Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

• @Özgür-Dinç Tebrik ederim.

• @imgey Tebrik ederim. Mülakatınızın da başarılı geçmesini diliyorum.

• @esranboylu Tebrik ederim. Mülakatınızın sorunsuz geçmesini dilerim.

• @znerus Tebrik ederim. Mülakatınızın sorunsuz geçmesini dilerim.

• @pawlover Tebrik ederim. Mülakatınızın sorunsuz geçmesini dilerim.

• @Damla-Yalçın Tebrik ederim. Mülakatınızın sorunsuz geçmesini dilerim.

• @ZoZO Tebrik ederim. Mülakatınızın sorunsuz geçmesini canı gönülden dilerim.

• @lntcko Tebrik ederim. Mülakatınızın sorunsuz geçmesini dilerim.

• @giveme5 Tebrik ederim. Mülakatınızın sorunsuz geçmesini dilerim.

• @dirilo Tebrik ederim. Mülakatınızın sorunsuz geçmesini dilerim.

• @Mert-Güngör Tebrik ederim. Mülakatınızın sorunsuz geçmesini dilerim.

• Günaydın.Heyecanla beklediğimiz mail dün akşam geldi.24 Nisanda mülakatımız .inşallah hepimiz için hayırlı olur.Site üyelerine, özellikle muhtaradana beye bizi bilgilendirdikleri için teşekkür ediyorum.Bu siteden haberdar olmak büyük şans bizim için 😊

• @fakay Tebrik ederim kardeşim. Mülakatınızında güzel geçeceğine inancım sonsuz.

• @Alper-Kocatepe 3 şubat günü evrak onayı alanlar, Nisan ayına mülakat tarihi alabildi, siz 7 şubatta evrak onayı almışsınız sanırım, gelişmelerden mutlaka bizi haberdar edin lütfen

• @Muhtaradana Evrak onayının gecikmesi de KCC'nin hatası. Evrak talep emaili atmadılar 2 kere ben mail attım sordum cevap vermediler en son onlar istemese de evrakları gönderdim öyle onayladılar. Şimdi onlar yüzünden geciken sıramın stresini çekiyorum, hiçbişey yapmadan beklesem %100 eminim bana mülakat tarihi gelmez. En son gidip kendi pasaportuma vizeyi kendim yapıştırcam.

• Arkadaşlar merhaba, ben de vize mülakatımı dün akşam maille öğrenmiş bulunuyorum. Umarım randevusunu alan ve bekleyen arkadaşların süreci olumlu sonuçlanır. Süreç bizim için hala bitmiş değil ama bu forumun varlığından dolayı başta @crazycells olmak üzere bizden bu konularda bilgice büyük olan @Muhtaradana ve diğer tüm hocalarımıza ayrıca teşekkürü borç bilirim. Bizi en doğru şekilde yönlendiriyorlar. Ve dedikler genelde doğru çıkıyor. Bu süreçte onlarında emekleri karşısında çok büyük saygıyı hak ediyorlar. Arkadaşlarımdan ricam hocaların da dediği gibi sabır ve biraz da onların bilgilerine güvenmek. Herkesin hakkında hayırlısı olsun...

• @ergun Hayırlı olsun. Bundan sonraki süreçte oldukça rahat geçer inşallah adınıza.

• ⭐⭐

bişey soracam vize mülakatları ay başında olurdu sizin ayın 20 si görünüyor değişti mi acaba sistemleri

• Burada durumunu paylaşan arkadaşların hepsine ayrı ayrı teşekkürü borç bilirim. Süreçlerini bizimle paylaştıkları ve bilgilendirdikleri için planlama ya da hazırlık noktasında mantıklı şekilde ilerlemeye çalışıyoruz. Bir konudan da bahsetmekten kendimi alıkoyamıyorum; foruma giriş yaptığım ilk zamanlarda 2019 sürecini oldukça takip ettim. İnsanlar randevu tarihim geldi, sağlık muayenesini oldum, mülakata girdik ve şöyle şöyle gerçekleşti sürek ve gitmek için şu planlamaları yapıyoruz gibi açıklamalarda bulunur ve biz tebrik edip hayatlarında başarılar dilerdik. Şimdi ise bir evrak maili alan veya sadece randevu tarihi alan arkadaşları tebrik ediyoruz. Yanlış anlaşılma olmasın gerçekten seviniyoruz :)

• @salih2825 salih eskiden sende burdaydın insanlar gerçektende mülkattan çıkar çıkmaz yada sağlık muayenesinden çıkar çıkmaz yazıyorlardı şimdi kimse eskisi gibi samimi içten yazmıyor ki elimizde ne varsa onunla yetiniyoruz.

Benzer Başlıklar

• DV2026 Mülakat Deneyimleri

1.10.2026 00:00 tarihine kadar sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    755
    1
    10 Oy
    755 İleti
    88k Bakış
    Sibel ApaydınS
    @asrin bizde o şekilde gittik bir sorun çıkmadı
  • DV2025 Mülakat Deneyimleri

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    3k
    2
    15 Oy
    3k İleti
    202k Bakış
    Peyk74P
    @caner1245, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri @EzgiLera Merhaba aslında yazılım linkli şekilde veriyor sayfa sayısı fazla olduğu için linksiz halini hazırlatmıştım. Linkli versiyon ile update edebiliriz Bu şekilde geri dönüşlerle daha işlesel hale getirebiliriz. Eline sağlık teşekkürler benim de aklıma mülakat yerine göre bir düzenleme olabilir mi diye gelmişti ama :)
  • Gelir beyanında bulunup vergiyi ödememek

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card vergi
    5
    0 Oy
    5 İleti
    908 Bakış
    crazycellsC
    @fatim, içinde söyledi: Gelir beyanında bulunup vergiyi ödememek Merhabalar bi sorum olacaktı eşim gelir beyanında bulundu ama ödemesi gereken vergiyi ödemedi zamanı geçti üstelik benim için green card başvurusunu yapacaz bu bize sorun çıkarır mı? Evet, Green Card basvurusunda bu durum problem yaratabilir. Arkadaslarin da dedigi gibi IRS ile iletisime gecip bir payment plan uzerinde anlasin, bu plana dair belgeleri basvurunuzda kullanirsaniz borcunuzu odemeye calistiginiz icin bu durumun sorun yaratma ihtimali azalacaktir.
  • 43 Oy
    7k İleti
    558k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k