ABD'den Haberler
-
iyi olmus birazda onlar aglasın yeterbe kültürü yozlastır somur ilacı silahi sat musluman ayagına turkiyeye itekle sonra karakafalılar ulkemı mahfetti aglayın elitler
-
Sehit sayisi 22 olmus. Sosyal medyada 50 den fazla sehit var diye haberler var.
-
-
Amerika:
Artık Türkiye - Suriye sınırına asker konuşlandırmayacağım.
Anlamı:
Türkiye benim yerime savaşacak.
Cenazeler ve ağır maddi maliyetler Türkiye'ye; zenginlik Amerika ve İsrail'e gidecek! ..Kimse iyimser olmasin turkiye donusu olamayan yola girdi herkes padasiha tayibin insafiyetine kalmis -
29 a yukselti sehit sayisi 36 da yarali varmis suanlik.
-
Bir kaç saat once hatayda gorevli bi arkadas 30 demisti.
-
Bir tabur askerin öldüğü söyleniyor :( sayı 29 yada 50 falan değilmiş :(
-
@heleniki :crying_face:
-
Bu ileti silindi! -
https://i.hizliresim.com/qy2XkR.jpg
Nereden nereye... -
@dmr gerçekten çok acı..
-
1 askerimiz daha sehit oldu 2 asker de yarali sicak haber. Sayinin artmasindan endise duyuluyor. Bir yetkili de cikip da aciklama yapmiyor malesef gizliyorlar diye dusunuyorum.
-
@mexido, içinde söyledi: Haberler
@Calibraturbo, içinde söyledi: Haberler
iyi karar almıs ilkkez bravo
gec kalinmis bir karar bence.
Bu arada f-16 kalkmis hadi hayirlisi. Ortalik fena karisacak.F-16 filan kalkamaz hava sahasi Rusya tarafindan ucusa kapali sinira girdiginde dusurulur. Gaz almadan ibarettir o hareketler ne yazik ki...
-
Hava destegi olmadan askeri bir harekatin basarili olma olasiligi oldukca dusuktur. Boyle askeri bir strateji ve planlama yapmak, oraya gonderilen askerleri bile bile tehlikeye atmaktir. Filmlerde bile once hava destegi kullanilir.
-
Yaklaşık 2 haftadır TB-2 ve Anka ile işaretlenerek vurulan çok hedef oldu - direk veya saha destekli atışlar ile. Aslında uav kullanımının önemi bu gibi durumlarda oldukça önemli.
Ayrıca, hava sahası koruma teçhizatları ruslar tarafından Suriye’de konuşlanmış olsada kontrolü SAA tarafında. Elbette deneyimsiz ve tam hakim değiller.
Yani hava sahası tamamen ulaşılmaz değildi fakat sonrasında bize bu saldırı gerçekleşti.
Bu dakikadan sonra hava sahasını daha etkili kullanabiliyor olmamız veya kullanmamız gerekli, bilmiyorum. Eğer rusya bize karşı tepki verir ise (Sınırlarımız içinde), nato 5. maddesi devreye girebilir ki sanırım bu kimsenin ve özellikle Rusya’nın istemeyeceği bir durum olur. Suriye için zannetmiyorum Rusya bu riske girsin Nato vs Russia. Gerçi Nato’da desteklemez bizi Suriye işgali diye...
Karma karışık bir durum. -
sadece benim ilçeden 7 tane şehit var ama sadece 1 ini duyurdular hatayda hemşire arkadaşlar 300 den fazla şehit daha fazla da yaralı var dedi suriye de 400 türk askeri öldürdük diye açıklama yapmış zaten ama bu açıklamayı nerde yapmış bulamadım ben.
-
Evet benim de tanıdığım vardı aynı taburda hafif yaralı çıktı adam haberler yalan 100 den fazla ölen var dedi.
-
36 ya yukseldi sehit sayisi. Ben ilk gece 60 in uzeri sehit var 80-100 diyen vardi bugun yine 100 uzeri diye okudum bir kac yerde insallah okadar yoktur. Alistira alistira yavas yavas arttiriyorlar sayisi bence.
-
36 ya yukseldi sehit sayisi. Ben ilk gece 60 in uzeri sehit var 80-100 diyen vardi bugun yine 100 uzeri diye okudum bir kac yerde insallah okadar yoktur. Alistira alistira yavas yavas arttiriyorlar sayisi bence.
daha fazla parça parça duyuruyorlar tek seferde hepsini söylemeye cesaretleri yok
-
@Rhonster, içinde söyledi: Haberler
daha fazla parça parça duyuruyorlar tek seferde hepsini söylemeye cesaretleri yok
Kesinlikle. Bu kadar sehit icin umarim birsey yaparlar yani yerle bir ederler hic kimse kalmayana kadar diyecegim ama pek sanmiyorum acikcasi fakat umarim sasirtirlar bizi kapilari multecilere actiklari gibi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum