Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerikada yasarken Turkiye saglik sigortasini devam ettirmek

Taşındı Türkiye Cumhuriyeti
211 69 27.0k 58

Benzer Başlıklar

• Amerika'daki Gelirin Türkiye'de Vergilendirilmesi

Türkiye Cumhuriyeti
    2
    0 Oy
    2 İleti
    195 Bakış
    cgokhanC
    @us_dream_12 Garanti bankasi ve diger bankalar surekli bana mail atiyor Fatca formu doldur diye. Bi bakayim dedim SSN gibi bilgiler istiyor. Pek guvenemedigim icin ve zaten gemileri coktan yaktigim icin doldurmadim 😂 Eger boyle birsey doldurduysan verilerine erisebilirler. FATCA Nedir? Yabancı Hesaplar Vergi Uyum Yasası (FATCA), ABD kişilerinin (ABD vatandaşı ya da ABD vergi mukimi) vergiye tabi kazançlarının adil olarak vergilendirilmesi için ABD dışındaki Yabancı Finansal Kuruluşlara ve diğer finansal aracı kuruluşlara çeşitli yükümlülükler getiren ülkeler arası bir anlaşmadır.
  • Türkiye'de Sanal Posta Kutusu Servisi

Türkiye Cumhuriyeti
    1
    0 Oy
    1 İleti
    175 Bakış
    M
    Türkiye'de "Traveling Mailbox" gibi sanal posta kutusu hizmeti sunan ve postaları size ulaştıran bir servis var mı?
  • Türkiye'de T-Mobile Aktifleştirip Kullanma

Türkiye Cumhuriyeti
    9
    1 Oy
    9 İleti
    7k Bakış
    datanistD
    @ahsenaydgdu Ben, Amerika'ya gelmeden önce T-Mobile prepaid E-sim almaya çalışmıştım ama TR'den kredi kartını kabul etmedi. Daha öncesinde Skype üzerinden telefon numarası almıştım, konuşma kalitesi iyiydi.
  • 3 Oy
    79 İleti
    3k Bakış
    MySeaM
    Yurtdisi cikis harci 3000 TL olabilir. Ve her yil guncelleme. https://www.google.com/amp/s/www.sozcu.com.tr/amp/yurt-disi-cikis-harci-icin-3-bin-tl-ve-her-yil-zam-onerisi-p58286
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k