[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@Semihmete Teşekkürler. Email gelince yazarım buraya.
-
@teonyc sadece size değil herkese yazıyoruz ama anlamıyor insanlar bülten açıklanıp current olana kadar bekleyin mailin gelmesini 6 hafta olayını unutun ya eski sisteme döndüler yani 19k en az 3 ay var current olmana
-
@teonyc, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba Arkadaşlar, KCC'ye istenilen evrakları 18.10.2019 tarihinde gönderdim ve rutin olduğu üzere otomatik email geldi 6 hafta içinde yanıtlanmazsa email atın diye. 29.11.2019 tarihinde 6 hafta doldu ve email gelmedi. Aynı gün email attım. 6 hafta içerisinde email gelmemesi olumsuz bir gelişme midir, süreçle ilgili sorun olduğuna mı işarettir. Bilgisi olan varsa & paylaşırsa sevinirim. 6 hafta sonrası yazdığım email:
Dear Sir/Madam,
I had sent the required documents on 18th of October 2019 and on the reply message it was said:
"You should expect an email from KCC in the next 3-6 weeks. If you do not hear from KCC after 6 weeks, please contact [email protected] to confirm all of your documents have been received, and you are ready to be scheduled for an interview."
It has been 6 weeks and I have not received an email. Can you please advise what I should do now?
Regards,
sadece beklemelisiniz, su an icin yapmaniz gereken baska bir sey yok.
-
@crazycells tamamdır teşekkürler. :call_me_hand_light_skin_tone:
-
@ayvalik10 Teşekkürler.
-
@Muhtaradana çok teşekkür ederim.süreçte bize çok yardımcı oldunuz.formda sorularımıza özenle ve sabırla cevaplar verdiniz.sayenizde süreci daha güçlü atlattık şükür.öncelikle size ve formdaki tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
-
@fetihy Allah razı olsun kardeş.cümlemize.
-
@davut tebrikler hayırlı olsun
-
Arkadaşlar merhabalar,
Spesifik bir kaç sorum var, DS-260 formunda sadece lise mezunu olduğumu belirtmiştim. Tek girdiğim eğitim bilgim buydu, çünkü bir şekilde öğrenci olarak bi üniversiteye devam ettiğimi gösteremedim. İleri tarihli bir mezuniyet tarihi girilmiyordu. Ve ben de forumda bir yerde "Mezun olduğunuz en yüksek eğitim kurumunu girmeniz yeterli olur" yazdığını görmüştüm bir kullanıcının, onun üzerine eklemedim. İstanbul Üniversitesinden 2. sınıfta ayrılıp kaydımı sildirdim. Şuanda açıköğretim fakültesinden okumaya devam ediyorum.
1- DS-260 formunu açtırıp, açıköğretim fakültesinde okuduğumu belirtmeli miyim?
2- Mülakat tarihim belli olduktan yani dosyalarım Ankaraya iletildikten sonra mı bunu yapmalıyım?
3- Atatürk Üniversitesi açıköğretim fakültesinde okuyorum ve öğrenci kartı yollamıyorlar, mülakatta e-devletten alacağım öğrenci belgem yeterli olur mu?Teşekkür ederim.
-
@Arpacian öğrenci olduğunu belirtmen için ds260 açtırt ayrıca tüm evrakları edevletten alırsan hiçbir zaman sıkıntı olmaz
-
@Arpacian, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaşlar merhabalar,
Spesifik bir kaç sorum var, DS-260 formunda sadece lise mezunu olduğumu belirtmiştim. Tek girdiğim eğitim bilgim buydu, çünkü bir şekilde öğrenci olarak bi üniversiteye devam ettiğimi gösteremedim. İleri tarihli bir mezuniyet tarihi girilmiyordu. Ve ben de forumda bir yerde "Mezun olduğunuz en yüksek eğitim kurumunu girmeniz yeterli olur" yazdığını görmüştüm bir kullanıcının, onun üzerine eklemedim. İstanbul Üniversitesinden 2. sınıfta ayrılıp kaydımı sildirdim. Şuanda açıköğretim fakültesinden okumaya devam ediyorum.
1- DS-260 formunu açtırıp, açıköğretim fakültesinde okuduğumu belirtmeli miyim?
2- Mülakat tarihim belli olduktan yani dosyalarım Ankaraya iletildikten sonra mı bunu yapmalıyım?
3- Atatürk Üniversitesi açıköğretim fakültesinde okuyorum ve öğrenci kartı yollamıyorlar, mülakatta e-devletten alacağım öğrenci belgem yeterli olur mu?Teşekkür ederim.
-
sizlere kalmış, şartlarda lise mezunu olmanız yeterli fakat görüşme esnasında pozitif bir etki yaratacağını düşünüyorsanız yapabilirsiniz.
-
Evet, bu şekilde daha sağlıklı gözüküyor. Mülakat tarihi belli olduktan 1-2 hafta sonra konsolosluğa mail atabilirsiniz formunuzu açtırmak için.
-
Yeterli olur ama öğrenci olduğunuzu kanıtlar diğer belgeler var ise onlarıda yanınıza almalısınız bence
-
-
@gezgin34 aslında ben mesaj attım, gelen cevabıda buraya bırakayım
DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari https://yesilkartforum.com/forum/post/103557
Burda da bana gelen cevap var ⬇️⬇️⬇️
DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari https://yesilkartforum.com/forum/post/103726 -
@Arpacian siz formu doldururken en kapsamli sekilde dogru bilgileri vermissiniz zaten, o nedenle yeniden bir guncelleme yapmaniza gerek yok.
Bu dediginiz bilgiler sizin vize bilgilerinizi de etkilemeyecek.
-
@ayvalik10 ismin muhammet olmasını örnek vermişsiniz. bu konuyu açar mısınız. eşimiz ismi muhammet bu durumdan dolayı bil elenme söz konusu olabilir mi?
-
@dtkan rastgele sadece örnek verdim bilmiyordum özür dilerim sadece geçmiş dönemde olan olayları yazmıştım sadece ismi çok genel olan kişiler ap düşmüştü fakat her muhammet olacak diye şart yok
-
@dtkan, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@ayvalik10 ismin muhammet olmasını örnek vermişsiniz. bu konuyu açar mısınız. eşimiz ismi muhammet bu durumdan dolayı bil elenme söz konusu olabilir mi?
Hayir, bu nedenle elenme olamaz. Ama yaygin kullanilan bir ad-soyad kombinasyonu varsa AP'ye kalma riski daha fazla olabilir. Ornegin, Mehmet Yilmaz gibi.
-
@arkben sağol kardeşim darısı başınıza.inşaallah sizin içinde hayırlı olur.sevinçle sonuçlanır.
-
Onay e naili alan oldumu? Hiç bi mail alınmıyo uzun süredir qaliba
-
@AnarH yeni bülten açıklanacağı için onay maili gelmez. Gelse bile bir elin parmağını geçmez.
-
Selam, case no 101** kcc den 6 kasımda evrak onay maili aldım fakat bana mulakat tarihi ile ilgili bir mail gelmedi.
Beklemeli miyim yoksa kcc ye email mi atayim?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum