Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Old-Traveler , içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    Selamlar;

    Bugün vize görüşmeme vardı, girdim birkaç soru soruldu, iyi yolculuklar dedi, vizeniz onaylandı dedi, çıktım. Şimdi Vize statü kontrol ettim. Ekteki uyarı geliyor. Sizce düşündüğüm şey mi bu 😞

    U.S. Department of State
    NON IMMIGRANT VISA APPLICATION
    Administrative Processing
    Application ID or Case Number
    Case Created: 28-Feb-2020
    Case Last Updated: 02-Mar-2020

    bu dogal bir surec, telasa gerek yok. genelde birkac gun icinde vizeler basiliyor. Eger mulakatta size "idari isleme kaldiniz" demedilerse bu konuda endise etmenize gerek yok.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @seme77, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    16 Aralık da vize görüşmemiz vardı. Benim ve oğlumun vizesi onaylandı. Eşime sarı kağıt verip maildeki talimatları takip edin denildi. Maile cevap yazdik. Şimdi administrative processing de refused yaziyor. Neden red oldu bilmiyorum. Kendisi eczaci, eczanesi var. Ben memurum yeşil pasaportumuz var. Bana ve oğluma direk verdiler o alamadi. Tekrar basvurmak mantıklı mı?

    yanlis anlamis olabilirsiniz. Cunku idari islem gecici bir "red" durumudur. refused under 221 g diyorsa vize basvurunuz henuz red olmamis demektir, sadece idari islem surecinden aklanmaniz gerekiyor. Eger surec biterse bu refused durumu, issued olarak guncellenecek. Size verilen talimatlari takip edin isterseniz.


  • Merhaba. 18 nisan da nevada da mesleki fuarımız malum corona yüzünden ertelendi ve tarih belli değil. Tüm işlemlerimizi ve hazırlıklarımızı yaptık ve 20 mart a konsolosluk randevumuz var. Az once haber geldi. Davetiyemiz var. Ama artik etkinlik tarihi belli degil. Bu mulakatimi tehlikeye sokar mi.


  • Merhaba iki hafta önce vize başvurusu yaptım ve vizeniz onaylandı denildi bana fakat passaport bos geldi ve içinde sarı bi evrak cıktı şuana kadar bana hiç bi meal gelmedi meal gelmeai gerekmiyormu


  • @ozkan8158, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    Merhaba. 18 nisan da nevada da mesleki fuarımız malum corona yüzünden ertelendi ve tarih belli değil. Tüm işlemlerimizi ve hazırlıklarımızı yaptık ve 20 mart a konsolosluk randevumuz var. Az once haber geldi. Davetiyemiz var. Ama artik etkinlik tarihi belli degil. Bu mulakatimi tehlikeye sokar mi.

    Her şeyi olduğu gibi anlatın. İptal yazısının geldiği tarihi gösterin, o tarih için yaptığınız hazırlıkları gösterin. Mutlaka yeni tarih verdiklerinde katılacağınızı belirtin. Başka nedenle red vermezlerse, fuar ertelendi diye red vereceklerini sanmıyorum.


  • Merhaba arkadaslar
    Benim numaram 26***lerde kcc evraklari gonderdim 3 ay oluyo ve hala onay maili gelmedi sizce sorunmu var yoksa normalmi


  • @hozan idari işleme kalmış olabilirsiniz. Siz konsolosluğa mail atıp durumunuzu sorun isterseniz.


  • @hozan, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    Merhaba iki hafta önce vize başvurusu yaptım ve vizeniz onaylandı denildi bana fakat passaport bos geldi ve içinde sarı bi evrak cıktı şuana kadar bana hiç bi meal gelmedi meal gelmeai gerekmiyormu

    idari isleme kalmissiniz. Bekleyeceksiniz sonuclanana kadar malesef. Bende idare isleme kalmistim 1-2 ay bir sure beklemistim bana da yesil kagit vermislerdi.


  • @Umit-Muhamedov, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    Merhaba arkadaslar
    Benim numaram 26***lerde kcc evraklari gonderdim 3 ay oluyo ve hala onay maili gelmedi sizce sorunmu var yoksa normalmi

    Sorunuzu şu konudan sorabilirsiniz;

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari/6832?lang=en-US&page=342


  • @Ryback cevap icin teşekkür ederim
    .


  • @mexido peki size meil mülakatan hemen sonra mı geldi bana hiç bir meil gelmedi şuana kadar


  • @hozan, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    @mexido peki size meil mülakatan hemen sonra mı geldi bana hiç bir meil gelmedi şuana kadar

    Evet mulakattan sonra gelmisti ama 1 gun sonra sanirim. Sizede gelir 1-2 gun icinde en gec.

    Amerika vizesinde ilk başvurunuzun turistik vize olması konsolosluk tarafından olumsuz ya da şüpheli olarak değerlendirilmiş olabilir? Bu nedenle de idari işleme almış olabilirler. Amerika vizelerinde toplam 3 çeşit idari işlem bulunmaktadır. Buna göre de 3 çeşit renkli evrak verilmekte ve bu renk durumuna göre tahmini bekleme süreleri değişmektedir. En kolayından başlamamız gerekirse; Amerika vize başvurunuz sırasında size konsolosluk yetkilisi yeşil renkli bir kağıt verebilirler bu kağıt eksik bir evrak götürdüğünüz ve vizenizin sonucunu bu eksik evrakın durumu belirleyeceğini gösterir. Eksik evrakın ayrıntılı olarak hazırlanıp konsolosluğa pasaportunuz ile göndermelisiniz. Bu süre zarfında konsolosluk eksik evrakı görerek durumunuzu kısa süre içerisinde sonuçlandırıp pasaportunuzu sizlere iletecektir. Genel olarak yeşil renk verilen idari işlemler en risksiz ve vizeye en çok yaklaştığınız idari işlemlerdir. İkinci olarak sarı renkli idari işlem belgesi bu belgeden şunu anlamalısınız. sizin adınız ve soyadınızda birisi ya da siz amerikada sıkıntılı bir işleme bulaşmış ve isminiz listeye eklenmiştir. ya da resminiz kara listededir. birine benziyor olabilirsiniz. Bu durumda konsolosluk sarı zarf ile pasaportunuzu size verip en kısa zamanda da size bir mail gönderecektir. Bu mailde doldurmanız gereken ayrıntılı bir form bulunmaktadır. Bu formda her yazdığınız kelime doğru ve eksiksiz olmalıdır. Bu soruşturmada kısa sürede sonuçlanacağı gibi uzun da sürebilmektedir. Konsolosluktan size idari işleminiz sonuçlanmıştır diye mail gönderecektir. Son olarak mavi idari işlem belgesi bu belgeyi aldıysanız kısa bir süre için amerika seyahati planlamamalısınız genelde uzun sürmektedir. bu süreçte tekrar vize başvuru yapsanız da idari işleminiz devam ettiği için olumlu sonuçlanmayacaktır.


  • @mexido İki hafta oldu hala meil gelmedi bu normal mınyoksa daha uzunde surebilirmi tşk


  • @hozan, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    @mexido İki hafta oldu hala meil gelmedi bu normal mınyoksa daha uzunde surebilirmi tşk

    Vermis oldugunuz mail adresi dogru mu acaba yada onemsiz mail kismina baktiniz mi? Mailin gelmesi gerekiyor ki ordaki bilgileri cvplayip gonderebilesiniz ve onlarda onay verdikten sonra pasaportu gonderip vizenizi basilmasini saglayacaklar. Olmadi mail yada telefon ile ulasmaya calisin durumunuzu anlatin bakalim ne diyecekler.


  • @mexido meail doğru abe aMa cevap vermediler daha bana

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Umit-Muhamedov, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    Merhaba arkadaslar
    Benim numaram 26***lerde kcc evraklari gonderdim 3 ay oluyo ve hala onay maili gelmedi sizce sorunmu var yoksa normalmi

    Bu konuda sadece "B1/B2 Turist Vizesi" ile ilgili sorularinizi sormalisiniz.


  • @Old-Traveler kardeş bende aynı senin gibiyim ve bende 2marta başvurdum banada vizeniz onaylandı dedi ve eve gelince sarı bı evrak vize yok şuan ap durumundayız sana mail geldimi peki


  • @hozan, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    @Old-Traveler kardeş bende aynı senin gibiyim ve bende 2marta başvurdum banada vizeniz onaylandı dedi ve eve gelince sarı bı evrak vize yok şuan ap durumundayız sana mail geldimi peki

    Benim vize onaylandi basili sekikde geldi. Sistem hemen onay gostermiyormus. Ertesi gun onayi dustu. Pasaportum vizeli geldi.


  • @hozan, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    @mexido meail doğru abe aMa cevap vermediler daha bana

    verirler merak etme sadece bir sure beklemen gerekiyor.


  • Merhaba bu cuma randevum vardı. Iptal etmişler sizce neden acaba? En yakın randevu haziran şaka gibi. Başka vize randevusu iptal olan var mi?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

155
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.4k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum