[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@mkonca, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
bir gocmenin abd ye katkisi müthiş olacaktir hele ki bu süreçte. 100 bin dolar civarı yaninda götürecek insanlar tanıyorum. sadece diversity 55 bin vize. 50.000$ ortalama ile ABD ye gitseler 2.750.000.000$ yapıyor. Bu 55 bin kişinin ABD'de yarattığı katma değeri saymıyorum... Trump madem cok iyi bir tüccar, ekonomiyi iyi biliyor, bunlari goz onunde bulunduracaktir. Konsolosluklar zaten kapaliydi. Bence EO uzamayacak. Trump tamamiyle seçmenin gazını almak için zaten konsolosluklarin kapali olduğu bu süreçte EO çıkararak şov yapti. Seçime kadar ekonominin ilerlemesini istiyorsa göçmenlere muhtaç!
trump göçmen karşıtı olan ama otellerinde kaçak göçmen çalıştıran, göreve gelir gelmez müslüman ülke girişlerini yasaklayan fakat ilk resmi yurtdışı ziyaretini de suudi arabistan'a yapan birisi. siyaset denen şey de biraz bu maalesef. yazdıklarınız doğru ve kendisi de bunun son derece farkındadır ancak fakat angut kitlesini konsolide etmek için zenofobi kartını fırsat buldukça oynayacaktır. umarım ocakta defolur gider de dünya bir dört yıl daha kendisini ve angutluklarını çekmek zorunda kalmaz.
-
@arnold-layne cehennemin dibine kadar yolu var.
-
Bu ileti silindi! -
https://www.instagram.com/tv/CBfuUhglZkD/?igshid=qkdtenct49xj
Konsolosluklar hala belirsiz
-
Merhaba, F1 cılar için video yayınlamışlar, randevuların ne zaman başlayacağını kendilerinin de bilmediğini söylemişler.
https://www.youtube.com/watch?v=xLlnJzXn2_M&feature=youtu.be
-
bugün ekşisözlükte birisi temmuz ayı randevularının da iptal edildiğini yazmış türkiye için.
-
@DustyBlue aynı yazıyı instagram yorumunada yazmışlar ( Bugün F1 visa için attıkları post)
-
@Semihmete valla ben bugün eli değmişken bizim EO imzalar diyordum eee imzalamamış galiba haklı çıktınız sonuçta bizim EO yasa detayları bize kadar geldi hazır olan bir şeyi bekletiyor mu ne ? Konsolosluklarda önemli tabi 😊
-
@takvimcas yazı nedir
-
@takvimcas Adamın ülkesi yanıyor , karısı bile doğum gününe gitmemiş😊Bu aralar göçmenlerle uğraşacak kadar boş vakti yok.Bu karışıklıktan sıyrılıp çıkarız inşallah.Tepet geçecek teğet😊
-
@Semihmete Cuma ya da önümüzdeki hafta başı itibariyle L-1, H-1B, H-2B ve J-1 vizeleri için EO'nun çıkacağı, yayınlandığı tarih itibariyle geçerli olacağı ve büyük ihtimalle mahkeme kararıyla iptal olacağı söylentisi mevcut.
-
@mkonca ekşi sözlükteki yazıda birileri konsolosluğun temmuz ayı için randevu vermeyeceğine değinmiş onlara göre Ağustos eylül mülakatları kalıyor
-
@takvimcas Bu bilgileri nereden alıyolar acaba, konsolosluk çalışanlarının bile durumdan haberi yokken birileri bilgi alıyor.
-
@Alper-Kocatepe artı hadi temmuz açıldı e ağustos kadar o memur tabi başka işi vardır ama hiç mi dv dosya bakmıcak bence bu iş temmuzda konsolosluk açılırsa 22 haziran pazartesi haftası bile mail gelebilir özellikle iptal edilen nisan mülakatları için olabilir böyle bir şeyi hatırlarsanız bir ay önce yaşadık rus cumhuriyetlerinden bir talihliyi telefonla aradılar bu hafta görüşmeye gel yoksa konsoloslukları kapayacağız dediler örneği hepimiz bizzati yaşadık bakalım son perdedeyiz filim nasıl bitecek
-
Covid-19 pandemisinden önce en son hangi numara çağrıldı mülakata? Konuya dışarıdan henüz yeni giren biri olarak merak ediyorum açıkçası. Daha önce talihli olup hakkı sıra gelmediği için yanan biri olarak umarım en az zararla atlatılır son 2,5 ay ; en az zarar diyorum çünkü zamanın kısalması ve hala mülakatların başlamaması nedeniyle neredeyse kesinleşti ki bazı arkadaşların durumu olumsuz sonuçlanacak maalesef.
-
@this-time89 sanırım 14 bin en son mülakata giren kişi
-
@takvimcas, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@mkonca ekşi sözlükteki yazıda birileri konsolosluğun temmuz ayı için randevu vermeyeceğine değinmiş onlara göre Ağustos eylül mülakatları kalıyor
Eksi’deki hangi konuda yazıyor bu?
-
@Sono ben ekşide olduğunu buradan okudum instagramada yorumlarada birisi yazmış
Kaynak neresi belli değil instagram yorumlar kısmına bakabilirsiniz
https://www.instagram.com/tv/CBfuUhglZkD/?igshid=8mkmzhoz1rqj
-
-
Herkese selam. 17 sene başvurduktan sonra nihayet DV2020'yi tutturmuş biri olarak yazıyorum :) 17 senede neler oldu neler. Başvurular internet üzerinden yapılmaya başlandı, evlendim, dv2020 başvurduğumda 1 cocuk vardı, açıklandığında 2. cocuğum olmuştu, kafada saç kalmadı :) Case number current olacak mı derken bu sefer pandemiden sokağa cıkamaz olduk. Neyse hem güzel şeyler hem kötü şeyler yaşandı. Tam umudumu kesiyorken bugün evrak onay maili aldım. Olur mu olmaz mı bilmiyorum ama bir umut işte. Bakalım EO kararı ne olacak. Daha gitmeden bu süreç epeyce yordu beni. Hem burdaki diplomayı, ruhsatı bir kenara bırak hem iki cocukla bilinmeyene git. İyi mi olur, kötü mü olur onu zaman gösterecek. Bu forumda yardım aldım, yardımcı olmaya calıştım. Umarım herkes için hayırlısı olur. Herkese teşekkürler. Biraz içimi dökeyim dedim ...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum