Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhabalar arkadaşlar uzun zamandır green card ile ilgili videolar izlemekteyim ancak başvuru için kendime pek güvenmiyordum yani nasıl olur ne yaparım diye bir türlü karar veremiyordum.Artık kararımı çocuklarım için verdim ve gerekli ne kadar vize türü varsa başvuracağım ancak bilgi konusunda çok fakir olduğum için nereye bakacağımı hatta neyi okuyacağımı bir türlü bilemedim.
    Bir devler okulunda matematik öğretmeni olarak çalışmaktayım ve devlet üniversitelerinin birinde matematik bölümünde geometri alanında yüksek lisans yapmaktayım.Bunun bana başvurumla ilgili bir ayrıcalık sağlayıp sağlamadığı konusunda da hiçbir fikrim yok.
    Bana genel bir bilgi verme şansınız varsa mutlu olurum.Teşekkür ederim.Umarım herkesin Allah gönlüne göre verir...
    Saygılarımla...

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@durusoy sorunuzu dilediginiz yerde soramazsiniz maalesef. Ne ilan veriyorsunuz, ne de duyuru yapiyorsunuz...

Eger cekillisle alinan green card'dan bahsediyorsaniz, sorunuzu su konuda sorabilirsiniz:

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2213/dv2021-bekleme-odası

Benzer Başlıklar

• 55
  • 4060
  • 148
  • 17043
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

113

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.4k

| | | |