[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@MySea teşekkür ederim, hemen inceliyorum :)
-
Selam, Mulakat tarihimi aldim, mulakatta hazirlamamiz istenen evraklar icin veya diger talimatlar icin ayri bir mail alacak miyiz?
AIS kaydini simdi yaptirmamda bir sıkıntı var mıdır? -
Bu ileti silindi! -
@atb, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Selam, Mulakat tarihimi aldim, mulakatta hazirlamamiz istenen evraklar icin veya diger talimatlar icin ayri bir mail alacak miyiz?
AIS kaydini simdi yaptirmamda bir sıkıntı var mıdır?Görüşme tarihine yakın mail alıyorsunuz konsolosluktan. Bazen son gün attıkları bile olabiliyor. Mail beklemeden evrakları hazır bulundurmanızı tavsiye ederim.
Ais kaydını yapabilrisiniz, bir zaman sınırı yok -
saglik muayenesine giderken asi karti isteniyormu. olmayanlar ne yapabilir..onceden asi yapilabilirmi..hangi asilar yapiliyor orada..yardimci olursaniz sevinirim
-
@bcnk, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
saglik muayenesine giderken asi karti isteniyormu. olmayanlar ne yapabilir..onceden asi yapilabilirmi..hangi asilar yapiliyor orada..yardimci olursaniz sevinirim
Asi kartiniz var ise goturun yoksa bildigim kadari ile 1 seneden az zaman kala yapilan asilari kabul etmiyorlar.
-
@bcnk unganlar gelmeden öce aşı yapmayın diyor
kaynak resmi siteden. https://www.doctorun.com/tr/asilarGelmeden önce aşılarımı olabilir miyim?
Lütfen buraya gelmeden önceki son 30 gün içerisinde canlı bir aşı yaptırmayınız. Bu testlerinizde sorunlara neden olabilir ve raporunuzun sonuçlanmasında gecikmelere neden olabilir!
-
Bu ileti silindi! -
Merhabalar ,
Kardesim bir kac hafta icinde dv2020 mulakatina girecek. Suan universite 3 sınıfı. Vize onaylanirsa Amerikaya gidip , green cardini aldiktan Sonra donup okulunu bitirip oyle yerlesmeyi dusunuyor. Mulakatta planini sorarsa, Boyle soylemesi durumunda bir aksilik cikar mi? -
@mdfra kardeşiniz 1 yıl dan fazla abd dışında kalması için re-permi alması gerekli
https://yesilkartforum.com/forum/topic/134/re-entry-permit-i-131-form-ve-i-327-belgesi
re-permit almasa aşağıdaki linki inceleyin
https://yesilkartforum.com/forum/topic/324/sb-1-returning-resident-visa-sb1-geri-donen-gocmen-vizesi -
@atb merhaba mülakat mailini bugün mü aldınız, hayırlı olsun bu arada :)
-
@atb tebrik ederim gözünüz aydın. Bu başlığı okumanızı tavsiye ederim. ⬇️⬇️
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri -
@mdfra Kardeşinizle birebir aynı durumdayın:) Cevabı ben de bilmiyorum
-
Merhaba mülakat tarihini KCC belirliyor değil mi ? Örneğin mart ayında current oldu diyelim numaram. Mülakat tarihi için mail ne zaman geliyor ? Ortalama ne kadar süre önce bildiriyorlar tarihi ? Bir de diyelim ki o tarihte yurtdısındayız erteleme gibi bir durumumuz var mı ?
-
@pawlover, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Erteleme durumuyla ilgili bir bilgi sahibi değilim ancak mülakat maili yaklaşık 1 ay önceden geliyor, mülakata 2 hafta kala da hatırlatma maili gönderiyorlar.
-
@pawlover
1)Mülakat tarihini KCC, dos ve Ankara konsolosluğu birlikte belirliyor diye biliyorum2)Evraklarınıza hangi tarihte onay aldığınıza bağlı değişkenlik göstersede genellikle case numaranızın current olduğunu öğrendiğiniz ayın son günlerinde durumunuzda bir güncelleme olduğuna dair bir uyarı emaili alıyorsunuz, bu güncelleme sonrasında ortalama 1ay sonrasına bir mülakat tarihi aldığınızı öğreniyorsunuz
Örn:
Ocak 15 te case numaranız aktif olduğunu öğrendiniz, Ocak 27 de mülakat tarihinin habercisi olan email gelir
Mülakat tarihiniz de 2 mart 2020 civarı olur3)Alınan mülakat tarihi ertelenemez, yalnız siz verilen tarihte mülakatınıza katılmasınız, 24 saat sonrasında neden mülakata katılamadığımıza dair konsolosluğu bilgilendirmeniz gerekir
Bundan sonrasında yeni bir mülakat tarihi vermek tamamen konsolosluğa kalır, size yeni bir mülakat tarihi verebilmek için bir boşluk bulunması gerekir, 1 ay sonrada olabilir 3 ay sonrasınada
-
@bcnk, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
eger yoksa, bir sey goturmenize gerek yok.
-
@mdfra, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Merhabalar ,
Kardesim bir kac hafta icinde dv2020 mulakatina girecek. Suan universite 3 sınıfı. Vize onaylanirsa Amerikaya gidip , green cardini aldiktan Sonra donup okulunu bitirip oyle yerlesmeyi dusunuyor. Mulakatta planini sorarsa, Boyle soylemesi durumunda bir aksilik cikar mi?hicbir sorun olmaz.
-
@mdfra ben de 4. Sınıfım benim de 2 yılım daha var. Aynı planı izleyeceğim fakat reentry permit yapması gerekiyor
-
@Muhtaradana çok teşekkürler bilgiler için. oldukca faydalı oldu.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum