Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

• ⭐⭐⭐

@Manwe6265 hocam çok memnun oldum. Yeni hayatınızda başarılar ve mutluluklar dilerim. Herşey gönlünüzce olsun 👋

• Merhabalar!
    Esimin Mart'in sonunda vize gorusmesi var, kendisi Fas vatandasi, 2018'den beri Turkiye'de yasiyor. Bu zaman icerisinde bir ay tatil icin Fas'a gidip geldi. Turkiyeden Adli Sicil Kaydi var, ama kendi ulkesinden de gerekiyormu. Eger gerekiyorsa 2018'de Turkiye'ye gelirken Fas'tan Adli Sicil Kayit ornegi getirmisti, bu yeterli olurmu?
    Tesekur ederim.

• @Muhtaradana merhaba,
    KCC randevu tarihini belirten maili yolladı. Size birkaç şey sormak istiyorum. Şimdi yapmam gereken sadece ais kaydı için ais.usvisa-info.com adresindeki formu doldurmak mıdır? Başka bir işlem yapmam gerekiyor mu? (Mülakat için gerekli belgeleri sitede belirtmişsiniz, aşağıdaki belgeleri hazırlayacağımı biliyorum.
    Su anki ve daha once pasaportlariniz (not: uzerine vize basilacak pasaportunuz, mulakat gunu en az 8 ay daha gecerli olmali)
    Pasaport teslim alma yeri kaydi (AIS-PTT Kaydi).
    Diploma (sadece cekilis talihlisi icin lise ya da daha ust bir diploma) (not: eger hala ogrenciyseniz, okuldan alacaginiz ogrenci belgesi ve transcript belgesi de yeterli.)
    Nufus kayit ornegi (vukuatli)
    Arsiv kayitli adli sicil belgesi (belge 'arsiv kayitli' olmali!)
    Saglik Raporu
    Banka hesap cuzdani (ya da Mali Gecim Kanitlari
    )
    Amerikan vizesi standartlarina uygun 2 tane 5x5 cm fotograf)
    benim için bu belgeler dışında yapmam gereken nedir. Birde, aşağıdaki https://ais.usvisa-info.com/tr-tr/ adresindeki formu dolduruyorum. Burada DS260 numarası diye bir bilgi soruluyor. Bu numara yollamış olduğum formdaki Dosya numarasının yanında yine barkod ile yazılmış olan Konfirmasyon numarası olan kısım mıdır?

Son olarak; Konsolosluk için mülakat tarihi değiştirme şansı var mıdır? (Tam o tarihler final haftam olacak) Var ise ne yapmam gerekiyor.

Cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler.

• ⭐⭐

@Manwe6265 Öncelikle tebrik ediyorum. Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim. Ve deneyimlerinizi böyle ayrıntılı bir biçimde paylaştığınız içinde çok teşekkür ediyorum.

• @Manwe6265 tebrikler :) yeni hayatınızda başarılar

• @Manwe6265 hocam çıktısı alınıp vakti gelene kadar saklanması gereken bir deneyim paylaşmışsın. Şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Umarım yolu kalanında da hiçbir sorun yaşamaz ve birçoğumuzun hayallerini yaşamak adına bir an önce Amerika'daki yeni hayatına başlarsın. Tekrar tebrikler.

• @Manwe6265 Imdb 10/10 :) Adınıza çok sevindim, bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum. Bu güzel deneyiminizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler.

• ⭐⭐⭐

@Muhtaradana hocam bugünde konsolosluk önünde bayağı sıra gördüm düne göre daha fazla idi.
    İnşallah arkadaşlarımızın tamamı vizesine kavuşur

• @Manwe6265 eline koluna tüm vücuduna tekrar teşekkür ederim bu kadar gerisi düşünen insan olduğun için hayırlı olsun. Bundan sonra da her sorunun su gibi kadar gider hep yazıda ki gibi mutlu olman dileğiyle

• @Kenan-Doganay evet kendi doğduğu ülkeden adli sicil belgesi alması gerekli, zaten siz bunu almışsınız, bu belgeyi yeminli tercümanla ingilizce ye çevirttirip mülakata götürmelisiniz

• @250311hd tebrik ederim, hayırlı olsun

• @hadiharmandar
    şöyle bir yazı götüren vardı

Evinde misafiri olacağı kişi tarafından yazılmış
    Benim yanımda şu tarihler arası kalacak
    Kendisine evimde bir oda vereceğim
    İlk aylardaki adaptasyon sürecinde destek olacağım tarzında ingilizce bir mektup

• ⭐⭐⭐

@Manwe6265 gerçekten çıktısını alıp nasip olurda birgün aynı yollardan geçersek yanımızda götürüp harita yapacağımız bir yazı olmuş. Yüreğinize kaleminize sağlık. Herşey gönlünüzce olsun... İyi insalar ile karşılaşın hep 🙏

• @Manwe6265 Gerçekten çok sevindim. Detaylı anlatımınız için çok teşekkürler. Umarım hayallerinizi birer birer gerçekleştirdiğiniz, huzurlu, mutlu, stresten uzak ve sağlık dolu günler yaşarsınız.

• @Manwe6265 tebrikler yeni yaşamınızda tüm güzellikler sizinle olsun... Bu arada güzel anlatımınız için de çok çok teşekkür ederim. Darısı bekleyen tüm arkadaşlarımıza :grinning_face: :grinning_face: :folded_hands: :folded_hands:

• @fatma-aykut Ben de bu konuyu merak ediyordum.Cevap verenlere teşekkür ediyorum

• ⭐⭐

@Manwe6265 Kaç para gösterdiniz ?

• @Semihmete 15k euro 5k dolar
    Sigortayla ilgili hiç bişey sorulmadı

• @Manwe6265 tebrik ederim, vizeniz hayırlı olsun
    Gerçekten çok külli bir deneyim aktarmışsınız, içinde herşey var, bu deneyim mülakat deneyimleri içerisinde en güzel ve ayrıntılı deneyimler içerisine girer, eminim yıllarca bu deneyimden insanlar yararlanacaktır

Evet, fotoğraf mutlaka yeni olmalı, biyometrik fotoğraf olmamalı (sırf bu yüzden Vizesi onaylanan bir arkadaşımızın Vizesi pasaportuna basılamamıştı, kendisinden yeni ve uygun formatta fotoğraflar istediler) fotoğraflar için en doğru olanı unganlar yada konsolosluğun çevresindeki fotoğrafçılardan Amerika Vizesi için fotoğraf çektireğinizi belirterek yeni fotoğraflar çektirmek olacaktır)

Sayın @Manwe6265 sizin adınıza çok sevindim,Amerika'daki yaşantınızın çok güzel olacağına inanıyorum, bundan sonrası için size bol bol şans ve mutluluklar

Bu süreç içerisinde forumda çok aktiftiniz, Amerika'daki deneyimlerinizi de okumak isteriz😊

• 25K cut. Off olacsk diyebilir miyiz?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k