Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

    @ayvalik10, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

    herkes biryerlere giriyor Türkiye de ki ölüm vaka sayısı kaç diye. Fakat biz Türk milletiyiz hiç doğruyu söylermiyiz. Bir konuda karşımızda ki insanları salak yerine koymayalım. Hemen SALAK kelimesine yasak gardeşim diyeceksiniz. Ozaman bu yapılan hareketin karşılığına hangi kelimeyi yazayım. Bir sistem açıyorsun çok güzel insanlar yararlansın diye. Tamam da bu sisteme göre neden konuşmuyorsun. Esnafım siyasetle işim olmaz. Allaha şükür mantıklı düşünebiliyorum. Neden böyle yazıyorum bazı kimseler uç nokta da tayyipçi ya da anti tayyipçi insanlar var. Siyaset kısmını ayır. Bu haberi yorumlar mısınız.

    Hükümetlerin tümünde vatandaşları salak yerine koyma alışkanlığı vardır. Gerçekleri saklayınca bir halt olacağını zannederler. Hal bu ki ellerinde böyle bir fırsat varken, ölü ve hasta sayısını ne kadar gerçekçi açıklarlar ise halk işin ciddiyetini kavrayıp mangal yapmaktan paytak paytak gezmekten vazgeçer. Korku büyük bir motive aracı fakat kullanmayı bilmiyorlar.


  • @Drywall Ablam Planoda yeni ev aldı geçtiğimiz perşembe. Buzdolabını getiren adamlar garajın önüne bırakıp gitmiştir. Montaj demeye kalmadan virüs diyerek ayrılmışlar. Evlere montaja bile girilmeyen bir dönemde böyle bir işi ben şahsen önermezdim. Öyle bir iş varsa bile başkalarının evine veya arabasına kesinlikle girmezdim.


  • Herkes kendi ulkesine donus yapiyor bu aralar ama artik ucuslarda kapandigindan ulkeye donuslerde buyuk problemler ortaya cikabiliyor.


  • Haber şöyle 🤷♂
    “Çin'de 'vahşi hayvan pazarları' yeniden kuruldu.
    Hükümetin Covid-19 salgınını tamamen kontrol altına aldığını açıklamasının ardından pazarlardaki hayvan satışları tekrar başladı.”

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    özellikle amerikada yaşayanlar için sigorta önerileri var.



  • @DonTurcos Erdoğan Avrupa'nın en büyük yoğun bakım ünitesi olan ülkesiyiz dedi. Dünyanın demedi


  • @Edelweiss Selamlar Dünya daki tüm liderlerin hep bir ağızdan söyledikleri sey hiçbirşey eskisi gibi olmayacak...Eğer trump beni dinlerse ona bir kaç fikir verebilirim Amerika için çok büyük bir iyilik sağlık sistemine el koyarak Türkiye ve Kanada türü bir sistem getirmek ...


  • Grafiklere bakilirsa, ilk positive vakadan bugune kadar ki gecen sure bazinda en yuksek artis Turkiye'de. Ustelik Turkiye ilk 10 siradaki ulkeler kadar cok fazla sayida test yapmiyor. Test sayisi arttikca, Turkiye'deki vaka sayilari da malesef daha hizli yukselecek gibi.



  • @ayvalik10
    Şimdi sistemde düzenleme yapmışlar ölüm nedeni , yaşı ve nerede öldüğü yazmıyor.


  • @MySea Ne kadar çok test o kadar çok hasta. Herşey normal bence.Zaten beklenen toplumun %70 enfekte olması sonrası bağışıklık zaten.Sadece herkes ben hastayım Ölecem diye hastaneye koşmasın italya İspanya gibi, amaç bunu zamana yaymak.


  • Turkiye milli dayanisma kampanyasi baslatti. Halka yardim vermek yerine, yardim toplamak adina kampanya yani. Demek gercekten para kalmamis hazinede!


  • Önceki olaylar olmasa yardım kampanyasına kimse bir söz söylemez de misal; imf bizden 5 milyar dolar veya euro borç istemese, suriyelilere 40 milyar dolar ödenmese, kızılay kendi bulunduğu ülkeden çok diğer ülkere yardımda bulunmasa veya suriye, irak, libya olayları, Almanya bizi kıskanmasa, kullanmayacağımız s400 lere para ödememiz, teslim edilmeyen f-35 lerin ödemesini yapmamız ve sayamadığım birçok şey.

  • Yasaklı

    Dun Ingiltere haberlerinde ekonominin coronavirus'un nedeniyle 2. ceyrekte %15 daralacagini soylendi. Issizlik oraninda da sicrama olacagi belirtiliyor. Avrupa'nin 2. buyuk, Dunya'nin 6. buyuk ekonomisi bu daralmayi tek basina yasamayacaktir.


  • Turkiye-de-koronavirusten-hayatini-kaybedenlerin-sayisi-168-e-yukseldi- vaka sayisi 10bini asmis.


  • ABD'nin başkenti Washington DC'de, halka yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle "evde kalın" talimatı verildi.


  • Allah korusun ama ben ölüm vakalarının bu kadar az olduğunu sanmıyorum.Ölüm vaka sayısını fazla olarak açıklarsalar milletin galeyana geleceğini,işe gitmeye zorunlu olanların bile gitmeyeceğini,biz canımızı yolda bulmadık devlet bize yardım etsin maaşlarımızı ödesin yıllarca vergi veriyorum hemde herşeye verginin vergisini veriyoruz diye halk ayaklanır.Hele parasızlıktan millet aç kalmaya görsün yağmalar başlar,hırsızlık başlar.Bunlar bunu göze alamadıkları için gerçek vaka sayısını bence söylemiyorlar.Ki daha fazla test yapılsa daha fazla hasta sayısı çıkacak.Sokağa çıkma yasağı ilan edemiyor çunku halka paket vermek zorunda.Eeee hazinede para yok neyi verecek? Yine ayaklanma kıyamet.
    Bakın açlık,parasızlık,çaresizlik öyle kefenimizi aldık geliyoruz demeye benzemez.Onlar show'du. O kefene sarılanlar 2 gün aç kalsın anti reisçilerden daha fazla devlet düşmanı olurlar.Bu corona virüs olayından sonra dünyada bir çok ekonomi ve birçok ülke çökücek bence.Bizim ne olacağımızda malumun ilamı zaten.


  • Cogu olumleri coronavirus yerine agir zaturre olarak kayitlara geciyorlarmis. Bazilarindan ise test icin ornek aliniyormus ama sonuc gelmeden vefat ettikleri icin yine corona yerine baska nedenle kayitlara geciyormus. Yani Turkiye'de her sehirden hatta ilceden corona suphesiyle hastanrye acile gidenlerin haberi var, o yuzden bu rakamlar daha cok kisiye test yapildikca katlanarak artabilir.

    Tipki ABD de oldugu gibi. Su ana kadar en yuksek oranda testi ABD yapti ve yapiyor. O yuzden vaka sayisi diger ulkelerden daha yuksek. Trump su ana kadar 1 milyon kisiye test yapildi dedi. ABD gunluk yapilan test sayisi bakimindan tum ulkelerden ileride, gunluk 100 bin kisiye test yapilmaya baslandi.


  • Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

94
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum