Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

• Ama burda önemli olan DV2020 de ilk defa Ankara mülakatları ayın son 15 lik dilimine verildi(24 Nisan)

Bence bu güzel bir gelişme, güzel şeylerde oluyor, gelecekte daha güzel haberler alacağımıza eminim, moralleri yüksek tutalım

• @Muhtaradana çook iyi haber çok teşekkürler sanırım realiteye dönüyor herşey rayına oturup düzene girecek nisan 30 son gününe kadar 21200 numarayı temizleyecekler düzene girecek mart 15 bültenide önemli olacak selamlar

• @Muhtaradana umarım mart ayında iyi bir rakam açıklanır.

• @cato 25bin

• Şimdiye kadar
    Rusyadan
    16bin
    18 bin
    20.300

Gürcistan
    14000. 29 nisan

Türkiyeden
    16 bin. 6 nisan
    19900. 24 nisan
    16 bin. 6 nisan
    21100. 1 nisan
    16300 6 nisan
    21100. 28 Nisan (bu maksimum oldu, çok güzel oldu)
    18000. 13 nisan
    17000. 8 nisan
    18500. 17 nisan
    20400. 1 nisan
    14000. 3 nisan
    15000. 3 nisan
    19000. 24 nisan
    19400 20 nisan
    19100. 20 nisan
    20000. 27 nisan
    19000. 21 nisan
    19000. 22 nisan
    10500. 1 nisan
    21000 27 nisan
    Mülakatlarını aldı (bazı arkadaşlar KCC yi arayarak tarihleri öğrendi, şimdi telefonla arayanlara e-mailde gelmeye başladı)

Nisan mülakatlarını bekleyenler dvprogram.state.gov/ESC adresinde confirmation number ile girip kazandığımızı öğrendiğimiz sayfada mülakat tarihi, saati ve yerini öğrenebilir

Gelişmeleri olunca listeyi güncelleyeceğim

• Merhabalar, bize geldi ;) Mail gelme saati: 22: 30 Mulakat Tarihi: April 08, 2020 09:00 AM Umarım en kısa zamanda herkese gelir. Kolay gelsin..

• @Muhtaradana Merhabalar, bize geldi 😉 Mail gelme saati: 22: 30 Mulakat Tarihi: April 08, 2020 09:00 AM Umarım en kısa zamanda herkese gelir. Kolay gelsin..

• @Özgür-Dinç Merhaba bize de geldi sonunda, 20 Nisan

• Bize de geldi 8 Nisan :)

• Bize de geldi 24 Nisan :) Bekleyen herkese en kısa zamanda gelmesi dileğiyle

• Ben de Biraz önce nisan 20 mülakat tarihimi aldım. Herkese en kısa zamanda beklediği haberin gelmesi dileğiyle :)

• @Özgür-Dinç tebrik ederim, hayırlı olsun @Özgür-Dinç bey, umarım mülakatınız çok güzel geçer

• @teonyc tebrik ederim, hayırlı olsun

• @pawlover tebrikler, hayırlı olsun, mülakatta güzel haberler almanız dileğiyle, bol şanslar

• @znerus tebrik ederim, hayırlı olsun

• @Damla-Yalçın tebrik ederim, hayırlı olsun, mülakatınkz çok kolay ve güzel geçsin

• 6 Nisan için randevu maili aldık.
    @crazycells Ds260 doldururken benim küçük oğlumun pasaportu yoktu. Ona yeni pasaport çıkarttık ve adres değişikliği yapacağız. Bunlar için Ds260 formunu açtırma gerekiyor değil mi.? Bir de bir an önce açtırmalı mıyım?

• bizimkisi de 20 nisan olarak geldi herkese hayırlı olsun

• Merhaba mülakat tarihimiz bize de geldi 3 Nisan 7.30 :)

• Merhaba, bize de 17 Nisan söylendi.
    Mülakat tarihi alan herkese hayırlı olsun.
    Darısı bekleyenlere...

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    1 İleti
    302 Bakış
    P
    Merhabalar Yaklaşık 1.5 senedir kaçak olarak Amerikada kalıyordum ve 3 ay önce amerikalı kız arkadaşım ile evlendim ailemdeki acil sağlık sorunundan dolayı acil sağlık iznine başvurmak istiyorum.Amerikaya geri geldiğimde sınırda sorun yaşarmıyım?Yaşayacak olursam gitmeden bunun önlemini nasıl alabilirim?Bu konuda yardıma ihtiyacım var..
  • 28 Oy
    6k İleti
    788k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
  • 1 Oy
    46 İleti
    35k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k