Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD Çin Ticaret Savaşı

Gündem
1 1 549

  • Amazoncu ve Dropshipping ci arkadaşlara başarılar dilerim.
    Dünyanın en büyük ticaret savaşında karşılıklı hamleler geliyor... ABD yönetimi, Çin'den ithal edilen 34 milyar dolar değerindeki 800'den fazla ürüne yüzde 25 ek gümrük vergisi uygulamaya resmen başladı. Çin de kısa süre önce ABD ürünlerine karşı gümrük vergisi uygulamasının yürürlüğe girdiğini açıkladı. Uluslararası basın, bu gelişme ile 'ticaret savaşı'nın resmi olarak yürürlüğe girdiğini yazdı. AFP haber ajansına göre, 'ticaret savaşının' resmen başlamasının ardından Çin, ABD'nin dünya tarihindeki en büyük ticaret savaşını başlattığı yorumunda bulundu.
    kaynak


Benzer Başlıklar

  • ABD ordusu 2024'te darbe yapabilir.

    Gündem
    4
    0 Oy
    4 İleti
    406 Bakış
    denizci10D
    Eğer dv2023 ü kazanırsam kesin darbe olur. Benim olduğum yerde her türlü sıkıntı sorun yaşanır benden demesi
  • ABD sınırını geçen göçmenlerde rekor artış

    Gündem
    11
    -1 Oy
    11 İleti
    497 Bakış
    R
    @deebee 600.000 vardir o. Nerde Turk gorsen "sinirdan geldim" diyo.
  • Abd turkiye f35 projesinden cikardi

    Gündem
    11
    0 Oy
    11 İleti
    362 Bakış
    M
    @newman Diyorum ya ülkemiz için çok güzel şeyler bunlar inşallah yolcu uçağı ya da otomobile benzemesin hemen kendi motorumuzla uçsun bu araçlar.. Yolcu uçağını da anlattık, arabayı da prototip diye koyduk ortaya arkası gelmedi. Bir an önce olması çok değerli. Sevgiler
  • ABD - Kuzey Kore Gerginliği

    Taşındı Gündem
    4
    1 Oy
    4 İleti
    4k Bakış
    EdelweissE
    Kuzey Kore'nin yeni nükleer testi 6.3'lük depreme yol açtı. 120 kilotonluk hidrojen bombası testi başarılı oldu. ABD lideri Trump, yazmış olduğu Twitter mesajında Kuzey Kore'yi haydut devlet olarak tanımladı ve Kim Jong-un'un tek bir şeyden anladığını vurguladı. Trump'ın sözünü ettiği seçenek, elbette askeri müdahale. Rusya ise, Kuzey Kore'nin gerçek bir nükleer tehdit olmadığını vurgulayarak destek çıktı.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

32

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum