[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@imgey Tebrik ederim. Mülakatınızın da başarılı geçmesini diliyorum.
-
@esranboylu Tebrik ederim. Mülakatınızın sorunsuz geçmesini dilerim.
-
@znerus Tebrik ederim. Mülakatınızın sorunsuz geçmesini dilerim.
-
@pawlover Tebrik ederim. Mülakatınızın sorunsuz geçmesini dilerim.
-
@Damla-Yalçın Tebrik ederim. Mülakatınızın sorunsuz geçmesini dilerim.
-
@ZoZO Tebrik ederim. Mülakatınızın sorunsuz geçmesini canı gönülden dilerim.
-
@lntcko Tebrik ederim. Mülakatınızın sorunsuz geçmesini dilerim.
-
@giveme5 Tebrik ederim. Mülakatınızın sorunsuz geçmesini dilerim.
-
@dirilo Tebrik ederim. Mülakatınızın sorunsuz geçmesini dilerim.
-
@Mert-Güngör Tebrik ederim. Mülakatınızın sorunsuz geçmesini dilerim.
-
Günaydın.Heyecanla beklediğimiz mail dün akşam geldi.24 Nisanda mülakatımız .inşallah hepimiz için hayırlı olur.Site üyelerine, özellikle muhtaradana beye bizi bilgilendirdikleri için teşekkür ediyorum.Bu siteden haberdar olmak büyük şans bizim için 😊
-
@fakay Tebrik ederim kardeşim. Mülakatınızında güzel geçeceğine inancım sonsuz.
-
@Alper-Kocatepe 3 şubat günü evrak onayı alanlar, Nisan ayına mülakat tarihi alabildi, siz 7 şubatta evrak onayı almışsınız sanırım, gelişmelerden mutlaka bizi haberdar edin lütfen
-
@Muhtaradana Evrak onayının gecikmesi de KCC'nin hatası. Evrak talep emaili atmadılar 2 kere ben mail attım sordum cevap vermediler en son onlar istemese de evrakları gönderdim öyle onayladılar. Şimdi onlar yüzünden geciken sıramın stresini çekiyorum, hiçbişey yapmadan beklesem %100 eminim bana mülakat tarihi gelmez. En son gidip kendi pasaportuma vizeyi kendim yapıştırcam.
-
Arkadaşlar merhaba, ben de vize mülakatımı dün akşam maille öğrenmiş bulunuyorum. Umarım randevusunu alan ve bekleyen arkadaşların süreci olumlu sonuçlanır. Süreç bizim için hala bitmiş değil ama bu forumun varlığından dolayı başta @crazycells olmak üzere bizden bu konularda bilgice büyük olan @Muhtaradana ve diğer tüm hocalarımıza ayrıca teşekkürü borç bilirim. Bizi en doğru şekilde yönlendiriyorlar. Ve dedikler genelde doğru çıkıyor. Bu süreçte onlarında emekleri karşısında çok büyük saygıyı hak ediyorlar. Arkadaşlarımdan ricam hocaların da dediği gibi sabır ve biraz da onların bilgilerine güvenmek. Herkesin hakkında hayırlısı olsun...
-
@ergun Hayırlı olsun. Bundan sonraki süreçte oldukça rahat geçer inşallah adınıza.
-
bişey soracam vize mülakatları ay başında olurdu sizin ayın 20 si görünüyor değişti mi acaba sistemleri
-
Burada durumunu paylaşan arkadaşların hepsine ayrı ayrı teşekkürü borç bilirim. Süreçlerini bizimle paylaştıkları ve bilgilendirdikleri için planlama ya da hazırlık noktasında mantıklı şekilde ilerlemeye çalışıyoruz. Bir konudan da bahsetmekten kendimi alıkoyamıyorum; foruma giriş yaptığım ilk zamanlarda 2019 sürecini oldukça takip ettim. İnsanlar randevu tarihim geldi, sağlık muayenesini oldum, mülakata girdik ve şöyle şöyle gerçekleşti sürek ve gitmek için şu planlamaları yapıyoruz gibi açıklamalarda bulunur ve biz tebrik edip hayatlarında başarılar dilerdik. Şimdi ise bir evrak maili alan veya sadece randevu tarihi alan arkadaşları tebrik ediyoruz. Yanlış anlaşılma olmasın gerçekten seviniyoruz :)
-
@salih2825 salih eskiden sende burdaydın insanlar gerçektende mülkattan çıkar çıkmaz yada sağlık muayenesinden çıkar çıkmaz yazıyorlardı şimdi kimse eskisi gibi samimi içten yazmıyor ki elimizde ne varsa onunla yetiniyoruz.
-
@ergun, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Arkadaşlar merhaba, ben de vize mülakatımı dün akşam maille öğrenmiş bulunuyorum. Umarım randevusunu alan ve bekleyen arkadaşların süreci olumlu sonuçlanır. Süreç bizim için hala bitmiş değil ama bu forumun varlığından dolayı başta @crazycells olmak üzere bizden bu konularda bilgice büyük olan @Muhtaradana ve diğer tüm hocalarımıza ayrıca teşekkürü borç bilirim. Bizi en doğru şekilde yönlendiriyorlar. Ve dedikler genelde doğru çıkıyor. Bu süreçte onlarında emekleri karşısında çok büyük saygıyı hak ediyorlar. Arkadaşlarımdan ricam hocaların da dediği gibi sabır ve biraz da onların bilgilerine güvenmek. Herkesin hakkında hayırlısı olsun...
Tebrik ediyorum hayırlı olsun mülakatınızda bol şanş diliyorum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum