Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD'de Silah Sahibi Olmak ve Atesli Silahlar Hobiciligi

Taşındı Kültür ve Hobi
114 36 18.2k 28

Benzer Başlıklar

• ABD'deki Futbol Ligi (MLS - Major League Soccer)

Taşındı Kültür ve Hobi
    14
    8 Oy
    14 İleti
    705 Bakış
    vartorianV
    @misha90 bu mantikli olurdu :D
  • ABD ve Kahve Bağımlılığı Üzerine

Taşındı Kültür ve Hobi
    35
    10 Oy
    35 İleti
    2k Bakış
    B
    Bana kahveyi sevdiren Dalgona, Ediya ve Hollys markaları Amerika’da var mı bilmiyorum ama favorilerimdi 🇰🇷 ☕️
  • ABD de ırk sorusu

Kültür ve Hobi
    6
    0 Oy
    6 İleti
    960 Bakış
    aytac59A
    @crazycells, içinde söyledi: ABD de ırk sorusu @aytac59, içinde söyledi: ABD de ırk sorusu others kısmı varsa others işaretleyip "just human" yazmak bana en makul geleni.... pek cok formda "prefer not to answer" secenegi de mevcut oluyor... :) eger resmi bir form dolduruyorsaniz ve azinliklara bir nedenden dolayi ek firsat taniniyorsa o durumda doldurmak farkli olurdu, lakin Turkler azinlik kabul edilmedigi icin bize bir etkisi yok :) Ben prefer not to answer seçeneği ile karşılaşmadım ancak ırkımı soran bu soruyla ilk karşılaştığımda 15-20 dk'lık bir şok yaşamıştım. İlk başta bu ne saçma bir soru yaww!!! hani Amerika'da ırkçılık suçtu. Neden bana bu soruyu soruyorlar diye bir sorgulama yaptım kendi kendime akabinde şu soruyu sordum "ben neyim lann???" beyazım ama Amerikalı değilim, beyaz olmak için acaba Amerikalı mı olmak lazım gibi gibi sorular. Sonuç olarak bence hangi ırk'a sahip olduğumu soran bu saçma sorunun bütün kurumların formlarından kaldırılması gerektiği düşüncesindeyim
  • İkinci hatta üçüncü sınıf vatandaş olmak üzerine

Kültür ve Hobi
    3
    10 Oy
    3 İleti
    704 Bakış
    T
    @omertug Uzaktan diğer ülke vatandaşlarını dünya kültürlerine karşı küçümseyici baktıgını dusunen insanlar icin fazlasıyla yararlı ve adaptasyonlarını hızlandırıp daha kolay entegre olmalarını saglayacak bir özet olmuş .Elinize sağlık.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k