorsunuz, o kadar. Sonrasında asil tahliye bir kac basit soru soruyorlar. Damgayi basti ve enjoy dedi. 12 saat yolculuktan sonra algılanmada sorunlar oluyor. Türk hattim çalışmadı. Oteli bulduk fakat biraz yordu. Onceden gideceginiz adresi calismak gerek.


  • @mesuthhh yeni hayatınız da başarılar dilerim


  • @mesuthhh Bey,
    Hayirlisi olsun, bol sanslar darisi bekleyenlerin basina 👏🙏

  • ⭐⭐⭐

    @mesuthhh, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Selamlar ve tesekkurler. George Bush Havaalaninda işlem toplamda 30 dk filan sürmemiştir. Pasaportlar ve sari zarflari veriyorsunuz, o kadar. Sonrasında asil tahliye bir kac basit soru soruyorlar. Damgayi basti ve enjoy dedi. 12 saat yolculuktan sonra algılanmada sorunlar oluyor. Türk hattim çalışmadı. Oteli bulduk fakat biraz yordu. Onceden gideceginiz adresi calismak gerek.

    Mesut bey, yeni vatanınıza hoş geldiniz demediler mi ☺️

    Merak ettim ne gibi soru yöneltiyorlar?


  • .............

  • ⭐⭐⭐⭐

    @mesuthhh Mesut bey hoş geldiniz. Umarım en kısa zamanda bir çok konuda hızlı yol alırsınız.


  • Her şeyin bittiğine inanamayıp bir umut 3-4 günde bir foruma bakıyorum...Artık giden arkadaşlara sevinirken, içimde hep batan bir burukluk oluyor :(


Benzer Başlıklar

  • DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak

    Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler gocmen vize green card vize
    2
    0 Oy
    2 İleti
    467 Bakış
    crazycellsC
    @numan011, içinde söyledi: DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak Merhabalar,Amerikada yaşayan kızarkadaşımın DACA vizesi mevcut(bu sene vizesini sorunsuz yeniledi tekrardan)eğer kızarkadaşımla evlenirsem aile dayanaklı green card veya benzeri bir oturum izni alabilir miyim ve ne tür bir statüye sahip olurum? Bu konuda bana cevap verip bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Maalesef DACA statusundeki kisiler ne ABD vatandasi, ne de Green Card sahibi olarak sayilmiyor. O nedenle tahminimce DACA statusune sahip biriyle evlenmek size gocmenlik icin hicbir fayda saglamayacak. Ama emin olmak adina, sorunuzu bir de Muslu Hukuk Burosu'na sormanizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor
  • 40 Oy
    12k İleti
    682k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • 6 Oy
    316 İleti
    20k Bakış
    S
    Ds 260 senedini sefirliye nece aparmalıyam.Notebookda yoxsa telefonda
  • 17 Oy
    8k İleti
    922k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

44

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum