Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Coronavirus (COVID-19)

Gündem
3.8k 228 437.1k 172

• @ibrahimasar katılıyorum, herkesin şartları elverdiğince kendine göre bir yaklaşım tarzı oluyor, herkesin elinden gelenin en iyisini yapabilmesi her zaman temennim.

Bunun dışında, iletilerinizi okuduğum kadarıyla espri anlayışınız ve o yöndeki düşünce durumunuz (sense of humor ve state of mind demek istiyorum, İngilizce daha güzel karşılıyor ) hiçbir koşulda formundan bir şey kaybetmez umarım :)

İyi dilekleriniz için de teşekkür ederim. İşe giderken ve gelirken hiçbir yere dokunmadan maratonu tamamlamayı öğrendim. Aynı şekilde gün içinde yüzüme dokunmamayı da. Bu sefer de üzerime, kıyafetime bulaşmış mıdır acaba şüphesi oluyor. Yine de azami ölçüde dikkat edeceğiz artık, yapacak başka bir şey yok. Siz de çok dikkat edin. El yüze değmesin, onun dışında havadan gelme ihtimalini de maskeyle durdurmaya çalışıyoruz. Umarım arkadaşınız da bir an önce sağlığına kavuşur

• @FreeWoRLD sağlık bakanlığı bu konu ile açıklama yaptı
    20200508_095304.jpg

• @ayvalik10 ben 20 martta İstanbula geldim. Bu plani Ocak ayinda yapmistim ve biletimi almistim. Donusum Nisandi ancak ucuslar kapaninca burada kaldim. Aslinda erteleyecektim ancak isyeri virus nedeniyle kapaninca ve ne zaman normale donecegi belli olmadigindan Tr ye gelmek daha iyi olur diye dusundum ve geldim. Simdi de ucuslarin ne zaman baslayacagi net olmadigindan 15 mayıstaki tahliye ucusuyla gitmek iyi fikir olurmu onu dusunmeye basladim. Malum su an oradada durum o kadar iyi degil. İsyeri faaliyete Temmuzda baslayacak ve yuzde 50 kapasite ile baslayacak. İnsallah hersey kısa surede normale doner.

• @roccorocco Çok teşekkür ederim cevabından dolayı sen GELME Türkiye ye burada olunca gidemiyorsun ya ap kaldın 2 defa gittin geldin şimdi yine gidemiyorsun Türkiye yaşamak sana artık çekilişten sonra yaramıyor amerikaya git kış kış kış git ya :)

• @ayvalik10, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

@roccorocco Çok teşekkür ederim cevabından dolayı sen GELME Türkiye ye burada olunca gidemiyorsun ya ap kaldın 2 defa gittin geldin şimdi yine gidemiyorsun Türkiye yaşamak sana artık çekilişten sonra yaramıyor amerikaya git kış kış kış git ya :)

😀 Evet Tr-Usa hattında yıldızım barısmadı. Şu sıralar hiçbir yer hiç kimseye yaramiyor. Allah Dv2020 ve 2021 lilere kolaylık versin. Su donemde gitmekte zor burda kalmakta.

• Yasaklı

@Muhtaradana, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

@FreeWoRLD sağlık bakanlığı bu konu ile açıklama yaptı
    20200508_095304.jpg

Zaten dun sabah medya'da bu haber verilmeye baslandiktan sonra resmi bir NHS gorevlisinden veya hukumet yetkilisinden haberi konfirme eden bir aciklama duyulmadi. Sonra birden ortadan kayboldu o haber. Bugun ise hic bahsedilmedi. Normalde Turkiye aleyhine birsey oldugunda, bati medyasinda gunlerce bozuk plak gibi calar dururdu.

• İnsanlar hangi kafadalar anlamak güç

Aşısı bulunana kadar geçmeyecek bu lanet şey , sanki herşey bitmiş gibi davranıyorlar

COVİD-19 POLİKİLĞİNDE çalışıyorum bize bile gelen sayısı çok ama çok azaldı ama ,

Gerçekten hasta olan mı yok ?

Yoksa insanlar tamamıyla saldı mı artık çözemedik ..

• @azuleverde, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

@ibrahimasar katılıyorum, herkesin şartları elverdiğince kendine göre bir yaklaşım tarzı oluyor, herkesin elinden gelenin en iyisini yapabilmesi her zaman temennim.

Bunun dışında, iletilerinizi okuduğum kadarıyla espri anlayışınız ve o yöndeki düşünce durumunuz (sense of humor ve state of mind demek istiyorum, İngilizce daha güzel karşılıyor ) hiçbir koşulda formundan bir şey kaybetmez umarım :)

İyi dilekleriniz için de teşekkür ederim. İşe giderken ve gelirken hiçbir yere dokunmadan maratonu tamamlamayı öğrendim. Aynı şekilde gün içinde yüzüme dokunmamayı da. Bu sefer de üzerime, kıyafetime bulaşmış mıdır acaba şüphesi oluyor. Yine de azami ölçüde dikkat edeceğiz artık, yapacak başka bir şey yok. Siz de çok dikkat edin. El yüze değmesin, onun dışında havadan gelme ihtimalini de maskeyle durdurmaya çalışıyoruz. Umarım arkadaşınız da bir an önce sağlığına kavuşur

Maalesef arkadaşımız bu gece vefat etti, sabah haberini aldık. 13-15 yaşlarında iki kızı vardı. Şakası yok bu işin. Sizlere de kolaylıklar diliyorum.

• @ibrahimasar basiniz sagolsun. kalanlara sabirlar dilerim.

• Basiniz sagolsun sayin @ibrahimasar .

• @ibrahimasar Basiniz sagolsun!

• @ibrahimasar, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

@azuleverde, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

@ibrahimasar katılıyorum, herkesin şartları elverdiğince kendine göre bir yaklaşım tarzı oluyor, herkesin elinden gelenin en iyisini yapabilmesi her zaman temennim.

Maalesef arkadaşımız bu gece vefat etti, sabah haberini aldık. 13-15 yaşlarında iki kızı vardı. Şakası yok bu işin. Sizlere de kolaylıklar diliyorum.

başınız sağolsun abi.

• ⭐⭐⭐

@ibrahimasar başınız sağolsun :((

• ⭐⭐⭐

Bence saldı millet hele de burda sokağa çıkma yasağı bitince bugün çarşı içi ana baba günüydü maske falan da hak getire! Üstelik belediye başkanı 26 vaka var diye daha dün açıklama yapmışken

• @ibrahimasar
    Başınız sağolsun allah kalanlara sabır versin...

• ⭐⭐⭐

@ibrahimasar başınız sağolsun. Allah geride kalanlara sağlık versin.

• @ibrahimasar başınız sağolsun

• @ibrahimasar Başınız sağolsun.

• @ibrahimasar başınız sağ olsun, çok üzüldüm... bir süre sonra iyileşti yazarsınız diye umarak yazmıştım, çok üzücü geride kalanlara sabır dilerim. Herkes çok dikkat etsin lütfen

• Erol Mutercimler'e gore, Covid-19 nedeniyle olusan ekonomik daralmadan, her ne kadar en cok vaka ve olum sayisina sahip olsa da, en hizli sekilde ABD cikacakmis. Nedeni ise dunyada cok fazla devaluasyon tehlikesi olmadan para basabilen tek ulke olmasi.

ABD'nin borc miktari $25 trillionu gecti ve GDP'e orani 120%'e yaklasiyor. Fakat, 1945 yilinda II. Dunya Savasi bittiginde, ABD'nin borcunun GDP'e orani 125% olmasina ragmen cok kisa surede ekonomik olarak toparlandi ve dunya devi oldu.

Benzer Başlıklar

• Coronavirus nedeniyle verilen iş yeri kredileri ve yardımları

Taşındı Devlet Yardım Programları coronavirus covid-19
    242
    3 Oy
    242 İleti
    12k Bakış
    ErbaturE
    @entelman bütçeler biteli çok oldu, yeni başvuru yok, varolanlarında hepsi alamadı.
  • 19 Mayis...

Gündem
    3
    6 Oy
    3 İleti
    136 Bakış
    dmrD
    [image: BrZCPU.jpg] 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.
  • Covid-19 Yardımı için başvuru

Taşındı Gündem
    28
    0 Oy
    28 İleti
    1k Bakış
    MySeaM
    @nejla Kizinizin herhangi bir geliri olmadigi icin tax return (vergi beyani) yapamaz. Bunu yapabilmesi icin gelirinin olmasi lazim. Gelir ise is/calisma karsiligi ucret/maas, yatirim getirisi, kira getirisi veya faiz getirisi olabilir. Tax return yapmadan da stimulus yardimlari alamaz. Bu arada, ilerisi icin yillik belli oranlarin uzerinde geliri olursa (2020 yilinda bekarlar icin $12,400), tax return yapmak zorunda. Bu tercihe bagli degil. Bu oran her yil icin degisebilir. IRS den her yil kontrol etmesi lazim. Bu oranin altinda yillik geliri olursa, o zaman tax return yapma durumu istege bagli.
  • Türkiye'deki ABD Konsolosluk Hizmetleri Durduruldu (Coronavirüs-COVID-19)

Gündem
    190
    2 Oy
    190 İleti
    12k Bakış
    crazycellsC
    Gocmen olmayan vizelere basvuru yapacak kisilerin dikkatine! Turkiye ABD konsoloslugu'nun sitesine gore, Ankara'daki konsolosluk gocmen vizelerde biriken dosyalari isleyecegi icin acil durumlar disinda gocmen olmayan vize basvurusu kabul etmeyecek. [image: 1636926391514-screen-shot-2021-11-14-at-4.46.04-pm.png] https://tr.usembassy.gov/visas/nonimmigrant-visas/
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k