Amerika’ya Yeni Gelenler İçin Faydalı Mobil Uygulamalar
-
@sinem-akçam You're welcome.
-
@donturcos thanks. :)
-
Herkese selamlar,
Göçmenlik süreci boyunca en çok kullandığımız 10 uygulamayı sizlerle paylaşabilmek adına bir video hazırladım. Umarım katkı sağlayabilirim.
Amerika’ da işinize yarayacak olmazsa olmaz 10 Uygulama;
-
@rapperman videolarınızı izliyoruz yeni videolarınız bekliyoruz.
-
@rapperman Emeğiniz için teşekkürler. Selamlar.
-
direk olarak burası ile ilgili değil fakat başka bir başlık olmadığından buraya yazdım.
instagramdan arama kısmına "amerikadayasiyorum" ismini takip edin çünkü buradan tüm amerikada ki alışveriş veya kupon gibi indirimlerin paylaşıldığı yermiş. Resmi demir para yarısı gibi gümüş renkli bir resim
-
@ayvalik10 çok teşekkür ederim, ben çok beğendim bu hesabı 👏👏👏😊
Hemen grupta arkadaşlarla paylaştım -
Arkadaşlarınıza, sevdiklerinize özel günlerde çiçek yollamak için kullandığınız bir app veya site varmıdır?
-
@HockeyUmpire2 amerikadasın ondan bu soruyu amerikada yaşayanlar cevaplayabilir yoksa Türkiye için mi sordun @knnrn @MySea @FreeWoRLD
-
@HockeyUmpire2, içinde söyledi: Amerika’ya Yeni Gelenler İçin Mobil Uygulamalar
Arkadaşlarınıza, sevdiklerinize özel günlerde çiçek yollamak için kullandığınız bir app veya site varmıdır?
Hiç kullanmadım ama Google'a "send flowers" yazınca bir sürü çıkıyor. Mesela https://www.1800flowers.com/
-
Ben New Jersey'deki kuzenime amazondan saksili orkide ve cikolata secip yollatmistim. Prime o bolgeye servis yapmadigi icin cok cabuk gitmedi ama yerine sorunsuz ulasti. Yine de @knnrn 'in dedigi gibi 1800flowers vb. denenebilir.
-
-
Tesekkür ederim Arkadaşlar. ✨
-
Turo 'dan minimum bir aylık araba kiralayan oldu mu?
-
Sanirim daha once paylasilmamis. Size uygun okullari, sirketleri ve mahalleleri kesfedebileceginiz niche.com'da tercihleriniz konusunda yardimci olabilir. iOS ve Android icin uygulamalari da var.
-
@Edelweiss bu adresi mobil uygulama olarak değil ev kiralama linkinde en çok kullanılan bir sitedir. Bunula birlikte trulia - zillow siteleri de var. Ondan burada göremedin.
-
@crazycells abi mesela ben amerikada t -mobile dan telefon hatti aldim .bu hat ne kadar surer ve fiyati ne kadar ?
-
@sami-nur, içinde söyledi: Amerika’ya Yeni Gelenler İçin Faydalı Mobil Uygulamalar
@crazycells abi mesela ben amerikada t -mobile dan telefon hatti aldim .bu hat ne kadar surer ve fiyati ne kadar ?
Sectiginiz plan hangisiyse ona gore fiyatlari degisiyor. Suradan kontrol edebilirsiniz:
T-mobile ONE aile hesabi kisi basi 30-35 dolar gibi bir sey tutuyor sanirim, bu sekilde bir plana girmeye calisabilirsiniz.
-
@ayvalik10 abi merhaba .ben t-mobile ile konuşdum online olarak.onlar dediler ki ,imei kodunu ver yokluyalim, bende verdim.dediler ki ,uygun deyil t mobile networkle .ben simdi ne yapa bilirim .ben isdiyordum ki ,telefonu aparib ,orda hat almak .
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum